Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Ρεκόρ συμμετοχών στην 9η ποδηλατοδιαδρομή στο Τρανόβαλτο (ΒΙΝΤΕΟ 12’ – ΦΩΤΟ)

Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Πολιτιστικός-Μορφωτικός Σύλλογος Τρανοβάλτου Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ το απόγευμα της Κυριακής 28 Αυγούστου 2016, με τη διοργάνωση της 9ης ποδηλατοδιαδρομής που καθιερώνεται πλέον σε θεσμό, καταρρίπτοντας το ρεκόρ συμμετοχών χρόνο με το χρόνο, μια εκδήλωση που αναγνωρίζεται σαν η κορυφαία γιορτή για τα παιδιά της περιοχής.
Στην πρόσκληση με το σύνθημα "Όλοι μαζί, ποδήλατα - πεζοί" ανταποκρίθηκαν περισσότεροι από 150 ποδηλάτες (ρεκόρ συμμετοχών) από -ή καταγόμενοι από- το Τρανόβαλτο και τη γύρω περιοχή, στη συντριπτική πλειοψηφία τους ασφαλώς παιδιά, που βρέθηκαν στη γραμμή εκκίνησης για την όμορφη πολιτιστικο-ποδηλατο-διαδρομή των 12χλμ -χωματόδρομος μέχρι τον Άγιο Αθανάσιο στη Βουργάρα, διασταύρωση έξω από Λαζαράδες, επιστροφή μέσω της ασφάλτινης διαδρομής Λαζαράδων-Τρανοβάλτου, που δεν είχε βέβαια αγωνιστικό  χαρακτήρα.
Και από οργανωτικής πλευράς, όλα λειτούργησαν κανονικά με τη συμμετοχή δεκάδων ενηλίκων εθελοντών και γονέων, αφού υπήρχαν Πρώτες Βοήθειες, όχημα περισυλλογής για περιπτώσεις βλαβών των ποδηλάτων, καθώς και μέριμνα διάθεσης νερού στους συμμετέχοντες.
Μετά τον τερματισμό, προσφέρθηκαν στους ποδηλάτες εδέσματα και αναψυκτικά, ενώ με την εγγραφή συμμετοχής  πριν τον αγώνα, τους είχαν δοθεί αναμνηστικά καπέλα.
Η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση δύο ποδηλάτων που ανέδειξε τυχερούς, τον Παπανικόπουλο Αχιλλέα του Θ. και την Παπανικοπούλου Θεοδώρα του Ευ.
Περισσότερα στο mikrovalto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας