Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 58 ετών, η πρώην περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Μεντεσίδου - Πινίδου

«Έφυγε» σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 58 ετών, η Ελένη Μεντεσίδου-Πινίδου, πρώην αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Παπαϊορδανίδη την τετραετία 2010-2014. Επίσης διετέλεσε και νομαρχιακή σύμβουλος με το συνδυασμό του Ιορδάνη Ανδρεάδη.
Στέλεχος του ΟΑΕΔ, η Ελένη Μεντεσίδου έδωσε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια και η κηδεία της θα γίνει στις 11 το πρωί στο Πρωτοχώρι.
Η Ελένη Μεντεσίδου Πινίδου γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του 1958 στο Δρέπανο, του Δήμου Ελλησπόντου, από οικογένεια προσφύγων ποντιακής καταγωγής. Ήταν το πρώτο από τα τρία παιδιά του Παναγιώτη και της Δέσποινας Μεντεσίδη.

Τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο Δρεπάνου και στη συνέχεια αποφοίτησε από το εξατάξιο Γυμνάσιο Θηλέων Κοζάνης το 1976. Συνέχισε τις σπουδές της στη Μέση Επαγγελματική Σχολή Κοζάνης, όπου πήρε το πτυχίο τμήματος Λογιστών.
Από το 1977 εργάστηκε στον ΟΑΕΔ, όπου υπήρξε και Δ/ντρια του Κέντρου Προώθησης Απασχόλησης – ΚΠΑ, μέχρι και τον Ιανουάριο του 2005. Διετέλεσε μέλος της Επιτροπής του Νόμου 1648, από το 1996 έως το 2001, για τοποθετήσεις προστατευόμενων του Νόμου (ΑΜΕΑ – Πολυτέκνων – Αναπήρων Πολέμου κ.λ.π.) στο Δημόσιο και στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.
Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου υπαλλήλων του ΟΑΕΔ, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας το 1995 έως το 2001. Δραστηριοποιήθηκε στο τομέα της Παράδοσης και του Πολιτισμού ως μέλος του χορωδιακού τμήματος της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης.
Εκλεγμένη Νομαρχιακή Σύμβουλος με το Συνδυασμό «ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ» στην Πρώτη Γραμμή από το 2006.
Ήταν παντρεμένη με τον οδοντίατρο Πινίδη Γεώργιο, που κατάγεται από τον Τετράλοφο του Δήμου Ελλησπόντου.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου