Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων «Τα Κάστρα»: Θεία λειτουργία στη Σπηλαιοεκκλησιά του Αγίου Γεωργίου

Το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου ο Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων «Τα Κάστρα» διοργανώνει Θεία λειτουργία στη Σπηλαιοεκκλησιά του Αγίου Γεωργίου, στο Μικρό Φαράγγι της Βυζαντινής Καστροπολιτείας των Σερβίων. Ελπίζουμε να ζήσουμε στιγμές από την Ιστορία, στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον της περιοχής.
Μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους σχεδόν, πάμε με αυτοκίνητο και μετά παίρνουμε το μονοπάτι της Σπηλαιοεκκλησιάς.
Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας θα προσφερθεί καφές και εδέσματα.
Το Δ.Σ. του Μ.Ο.Σ.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ? Η ΣΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ < ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ >.ΚΡΙΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΛΛΑ < ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΖΗΛΙΑ ΨΩΡΡΑ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ>. ΕΣΤΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΘΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΟΥ κο Λ.Γ. ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΗΤΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ . ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΣΕΝΑ Η ΛΕΞΗ ΔΙΩΡΓΑΝΟΣΗ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ? ΠΟΣΟ Μ-Λ-Κ-Σ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ο κ.Λ.Γ φιλοτιμηθηκε και ασχοληθηκε με τον Αη Γιωργη τον Κρεμαστο
Εσεις εκει στον Μορφωτικο Συλλογο ουτε τις ταμπελες που εχουν ρημαξει μπροστα στο υπαιθριο δεν φιλοτιμηστε να φτιαξετε .Ντροπη που εχετε και το ονομα των Καστρων .Αφου ο Δημος τα εχει εγκαταλειψει,γιατι δεν αναλαμβανετε εσεις καποιες μικροπαρεμβασεις ( ξυλινα καγκελα,ταμπελες,πετρινο γεφυρι κ.α)!Απ οτι ξερουμε χρηματα στο ταμειο σας υπαρχουν.Εχετε ξεχασει το ρολο σας ,μου φαινεται.Κ.προεδρε ο συλλογος δεν ειναι εκκλησιαστικη οργανωση

Ανώνυμος είπε...

5.32 και 7.52, πόση χολή και πόσο φαρμάκι σου περισσεύει! Στις επόμενες εκλογές του ΜΟΣ, προτείνω να θέσεις υποψηφιότητα, για να προσφέρεις και ο ίδιος έργο (εφόσον εκλεγείς, που είναι απίθανο)!!!!

Ανώνυμος είπε...

11:11 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΟΣ ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ? ΕΝΑ ΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ? ΠΟΙΑ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ? ΞΕΧΑΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΙΔΡΏΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΕΝΟΙΚΙΑ,ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ .....ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ. ΑΜ ΑΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΑΚΟΜΑ? Ο ΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΗΤΑ.ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δουλειά του ΜΟΣ δεν είναι να υποκαθιστά το Δήμο, προσλαμβάνοντας εργάτες να φτιάχνει ταμπέλες, να κόβει χόρτα , να μαζεύει σκουπίδια και ότι άλλο ο κάθε κακεντρεχής σκαρφίζεται για να πλήξει το Σύλλογο, αλλά κυρίως, απ'οτι καταλάβαμε, την πρόεδρό του. Ο ΜΟΣ δρα συμπληρωματικά στο πολιτιστικό κομμάτι του Δήμου, οργανώνοντας εκδηλώσεις (γιατί όχι και θρησκευτικές, ποιον βλάπτει;) στα πλαίσια των δυνατοτήτων και των γνώσεών του , προτρέποντας τους ανθρώπους να βγουν από την απομόνωση του σπιτιού τους και να συμμετάσχουν λίγο περισσότερο στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Βεβαίως, συγχαρητήρια στον Λ.Γ. για τον εθελοντισμό του , τον οποίο -καλό θα ήταν-να μιμηθούμε όλοι, αλλά κυρίως ο παραπάνω υβριστής του ΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

GIA OLA FTAIEI O MOS KAI TA ...AFENTIKA, FILOI MOY. XA, XA !!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

λυπαμαι που ειμαι σερβιωτης. οτι καλο γινεται κοιταμε να το κακολογησουμε.εγω θα πω συγχαρητηρια σε αυτους τους πολιτες ειτε ειναι ιδιωτες,ειτε ειναι συλλογος για αυτες τις πρωτοβουλιες να αναδειξουν τα ομορφα και γραφικα ΣΕΡΒΙΑ.μακαρι να δειξουμε και τα αλλα ξωκλησια του τοπου μας. τι παραπανω εχουν οι αλλοι??

Ανώνυμος είπε...

11:55 ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ? ΚΑΙ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΝΑ ΖΑΜΠΑΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΑΥΓΑΤΙΖΟΥΝ? ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟ (500€ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Π.Χ.) ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ? ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΗ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΠΟΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ Η ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

7.15 που τα είδες τα ομορφα και γραφικα Σερβια; Με τις εξαωροφες πολυκατοικιες μια πολη πνιγμενη στο μπετον ειτε εισαι σε καμια γωνια στο βαρδάρι στη Θεσσαλονικη ειτε στα Σερβια ενα και το αυτο. ή μηπως κάνω λαθος αιβρες; Ευθυνες εχουμε ολοι για αυτο το χαλι του αστικού τοπιου.

Το Προφίλ μας