Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Μπαμπά…μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή

«Γιατί οι νεκροί προτιμούν τις τυρόπιτες κουρού; Πότε μια μοιρολογίστρα τρίζει; Τι αριθμό έχει το Εκατό; Πόσο κοστίζει ένας χρυσελαφάντινος Κούρος στους Γαργαλιάνους; Γίνεται να κλάψεις λάθος άνθρωπο και αν ναι ποιός είναι αυτός; Γιατί έχει θεριέψει η ομοφυλοφιλία στην επαρχία; Βγάζει καλή φούντα η Καλαμάτα; Μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους δύο γυναίκες του life Style; Μήπως να τον φάμε; Ο γέρος βίδωνε τον γλόμπο; Επιστρέφει κανείς το πορτοφόλι στην Ελλάδα; Χάνουμε τελικά 21 γραμμάρια όταν πεθαίνουμε; Εσύ είσαι το τυπάκι που έλεγε ο Λευτέρης; Είχε ο Νέστορας -ο παλιός– εξοχικό ανάκτορο; Τέτοια και παρόμοια μεταφυσικά ερωτήματα θέτουν ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου στο θεατρικό έργο «Μπαμπά… μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»
Η παράσταση ανεβαίνει για 6η χρονιά έχοντας σημειώσει τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία σε μεγάλα θέατρα της Αθήνας. Έχει παρουσιαστεί σε πολλά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα σε όλη τη χώρα από τις θεατρικές ομάδες των φοιτητών και έχει αγαπηθεί όσο λίγες. Πρόκειται για μία μαύρη κωμωδία των Ρήγα – Αποστόλου, οι οποίοι εκτός από τη συγγραφή του έργου, υπογράφουν και τη σκηνοθεσία. Η υπόθεση ξεκινάει με δύο αδερφές που πηγαίνουν στο χωριό τους για την κηδεία του πατέρα τους. Εκεί όμως αρχίζουν να αντιλαμβάνονται πως οι συγχωριανοί και φίλοι του μπαμπά δεν είναι και τόσο συνηθισμένοι...
Πρωταγωνιστούν: Τζέσυ Παπουτσή, Γιάννης Μποστατζόγλου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Σοφία Βογιατζάκη, Σπύρος Πούλης, Γεωργία Καλέργη, Μάνος Πίντζης, Πένυ Σταθάκη, Βασίλης Μπαξεβάνης.
ΠΕΜΠΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΩΡΑ 21.30 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΕΙΣΟΔΟΣ 12 ΕΥΡΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας