Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης: ομάδα κωπηλασίας και ομάδα θαλάσσιου Σκι

Ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης «Ο Αλιάκμων» πρόκειται να οργανώσει ομάδα κωπηλασίας. Τα μαθήματα θα αρχίσουν στις 19 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του ομίλου στην τεχνητή λίμνη Πολυφύτου κοντά στη γέφυρα. Τα μαθήματα παρέχονται από πεπειραμένο προπονητή κωπηλασίας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας. 


Οι υποψήφιοι αθλητές θα πρέπει να είναι ηλικίας 12 έως 20 ετών αγόρια και κορίτσια και να γνωρίζουν καλά κολύμβηση. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα (κινητά) 6932477941 - 6945590913 - 6974912045. 
Επίσης ο Ναυτικός ¼μιλος Κοζάνης «Ο Αλιάκμων» πρόκειται να οργανώσει ομάδα θαλάσιου ΣΚΙ. Τα μαθήματα θα αρχίσουν στις 19 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του ομίλου στην τεχνητή λίμνη Πολυφύτου κοντά στη γέφυρα. Τα μαθήματα παρέχονται από πεπειραμένο προπονητή θαλάσσιου ΣΚΙ της Ελληνικής Ομοσπονδίας θαλάσσιου ΣΚΙ. Οι υποψήφιοι αθλητές θα πρέπει να είναι ηλικίας 7 έως 20 ετών αγόρια και κορίτσια και να γνωρίζουν καλά κολύμβηση. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα (κινητά) 6932477941 - 6945590913 - 6974912045. 
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας 
Μ. Παπαγεωργίου Λ. Κυπιρτίδης 

Πηγή: εφημερίδα ΧΡΟΝΟΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο την Πέμπτη ξεκίνησε και πάλι την επαναλειτουργία του ο Ν.Ο.Κ που είχε διακόψει την λειτουργία του απο τις 7/5/2010, επειδή ανέβηκε πολύ η λίμνη.
Λένε οτι ο κίνδυνος λόγω πλημμύρας της λίμνης, εξακολουθεί να υπάρχει.
Λίγος κόσμος, μικρή κίνηση.
Το κακό για τον ΝΟΚ εγινε με την διακοπή του και τα αρνητικά σχόλια που υπηρξαν για αυτόν σχετικά με την άδεια και πολλά άλλα.
Το ερώτημα που βάζουν πολλοί, είναι πώς άνοιξε παλι, -οταν οπως λένε πολλοί-, δεν εχει οριστική πολεοδομική αδεια και Πυροσβεστική έγκριση!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα σχόλια τα προκάλεσε ο ίδιος , που πάνω στον πανικό του , έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να κατηγορεί και να λέει , ότι επίτηδες δεν ανοίγουν τις βάνες στο Πολύφυτο για να φύγει το νερό . Ο κόσμος κατάλαβε τι ρόλο παίζει και πόσο νόμιμος είναι . Όλα έγιναν στο άρπα κόλα χρησιμοποιώντας τα πολιτικά μέσα . Το ίδιο δεν κάνει και τώρα .
Κλέβει ή δεν κλέβει ΡΕΥΜΑ ? Ένα Ωρολόϊ υπάρχει για όλες , μα για όλες τις εγκαταστάσεις (ΛΙΜΑΝΙ , ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ , ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ , ΠΙΝΑΚΙΔΑ και ότι άλλο έχει εκεί κάτω).
Αφού είναι νόμιμος γιατί δεν πάει στην Διανομή και να ζητήσει ξεχωριστή τροφοδότηση για την επιχείρηση , οπότε να μην μπορεί να του πει κουβέντα κανένας , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ? Τι λέει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ? Γιατί τον αφήνει να κλέβει ΡΕΥΜΑ ?
Κ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Πληθυσμός Κοζάνης 155.324 κάτοικοι κατά την απογραφή του 2001.
Αθλητές του Ομίλου ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ από 10 ποσοστό ο,οο6% αυτό είναι η επιτυχία του Ομίλου ΕΞΕΛΑΝΤ

Ανώνυμος είπε...

TORA POY ANOIKSE TO KAFE KSEKINHSAN KAI TA MA8HMATA .APOLYTOS SYNTONISMOS , POIOS KOROIDEYEI POION ?

Το Προφίλ μας