Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήρια από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο

O Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, που αποτελεί το επιστέγασμα μιας αδιάκοπης μακρόχρονης προσπάθειας και σηματοδοτεί την αφετηρία μιας νέας πορείας.
Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στις οικογένειες, που στήριξαν τον δύσκολο αυτό αγώνα των παιδιών και μοιράστηκαν τις αγωνίες τους, αλλά και στους εκπαιδευτικούς, που συνέβαλλαν στην προσπάθεια αυτή.
Ευχόμαστε η επιτυχία αυτή να αποτελέσει την απαρχή μιας δημιουργικής πορείας, που θα πραγματώσει τους στόχους και τα όνειρα της νέας γενιάς του τόπου μας.
Συγχαρητήρια επίσης και σε όλα εκείνα τα παιδιά, που έδωσαν τη μάχη των εξετάσεων και δεν κατάφεραν να ευοδωθούν οι προσπάθειές τους. Στον διαρκή αγώνα της ζωής δε χωρά η απαισιοδοξία παρά μόνο η αποφασιστικότητα, η θέληση μπροστά στις νέες προκλήσεις και στις εναλλακτικές επιλογές, που παρουσιάζονται στη ζωή.
Καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία σε όλους τους μαθητές στο καινούριο τους ξεκίνημα.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας