Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Ο Ρούλης Κοκελίδης επιθυμεί την στήριξη για την περιφέρεια

Η αποκεντρωμένη διοίκηση, με τον Καλλικράτη θα δώσει νέο νόημα στην πολιτική. Η αναδιανομή της εξουσίας του κράτους, η αλλαγή της πολιτικής κουλτούρας, θα αποκαταστήσει την αξιοπιστία και τη σχέση εμπιστοσύνης με τον πολίτη. Θα ξεπερασθεί η σημερινή «στρέβλωση» της πολιτικής ζωής και θα ενεργοποιηθεί με ουσιαστικό τρόπο η πολιτική συμμετοχή της κοινωνίας. Η πολιτική χειραφέτηση του πολίτη θα δώσει μια νέα δυναμική στην πρόοδο της ελληνικής κοινωνίας. 

Η Δ. Μακεδονία, η περιφέρεια της ενέργειας στη χώρα μας, έχει κεντρικό ρόλο στη νέα αναπτυξιακή προσπάθεια της πράσινης οικονομίας. Για το λόγο αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία σε πολιτικό επίπεδο το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών. Εάν θέλουμε να αισιοδοξούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα, χρειάζεται μια ενεργή, ανατρεπτική παλλαϊκή κινητοποίηση των πολιτών σε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους, των εργαζομένων στα ενεργειακά κέντρα της ΔΕΗ, της νεολαίας, η οποία πρέπει να γίνει πρωταγωνιστής. Με μία τέτοια κινητοποίηση μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, για μια νέα ριζοσπαστική πολιτική που θα σηματοδοτήσει ένα καινούριο μοντέλο ανάπτυξης αξιοποιώντας και διευρύνοντας τις μεγάλες δυνατότητες της περιοχής. Με μπροστάρηδες τους πολίτες, με καινοτόμες, πρωτότυπες και δημιουργικές πρωτοβουλίες η Δ. Μακεδονία μπορεί να βρει το βηματισμό και τη φυσιογνωμία της νέας περιφέρειας πολιτικής στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στη χώρα μας. Στα πλαίσια αυτά εκτιμώ ότι η πιθανή στήριξη της υποψηφιότητας μου, για την περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, θα συνέβαλε θετικά στην ενεργοποίηση της κοινωνίας και θα λειτουργούσε αποτελεσματικά για τη νέα πορεία της περιοχής. 
Πηγή: ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ως πότε θα μας τυρανάτε; Κάντε στην ακρη να περάσει η νεολαία, σας βαρέθηκε ο κόσμος ολος, δεν ζειτε εδώ εσείς, δεν ακούτε, δεν βλέπετε τίποτα, τοσα χρόνια στη πολιτική δεν είδατε πουθενά μίζες γιατί δεν μιλούσατε....ουστ

Ανώνυμος είπε...

γιατί δεν μιλούσατε???
Ρωτάς φίλε 11:42 π.μ. ????
Όσο για τον Κοκελίδη, είναι απο τους "ΣΩΤΗΡΕΣ" ο πιο ΤΙΜΙΟΣ.
Αμφιβάλεις???

Ανώνυμος είπε...

oust kai pali oust katastrepsate ti xora oloi oi aergoi

Ανώνυμος είπε...

Οι ΠΑΣΟΚΕΣ ψήφιζαν, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ή ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ με ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ....για την ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ........ποιανού άραγε?????

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρούλης δεν κατάλαβε ακόμα οτι πολιτικά τελείωσε, δεν τραβάει και επιμένει να είναι παντα υποψήφιος.Δέχθηκε τέτοια ειρωνεία εδω μέσα,που είναι εντυπωσιακό οτι κανείς δεν τον στηρίζει.
Απο τις ειρωνικές διατυπώσεις αξεχαστη θα μείνει
>> Αντε, Ρούλη, εσύ είσαι μόνο για κανένα τσαγάκι και μετά...Νάνι!!! <<
Ενας απο τους λόγους που κατεβαίνει είναι οτι δεν εξασφάλισε συνταξη βουλευτική και δεν συμπληρωσε τα χρονια ως βουλευτής...
Θέλει να πάρει σύνταξη ο καημένος...

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ρούλη στο χωριό σου να βάλεις δεύτερος βγαίνεις..μας δουλεύεις?

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος χρήζει ιατρικής παρακολούθησης λόγω διπολικής διαταραχής και συγκεκριμένα μανιακή διαταραχή(μανιοκατάθλιψη). Βέβαια και αυτοί που τον στηρίζουν ή έστω δεν τον αποτρέπουν (δες Νομαρχιακή Πασοκ) πάσχουν από ακόμα πιο πολύπλοκα σύνδρομα.

Το Προφίλ μας