Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Δεν διεξήχθη η σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου λόγω έλλειψης απαρτίας.

Από το kozan.gr
Δεν πραγματοποιήθηκε η σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σερβίων – Βελβεντού, λόγω έλλειψης απαρτίας. Παρά τον έκτακτο χαρακτήρα του συμβουλίου, που προσδίδει κάθε φορά την αναγκαιότητα να παρθούν σημαντικές αποφάσεις και να δρομολογηθούν διάφορα ζητήματα, απ ‘ότι φαίνεται, μετά κι από αυτά που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, τα πράγματα στον εν λόγω δήμο, δείχνουν να έχουν αφεθεί κυριολεκτικά στην τύχη.
Μπαίνουμε στο Σεπτέμβριο και ενώ θα έπρεπε να εγκριθούν οι όροι δημοπρασίας για την εκμίσθωση του χώρου της εμποροπανήγυρης Σερβίων έτους 2016, για να προχωρήσει η διαδικασία, αυτό μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα. Επίσης θα έπρεπε να οριστούν νέα μέλη σε Επιτροπές, Επιχειρήσεις και Νομικά Πρόσωπα, αλλά ως φαίνεται κι αυτά μπορούν να περιμένουν. Δυστυχώς, όλα αυτά, εντείνουν το καθεστώς δυσλειτουργίας και καθυστερήσεων, σ’ ένα δήμο όπου υπάρχουν πολλά “ανοιχτά” ζητήματα και προβλήματα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα θυμηθηκαν να αλλαξουν τα μελη ο δημαρχος? Ε βεβαια ενα μιση μηνα τα γραψε ολα και τωρα π γυρισε απο διακοπες σε λεει μαλλον τον ειπαν οι μεγαλοι κ διεθνους φημης συμβουλοι του να κανει τπτ...

Ανώνυμος είπε...

Αν και ο πρόεδρος έχει μεγάλο κύρος ανάμεσα στους συμβούλους δεν μπόρεσε να τους επηρεάσει και έτσι αυτοί αντί να μπουν στην αίθουσα να αρχίσει η συνεδρίαση έπιναν καφέ στα πέριξ της πλατείας καταστήματα. Ο πρόεδρος το παίζει και υποψήφιος βουλευτής τρομάρα του.
Τέτοια ξεφτίλα δεν ξανάγινε.

Ανώνυμος είπε...

Ν Τ Ρ Ο Π Η Σ Α Σ !!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τωρα θυμηθηκε μετα απο ενα μιση μηνα...ωρε μπραβο στεναχωρια ο δημαρχος...απογειωθηκε

Ανώνυμος είπε...

Μη κουράζεται τον δήμαρχο αυτός απογείωσε τον δήμο .Πετάξατε ποτέ να δείτε πόσο κουραστικό είναι?Τώρα πως να προσγειωθεί?Τρομάρα του αυτος έλεγε οτι τώρα όλα λειτουργούν ρολόι βαρεθήκαμε να ακούμε τα ίδια και τα ίδια αφήστε τον να πετάει στα σύννεφα μη τον κατεβάζεται αλλα έχει αντίβαρο τον Τσιτσό θα τον προσγειώσει αυτός χαχαααα

Ανώνυμος είπε...

Προσδεθείτε απογειωνόμαστε για το αγρόκτημα του Κοσματοπουλου. Απορω τι κανει η επιθεώρηση εργασιας και το κρατος μας. Μετά θα ψαχνετε γιατι ανεβηκαν τα ποσοστα της Χρυσαυγής.

Το Προφίλ μας