Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Κάλεσμα σε απεργία από το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ - Κ Α Λ Ε Σ Μ Α
Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης. συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική – Πανεργατική Απεργία που έχει προκηρύξει η Γ.Σ.Ε.Ε. για τις 29 Ιουνίου 2010, ημέρα Τρίτη. 
· Η ανατροπή σε βάρος των εργαζόμενων των εργασιακών σχέσεων, 
· Η αποδόμηση του κοινωνικού χαρακτήρα του ασφαλιστικού συστήματος, · Η αμφισβήτηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, 
· Η συνολική υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου εργαζόμενων και συνταξιούχων, δεν είναι διαπραγματεύσιμα και δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά από Συνδικάτα, εργαζόμενους, συνταξιούχους και το σύνολο της κοινωνίας. 

Οι μοναδικοί που «τρίβουν τα χέρια τους» είναι οι βιομήχανοι και μεγαλοεπιχειρηματίες που βλέπουν να ασκούνται πολιτικές «κομμένες και ραμμένες» στα μέτρα τους, από το Δ.Ν.Τ., την Ε.Ε., την Ε.Κ.Τ. και την Κυβέρνηση. Καλούμε τα Σωματεία – μέλη του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης να συμμετέχουν στην Απεργία και την Απεργιακή συγκέντρωση στις 11:00 το πρωί στην Κεντρική πλατεία της Κοζάνης. Καλούμε τα Σωματεία – μέλη του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης να παρευρεθούν την Δευτέρα 28-06-2010 και ώρα 12.00μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του , για να διοργανώσουμε την καλύτερη επιτυχία της απεργίας. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Γραφείο Τύπου Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας