Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Επιχείρηση επιστροφής στις ρίζες-Στην Πάτρα και το Καλέντζι η κεντρική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, στις 3 Σεπτεμβρίου

Επιχείρηση επιστροφής στην… μήτρα της παράταξης από το ΠΑΣΟΚ, το οποίο αποφάσισε να γιορτάσει τα 42α γενέθλιά του με κεντρική εκδήλωση στην Πάτρα – γενέτειρα της οικογένειας Παπανδρέου.
Η απόφαση, που ανακοινώθηκε επίσημα την περασμένη Παρασκευή, μένει να φανεί εάν θα καταφέρει να λειτουργήσει συσπειρωτικά ή εάν σηματοδοτεί κάτι ως προς την επανένωση του κραταιού, κάποτε, ΠΑΣΟΚ ή εάν θα προκαλέσει νέες… τριβές σε τοπικό αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο.
Πάντως, η προσπάθεια επανασύνδεσης του ΠΑΣΟΚ με τις «πηγές» του, είναι χαρακτηριστική, όχι μόνο λόγω της εκδήλωσης που θα γίνει στην αχαϊκή πρωτεύουσα, (Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, ξενοδοχείο «Αστήρ», 7 μ.μ.) αλλά και της συμπεριλαμβανομένης επίσκεψης στο Καλέντζι, τον γενέθλιο τόπο των Παπανδρέου, εκεί όπου υπάρχουν και οι ανδριάντες, τόσο του Γεωργίου όσο και του Ανδρέα Παπανδρέου.
Το μήνυμα που επιχειρεί να δώσει η Χαριλάου Τρικούπη με αυτή τη συμβολική κίνηση, είναι ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και πρέπει να γίνει ξανά μεγάλο και δυνατό».
Η εκδήλωση θα διοργανωθεί από κοινού με το ΙΣΤΑΜΕ και τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, παρουσία της προέδρου του κόμματος, Φώφης Γεννηματά και του προέδρου του ΙΣΤΑΜΕ και πρώην υπουργού, Κώστα Σκανδαλίδη, ενώ το παρών αναμένεται να δώσουν και πάρα πολλά από τα σημαίνοντα στελέχη του κόμματος. Παράλληλα, θα λάβει χώρα και έκθεση για τον Ανδρέα Παπανδρέου, όπως έγινε και στην Αθήνα με αφορμή την συμπλήρωση 20 ετών από τον θάνατό του.
«Είκοσι χρόνια μετά τον θάνατο του ιδρυτή μας Ανδρέα Παπανδρέου το όλον ΠΑΣΟΚ θα συγκεντρωθεί στη γενέτειρα της Δημοκρατίας, στη γη των Παπανδρέου να τιμήσει το ένδοξο παρελθόν, να καταγράψει τις ανάγκες του σήμερα και να σχεδιάσει τις απαιτήσεις του μέλλοντος», έγραψε ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Αχαίας, Νίκος Μοίραλης, καλώντας φίλους, μέλη και στελέχη του Κινήματος να δώσουν δυναμικό παρών. Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την όλη εκδήλωση, αναμένεται να συζητηθούν και εν πολλοίς να οριστικοποιηθούν εντός της τρέχουσας εβδομάδας.
http://gnomip.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας