Ο Καιρός: Severna Makedonija

Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

Eκδήλωση ενημέρωσης - διαβούλευσης στο Βελβεντό για το LEADER

Η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. - ΑΝΚΟ  σε συνεργασία με το  Δήμο Σερβίων - Βελβεντού διοργανώνουν την Πέμπτη 25/8/2016 και ώρα 20:00 εκδήλωση ενημέρωσης - διαβούλευσης στο Βελβεντό στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, με σκοπό την διαμόρφωση της στρατηγικής τοπικής ανάπτυξης του νέου προγράμματος LEADER του  ΠΑΑ και του ΕΠΑλΘ, μετά την ολοκλήρωση και την επιτυχημένη υποβολή της Α΄ Φάσης του Τοπικού Προγράμματος Κοζάνης – Γρεβενών στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Σε αυτά τα πλαίσια, διαμέσου της «από κάτω προς τα πάνω» προσέγγισης, είναι απαραίτητη η ενεργή συμμετοχή όλων των κοινωνικών και οικονομικών εταίρων και φορέων της περιοχής, ώστε από τη διαδικασία διαβούλευσης να αναδειχτεί η αναπτυξιακή στρατηγική που θα εφαρμοστεί στο πλαίσιο του Προγράμματος CLLD/LEADER/Μέτρο 19, καθώς και της Προτεραιότητας 4 του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020.
Η εκδήλωση στοχεύει στην ευρεία δημοσιοποίηση και στην καταγραφή απόψεων, προτάσεων, ιδεών καθώς και του επενδυτικού ενδιαφέροντος από τους Φορείς και τον τοπικό πληθυσμό του Δήμου Κοζάνης, ώστε το νέο πρόγραμμα να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη τοπική αναπτυξιακή στρατηγική.
Με τιμή

         Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΝΚΟ        Ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού
              

          Καρυπίδης Θεόδωρος                                Κοσματόπουλος Αθανάσιος

2 σχόλια:

  1. Να διαβουλευτειτε με την αδεια του Τσιτσοκα. Αλλιως θα πάθετε όσα επαθε ο Τέτος. Θα σας παει στον ειδσαγγελέα ο Τσιτσοκας όπως πηγε και τον Τετο και τον κατεβασε απο το άλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή η ΑΝΚΟ μπορεί να μας πει πόσα χρηματα χρεωσε για την παρουσιαση της εκδηλωσης σε ένα άδειο θεατρο; Όχι τιποτα αλλο δηλαδη αλλά δεν πηγε και το επιτελειο Τσιτσοκα. Ειχε αλλη δουλεια αυτος εκεινο το βραδι. Εβαζε σε τάξη τις ταβέρνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου