Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Δημοτική Ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ στα Σέρβια



Την  Παρασκευή 11/6/2010 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων θα πραγματοποιηθεί Δημοτική Ολομέλεια του Κινήματος.
Θέματα της ολομέλειας είναι οι Πολιτικές Εξελίξεις και η Οικονομία.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΛΑΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ?

ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ 0 είπε...

Πάρτε να δείτε το dvd με την ιστορία της Αργεντινής για την επέμβαση ΔΝΤ, την εξαθλίωση του Αργεντίνικου λαού, το κόσμο που σκότωναν σαν τα σκυλιά στους δρόμους, την ατιμωρησία των θιασωτών και πάψτε να κουνάτε σημαιάκια!!

ΟΛΟΙ, ΤΡΑΓΙΚΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ, ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ!
ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

θα έχουμε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας απο το Βελβεντό ;

Ανώνυμος είπε...

To Velvedo einai edo enomeno dinato !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ.
ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΙΣΤΕ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.
ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ;
ΟΧΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

To velvendo, me PAPADOPOYLO GIORGO ypoψigio mporei na katevei gia ekloges. Eseis sta Servia ti kanete?

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΔΕΛΝΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Τ,ΠΑΣΟΚ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ .ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Στα Κρανίδια χθές το βράδυ τί ζητούσε υποψήφιος του χρήσματος απο το ΠΑΣΟΚ? Μήπως ήταν τα εγκαίνια της προεκλογικής του εκστρατείας?

Ανώνυμος είπε...

O υποψήφιος ευρέθει εν Κρανιδίω δια την προετοιμασίαν της Μέγα Πανυγήρεως τη 20η Ιουλίου 2010 και είχεν διαβουλεύσεις με τις παραγωγικές τάξεις του χωρίου...

Ανώνυμος είπε...

Ένας ΠΑΣΟΚτσής κι ένας μαύρος από το ΔΝΤ, που ταξιδεύουν στο ίδιο αεροπλάνο, πέφτουν και περιπλανιώνται στην έρημο για πολλές ώρες! Μπροστά πήγαινε ο ΠΑΣΟΚτσής, που είναι και Πόντιος (...αφού πιστεύει κιόλας, πως ο Γιώργος είναι ακόμα σοσιαλιστής!!). Κι όσο προχωρούν στη έρημο, ο μαύρος κοιτάζει συνέχεια τα οπίσθια του Πόντιου ΠΑΣΟΚτσή, κάνοντας πονηρές σκέψεις: "Που θα μου πάει ο άτιμος, κάτι θα κάνω!!!"
Κάποια στιγμή εκεί που λες, στο ξεκούδουνο, αρχίζει ο μαύρος να φωνάζει: "Πετροχελίδονα!!...Πετροχελίδονα!!", και σκύβει και χώνει το κεφάλι του μέσα στην άμμο.
Τον κοιτάζει απορημμένος ο Πόντιος ΠΑΣΟΚτσής και τον ρωτάει: "Πετροχελίδονα! Τι είναι αυτά???"
"Είναι άγρια πουλιά!", του λέει. "Ορμάνε και σου ρουφάνε το μυαλό σου με το ράμφος τους, μαζί και όποια ιδεολογία έχεις!! Κι αν είσαι σοσιαλιστής, που λέει ο λόγος, μπορεί να γίνεις και δεξιός!!! Άσε που πεθαίνεις κιόλας!" Τι τα θες! Ο Πόντιος έγινε άσπρος από τον φόβο του.
Συνεχίζουν, λοιπόν, τον δρόμο και ξαναφωνάζει ο μαύρος: "Πετροχελίδονα!!". Τον ακούει ο Πόντιος και βουτάει το κεφάλι του στην άμμο, αφήνοντας τον κώλο ξέμπαρκο. Πηγαίνει ο μαύρος από πίσω και αρχίζει να τον τακτοποιεί.... μπροστά-πίσω-μπροστά-πίσω!! Και τότε φωνάζει ο Πόντιος ΠΑΣΟΚτσής: "Τρυπάτε ρε γα****να! Τρυπάτε!! Όσο και να τρυπήσετε, στο κεφάλι μου, δεν πρόκειται να φτάσετε! ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ!!!"

Αυτά παθαίνουν όλοι όσοι ειναι προσκολημένοι σε κάποιο πολιτικό κόμμα! Τους "τακτοποιούν" οι άλλοι, κι αυτοί φοφβούνται να μη χάσουν την ιδεολογία τους!!!!!

Ανώνυμος είπε...

θα είναι.

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει οτι και οι τρεις βουλευτες του ΠΑΣΟΚ ήταν χτες στα Σέρβια και είπαν ότι η προτασή ολονών τους η αρχική ηταν 4 δήμοι στο Νομό Κοζάνης; Ποιος ήταν εκεί να μας το βεβαιώσει;
Αν είναι αλήθεια αυτό πάντως αποδεικνύεται οτι μας δούλεψαν καλά όλους στο Βελβεντο.
Άλλα μας δήλωναν στους χορούς του Αθλητικού και του Μορφωτικού και της Τσιούκας το χειμώνα.
Δηλαδή κύριοι βουλευτές εσείς προτέινατε 4 Δήμους στον Υπουργό και δω μας χαιδεύατε τα αυτιά ότι προσπαθείτε για το Βελβενδο;

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΙ ΕΙΠΑΝ;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 5,52. ο κύριος Δελινιώτης δεν ήταν είσηγητής σε κανένα θέμα τοποθέτηση ΄έκανε.πάνω στην είσήγηση των οργάνων αυτό δίχνει πόσο άσχετος με τις διαδικασιες και με τα κοινά είσαι.Βρήκες όμως πρόσφορο έδαφος την ανωνυμία σου και χαρακτηρίζεις, εσένα τον αχαρακτήριστο ποιός να σε χαρακτηρίσει αφου απ ότι φαινετε από διαδικασία είσαι σκράπας και απο διαδικασίες άσχετος. δεν υπερασπίζουμε τον κ Δελινιώτη αλλά υπερασπίζουμε το σωστό

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΛΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΟΣΦΥΟΚΑΜΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ

Το Προφίλ μας