Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήρια επιστολή του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας στους αθλητές -και ιδιαίτερα στους Δυτικομακεδόνες- που πήραν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στους αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για τις μεγάλες αθλητικές στιγμές που μας χάρισαν. Κυρίως, όμως, γιατί μας έδειξαν πως η πίστη και η αφοσίωση σε ένα στόχο, με ίδιες δυνάμεις, πάντα φέρνουν αποτέλεσμα.
Στους Έλληνες αθλητές, στους Ολυμπιονίκες μας οφείλουμε ένα ακόμα πιο μεγάλο ευχαριστώ κι ένα μπράβο. Γιατί στην προσπάθειά τους βλέπουμε την επιθυμία και τη δύναμη με την οποία ένα ολόκληρο έθνος, σε μια δύσκολη στροφή της ιστορίας του, μπορεί να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Οι επιτυχίες τους μας γέμισαν χαρά και υπερηφάνεια και είναι σταθερή πυξίδα πλεύσης.
Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ χρωστούμε ως αντίδωρο στους δικούς μας Δυτικομακεδόνες αθλητές, Μίλτο Τεντόγλου και Γιάννη Χρήστου που έκαναν τις καρδιές μας να χτυπήσουν ακόμα πιο δυνατά μέσα απο την ξεχωριστή και σεμνή παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαστε περήφανοι για εσάς. Είστε πηγή έμπνευσης.
Είμαστε βέβαιοι πως στις δύσκολες ώρες της προετοιμασίας τους οι αθλητές μας, όταν αναρωτιούνται γιατί δεν κάνει η Πατρίδα περισσότερα προς αυτούς, οι ίδιοι χωρίς να λιποψυχούν, χωρίς να κάνουν συμψηφισμούς, είναι βέβαιοι για ότι κάνουν προς τους απανταχού Έλληνες χαρίζοντάς μας περηφάνεια και ρίγη εθνικής συγκίνησης με την παρουσία τους, την προσπάθειά τους, τις επιδόσεις τους.
Τους θαυμάζουμε και τους ευχαριστούμε για τη γενναιότητα και το ευ αγωνίζεσθαι. Τους ευχόμαστε επιτυχίες και ευόδωσή των στόχων τους. Πάντα θα τους χαρίζουμε το χειροκρότημα και την αγάπη μας προσπαθώντας να εξαλείψουμε τις ενοχές για τις ανακόλουθες υποχρεώσεις μας.
Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά είναι το μήνυμα που θα πρέπει να συνοδεύει τις προσπάθειες όλων μας, για να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει ως κοινωνία.


O Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας


Γεώργιος Κωτσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας