Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Φιλοξενία δημοσιογράφων για τουριστική προβολή του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού

Ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού, συνεχίζοντας τις εντατικές του προσπάθειες για την αποτελεσματικότερη προβολή της περιοχής, μέσω του προγράμματος Leader, θα φιλοξενήσει το Σαββατοκύριακο δημοσιογράφους από έγκριτα μέσα της χώρας. Οι φιλοξενούμενοι θα έρθουν έτσι σε επαφή με την καλοκαιρινή πραγματικότητα της περιοχής, την Γιορτή Ροδάκινου τις υπόλοιπες πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και την γαστρονομία και την ιστορία του τόπου.
 «Βασικός μας στόχος είναι η εξωστρέφεια και η στοχευμένη προβολή των ιδιαιτεροτήτων και ομορφιών της περιοχής. Η συγκεκριμένη φιλοξενία δημοσιογράφων, παράλληλα με τις άλλες δράσεις μας, συμβάλει με το βέλτιστο δυνατό τρόπο στην προώθηση του πολυσχιδούς τουριστικού προϊόντος που παρέχει η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού»  δήλωσε ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος .


Η ενέργεια συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος του Αξονα 4 «Προσέγγιση Leader» του προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδος 2007-2013» (Π.Α.Α.)της Ο.Τ.Δ. της ΑΝΚΟ ΑΕ με δικαιούχο τον Δήμο Σερβίων Βελβεντού.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντε μασκαρά να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο
Ξέρεις εσύ Αλίμονο. ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας λέει η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής ότι οι επισκέψεις αυτές είχαν περιγραφεί και σχεδιαστεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή και περιλαμβάνονταν στην πρόταση που είχε καταθέσει και ενταχθεί στο πρόγραμμα LEADER τον Μάρτιο του 2014, πριν τις δημοτικές εκλογές.
Αιδώς Αργείοι (αχρείοι)! Παραπλανείτε τους πολίτες και κάνετε μνημόσυνο με ξένα κόλυβα. Ας είχατε το θάρρος τουλάχιστον να πείτε την αλήθεια.
Ως πότε όμως θα καμαρώνετε για έργα που άλλοι φρόντισαν να μελετηθούν, να ενταχθούν σε προγράμματα και να υλοποιηθούν!

Ανώνυμος είπε...

12:18 π.μ.
Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι δημοσιογραφοι να πηγαιναν και στο πολυσυζητημενο τουρκικο σχολειο που μια βδομαδα μετα την εκθεση πνιγεται στα σκουπιδια στον εξωτερικο χωρο

Το Προφίλ μας