Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Ανέβηκαν στο Taxisnet τα πρώτα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ (Πρώην Χαράτσι)

Από τα μεσάνυχτα της Κυριακής άρχισε η ανάρτηση στο Taxisnet της πρώτης παρτίδας εκκαθαριστικών για τον ΕΝΦΙΑ που θα πληρώσουν φέτος 7,3 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων.
Για να τα δουν οι φορολογούμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν την διεύθυνση www.gsis.gr και να κάνουν είσοδο συμπληρώνοντας τους κωδικούς τους. Τα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ, για όσους έχουν ήδη εκδοθεί, εμφανίζονται και στην επιλογή «δήλωση Ε9».
https://omadaalithias.gr

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μολις το ειδα, ειναι μειωμενο 10% περιπου, τελεια!

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη χαρά κάνει εδώ και μέρες το ai-vres για την ανάρτηση του ΕΝΦΙΑ.
Ίσως επειδή είναι δική του εφεύρεση (ΝΔΠΑΣΟΚ)
Θα έχει βέβαια και απωθημένα γιατί με την δική του κυβέρνηση (ΝΔΠΑΣΟΚ) δεν μπορούσε να το γιορτάσει.

Ανώνυμος είπε...

Πω πω εσυ πρεπει να χεις πολλα σπιτια για να σε καιει ο ενφια! Τουλαχιστον 7-8. Τι δουλεια κανεις ρε παιδι μου επιχειρηματιας;;;

ai-vreS είπε...

Πλάκα κάνετε έτσι; Τι ΕΝΦΙΑ; Ποιο ΕΝΦΙΑ; Αφού το κατήργησε η πρώτη κυβέρνηση Αριστεράς...

Ανώνυμος είπε...

Κανε χιουμορ αλλα δε μας ειπες πως εσυ ενας .... επιχειρηματιας απεκτησες μονο 10 σπιτια.

Ανώνυμος είπε...

Ai-Vres επειδή δεν διαβάζετε τα μνημόνια που υπογράφετε, σας ενημερώνω ότι στις 1000 σελίδες που υπογράψατε το καλοκαίρι δεν έγραφαν μέσα "να σωθεί η Ελλάδα, να σωθεί η Ελλάδα ...." αλλά έγραφε να συνεχιστεί το "πετυχημένο" εισπρακτικό μέσο του ΠΑΣΟΚΟΝΔ.

ai-vreS είπε...

Ναι ε; Τότε γιατί το ψήφισε και ο ΣΥΡΙΖΑ ρε κουμπάρε; Γερμανοτσολιάδες, μερκελιστές και προσκυνημένοι είναι κι αυτοί;

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως ο τσιπρας μ απογοητευσε. Τον ψηφισα για κατασχεσεις κι αυτος συνεχιζει τα ιδια ημιμετρα. Απο 10 σπιτια εκανε το καθε λαμογιο του πασοκ κι αντι να τους τ αρπαξει καθεται και βαζει φορους. Κατασχεση τωρα!

ai-vreS είπε...

Σ' απογοήτευσε κι εσένα ε;
Ο Γιάννης Αμανατίδης, ο Αλ. Φλαμπουράρης, ο Παπαδημούλης, η Μαρία - Κόλλια Τσαρουχά, ο Σταύρος Κοντονής, η Θεανώ Φωτίου, ο Δημήτρης Τσουκαλάς, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Βούτσης, η Βαλαβάνη, ο Κουρουμπλής σε χαιρετούν από τα ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ τους, ψηφοφόρε του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαιρετίσματα κι από μας...

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ειναι. Αναριθμητα εχει ο καθε ..... πολιτικος. Τα ξερουμε ολοι. Αλλα να 'χει και ο καθε ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΗΣ που ειναι διπλα μου ειναι λιγο ανυποφορο οπως καταλαβαινεις! Και μαλιστα να χυνει και απειρο δακρυ αλλα και χολη να πληρωσω εγω ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ συμφωνωντας με μπαμπηδες και πορδους; Εκει αλλαζει το πραμα φιλαρακο!

ai-vreS είπε...

Δεν τα έχει ο ΚΑΘΕ πολιτικός του ΚΑΘΕ κόμματος. Συγκεκριμένοι πολιτικοί τα έχουν. Συγκεκριμένοι πολιτικοί συγκεκριμένου κόμματος, του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένοι ανεπάγγελτοι πολιτικοί που ευαγγελίζονται δικαιοσύνη και αξιοκρατία.

Είναι βέβαια και ο Τσίπρας που έλεγε ότι δεν θα πληρώσει ΕΝΦΙΑ για το διαμέρισμά του. Μετά έλεγε ότι δεν έχει διαμέρισμα, ενώ στο πόθεν έσχες του αποδεικνύεται ότι κατέχει ακίνητα.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ανέλαβε και πρωθυπουργός, αν έχεις ακουστά, και τον κατήργησε τον ΕΝΦΙΑ, γιατί ήταν, λέει, ΦΟΡΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ.

Άρα, "φιλαράκο" εσύ κι εμείς και όλοι οι πολίτες πληρώνουμε ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. Αυτών που κατήργησαν τον ΕΝΦΙΑ, που θα έδιναν 13η σύνταξη, που θα αύξαναν το ΕΚΑΣ, που θα βαρούσαν τα νταούλια και θα χόρευαν οι Ευρωπαίοι, που έλεγαν ότι θα μας παρακαλούσαν οι Γερμανοί να μας δανείσουν, που θα ήταν μέρα μεσημέρι και θα μας έδιναν χρήματα, και που θα μας ικέτευαν να μη βγούμε από την Ευρώπη... και που χρέωσαν ΕΠΙΠΛΕΟΝ την Ελλάδα με 90 δισ πληρώνοντας τα καπρίτσια του κάθε μπαρουφάκη.

Γιατί ΕΚΕΙ αλλάζει το πράγμα.







Ανώνυμος είπε...

Συνεχιζεις τις ιδιες αηδιες για το ποσο μας χρεωσε ο βαρουφακης (δηλαδη μπαμπηδες που ειπα) λες κι ο σαμαρας θα βγαζε αναπτυξη 4,5% χωρις μετρα κλπ κλπ αλλα δε θελω να πω αλλο γι αυτα. Το οτι λες πως μονο οι συριζαιοι εχουν σπιτια ειναι τεμπεληδες ειναι αποδειξη για το ποσο ασχετος η δολιος εισαι. Να προσκυνησουμε τους απειρους πασοκ - νδ που τα δουλεψαν!!! Που αν ξεκινησεις λιστα τελειωνεις αυριο!!! Η μπαλα στην εξεδρα. Το γιατι ειμαι με τσιπρα το εγραψα αν και η μια απαντηση πηγε κατα λαθος σε αλλο σημειο. Κατσε ξαναδιαβασε το να το χωνεψεις αν και δε θελει πολυ μυαλο. Ειναι κατι προφανες. Οι μεγαλοι κλεφτες δεν πιανονται, απο κει και περα υπαρχουν οι μικροι και οι αθωοι. Μαντεψε με ποιους ειναι οι δικοι σου!!!

ai-vreS είπε...

Στην Kύπρο μείωση κατά 75% στον ΕΝΦΙΑ και κατάργηση το 2017 και βγήκαν από το Μνημόνιο. Αλλά εκεί δεν έχουν αριστερή κυβέρνηση ρε γαμώτο... :-))))

Ανώνυμος είπε...

Μα ναι στην κυπρο ειχαν ακριβως ιδια με τα δικα μας προβληματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειχαν τεμπεληδες δημοσιους υπαλληλους με 15 σπιτια!!!!!!!!!!!!!!! Η μη αριστερη κυβερνηση περιμενε 6 χρονια να μας βγαλει απ τα μνημονια, πριν δε μπορουσε!!!!! Αν συνεχιζε ομως ε;;;; Θα απελυε το μισο δημοσιο (οχι τους δικους του) για παραδειγμα ο μητσοτακης. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!!!!!!!!!!!!

ai-vreS είπε...

Δεν έχουμε υπόψη μας δημοσίους υπαλλήλους με 15 σπίτια αλλά για να το λες μαλλον θα μιλάς εξ ιδίων - να τα χαίρεσαι τα σπίτια σου - ελπίζουμε να τα απέκτησες με νόμιμο τρόπο. Άλλωστε ποτέ δεν αναφερθήκαμε στη διάσταση που θέτεις για την Κύπρο. Και ναι κάποια από τα προβλήματα σαφώς και ήταν κοινά όπως π.χ. το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και η ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ!


Ανώνυμος είπε...

Εμ απ την πρωτη στιγμη επρεπε να γινει κουρεμα καταθεσεων αλλα ποιος θα τα βαζε με τους κλεφτες που τις ειχαν;; Ο γιωργος;; Ηθελε αλλιως, την ειδε να κλεισει το δημοσιο (εκτος απ τους δικους του), να γινουν ολα ιδιωτικα και να εξαφανισει τους συνταξιουχους! Την κρισιμη ωρα αυτον ειχαμε τι να κανουμε... (ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ!!!)

Το Προφίλ μας