Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Λευτέρης Πετρούνιας -Αγγιξε το τέλειο

Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Λευτέρης Πετρούνιας ο οποίος άγγιξε την τελειότητα στην εκπληκτική του προσπάθεια στον τελικό των κρίκων στο Ρίο της Βραζιλίας.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ενθουσίασε με το πρόγραμμα του τους κριτές, καθώς παρουσίασε ένα πρόγραμμα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και το εκτέλεσε άψογα μέχρι το τέλος. 
Οι κριτές των βαθμολόγησαν με 16.000. Ο Λευτέρης Πετρούνιας που αγωνίστηκε 2ος, μετά τους 16.000 βαθμούς που απέσπασε, το μόνο που είχε να κάνει ήταν να περιμένει να τελειώσουν οι συναθλητές του το πρόγραμμά τους, για να κρεμάσει το Ολυμπιακό μετάλλιο στο στήθος του.
Ο χρυσός Ελληνας Ολυμπιονίκης, αμέσως όταν τελείωσε το πρόγραμμα του, αγκαλιάστηκε και πανηγύρισε με τον προπονητή του Δημήτρη Ράφτη.
«Ναι ρε φίλε, ναι ρε Ελλάδα» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του «χρυσού» Ολυμπιονίκη στην ΕΡΤ. «Πάμε Ελλάδα, έχουμε την ψυχή» είπε ακόμη ο Λευτέρης Πετρούνιας. Παραδέχθηκε ότι είχε αγωνία με την προσπάθεια του παγκόσμιου πρωταθλητή Βραζιλιάνου Αρτούρ Ζανέτι αλλά σημείωσε ότι χάρη στο πείσμα και στη σκληρή δουλειά που έκανε κατάφερε το όνειρο.
To μετάλλιο το αφιέρωσε στην μητέρα του που βρίσκεται στο Ρίο και παρακολουθούσε τις προσπάθειές του.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας τόνισε ακόμη: «Είχα αγωνία αλλά είχα «κλειδώσει» στο μυαλό μου μια συγκεκριμένη εκτέλεση όπως την είχα σχεδιάσει. Ηταν πολύ καλό το πρόγραμμα και η εκτέλεση. Μόλις είδα τον βαθμό, κατάλαβα».
Ενιωσε δικαίωση όπως είπε. «Η χαρά είναι όπως όταν ήμουν πρώτος λαμπαδηδρόμος».
Ερωτηθείς για το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΔΟΕ του έδωσε συγχαρητήρια πριν καν ολοκληρωθεί η προσπάθειά του Βραζιλιάνου συναθλητή του και πριν ανακοινωθούν οι τελικές βαθμολογίες, είπε: «Ηταν μια βαθμολογία που δεν την είχε ξαναπάρει, εγώ την είχα ξαναπάρει ευτυχώς, είχε και μια αστάθεια στην πτώση, οπότε όσοι ξέρουν από γυμναστική κατάλαβαν.
Για τα επόμενα σχέδιά του είπε: «Θέλω να έχω την υγεία μου, να κάνω διακοπές και να ξεκινήσω την προσπάθειά μου για την νέα τετραετία. Για μένα καλός αθλητής πρέπει να έχει διάρκεια».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και χρυσα με αλεξη. Επιτελους 12 χρονια ειχαμε να παρουμε! Η αριστεια ειναι εδω!

Το Προφίλ μας