Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Τι απάντησε, στο Β. Κωνσταντόπουλο, ο δήμαρχος A. Κοσματόπουλος, για την οφειλή που φέρεται να έχει ο δεύτερος, προς το δήμο, για νερό, ύψους 12.500 ευρώ

Ερώτηση, μετά από σχετικό δημοσίευμα του kozan.gr, σχετικά με το λογαριασμό ύδρευσης του δημάρχου Α. Κοσματόπουλου, που τον εμφανίζει να χρωστάει ένα υπέρογκο ποσό (12.500 ευρώ), για νερό, στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού, έθεσε, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Β. Κωνσταντόπουλος.
Ο δήμαρχος, σε συνδυασμό με τις εξηγήσεις  και του προέδρου Φ. Ζυγούρη, ανέφερε πως οι υπηρεσίες ερευνούν το θέμα για να δουν αν αυτή η χρέωση και το ποσό που θεωρήθηκε, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή αν συμβαίνει κάποιο λάθος με το “ρολόι”, ενώ ο κ. Κωνσταντόπουλος, ζήτησε από τις υπηρεσίες να πράξουν το καθήκον τους και ν’ αναδείξουν την αλήθεια, χωρίς να κάνουν κάποια παρέμβαση, διότι, όπως, χαρακτηριστικά σημείωσε, σήμερα (Τετάρτη), υδραυλικός του δήμου πήγε στο κτήμα του δημάρχου. Δείτε στο βίντεο του Kozan.gr, τι συνέβη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας