Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Μετά και την σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και στις νέες των σχολικών μονάδων του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.
 Οι κόποι και οι αγωνίες μιας πολυετούς προσπάθειας δικαιώθηκαν και όλοι εσείς έχετε την δυνατότητα να διευρύνετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας. Μία προσπάθεια που είχε άξιους συμπαραστάτες τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια στάθηκαν δίπλα σας με τον δικό τους τρόπο.
 Για τα παιδιά που φέτος δεν πέτυχαν τον στόχο της εισαγωγής, είναι επίσης δεδομένο ότι τίποτα δεν θα πρέπει να τους σταματήσει, συνεχίζοντας την προσπάθεια είτε αναζητώντας νέους δρόμους.

 Υγεία και ευχές για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα τους παρεις όλους στην απογείωση κύριε Δήμαρχε;

Ανώνυμος είπε...

Τι τα θες τα συγχαρητήρια? Αφού ξέρεις καλά πως από την πρώτη στιγμή σε πλησιάσανε επιστήμονες νέοι της πόλεως μας (μηχανικοί, μηχανολόγοι, Υπεύθυνοι διοίκησης επιχειρήσεων…..) και ποιο ήταν το αποτέλεσμα? Κόκκινη κάρτα και ειρωνεία. Δυστυχώς κώλυσες στα στριγκάκια με μισθό από την ΔΙΑΔΗΜΑ. Βλέπεις οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι ανώτερες αυτών των επιστημών.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην έγραψε μόνος το κείμενο. Δεν του φτάνει μέχρι εκεί.

Ο γνωριζων είπε...

Αντι να ασχοληθει με την υπολειτουργια βασικων οργανων του Δημου, κοιτα μονο με τα κουτσομπολια και τα κολληματα των συνεργατων του.
Ξυπνα γιατι οδηγεις το Δημο σε χειμερια ναρκη διαρκειας και ο "Κοντος" καραδοκει.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟς ΕΧΕΙ ΤΙς ΚΥΡΙΕς ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΣΤΙς ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙς ΤΟΥ. ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ ΤΟ ΥΦΟς ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑς ΕΚΦΡΑΣΗς.

Το Προφίλ μας