Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

Υποψηφιότητες για τις εκλογές

από το ΒΗΜΑ
Ο «εκλεκτός του εκλεκτού» στη Νέα Δημοκρατία. Οι νέοι που ενδιαφέρονται, οι παλαιοί που επιμένουν, τα πολιτικά τζάκια και οι παρασκηνιακές διαμάχες
(..)Στην Κοζάνη υποψήφια θα είναι η υποψήφια δήμαρχος κυρία Αννα Νανοπούλου και στη Φλώρινα η νέα υποψηφιότητα θα είναι του οικονομολόγου και προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Στ. Παπασωτηρίου, ενώ επανακάμπτει ο πρώην βουλευτής κ. Ν. Κορτσάρης. Στην Καστοριά, ερωτηματικό τι θα κάνει ο πρώην βουλευτής κ. Αν. Αγγελής, στη μονοεδρική των Γρεβενών λόγω της ισχυρής παρουσίας του πρώην υπουργού κ. Χρ. Φώλια δεν υπάρχει ιδιαίτερη προσφορά (...)

Υπερπροσφορά υποψηφίων στο ΠαΣοΚ Άφθαρτα πρόσωπα θέλει στα ψηφοδέλτια η Ιπποκράτους. Ποιοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν
Στη Φλώρινα, αν πάρει το χρίσμα ο νομαρχιακός σύμβουλος κ. Ν. Σαμαράς , λέγεται ότι θα υπάρξει ντέρμπι με τον βουλευτή του νομού κ. Γ. Λιάνη. Επίσης, ακούγονται τα ονόματα του κ. Χρ. Ναούμ, της κυρίας Ολγας Μυλωνά και του πρώην νομάρχη Ι. Στρατάκης. Στις ευρωεκλογές το ΠαΣοΚ σημείωσε αρνητικό ρεκόρ στην Καστοριά. Τα πολικά ποσοστά είναι πολύ πιθανόν να «παγώσουν» την κάθοδο του Αλεξ. Πετσάλνικου, υιού του πρώην υπουργού Φ. Πετσάλνικου και στενού συνεργάτη του πρόεδρου του ΠαΣοΚ Γ. Παπανδρέου. Ο πρώην δήμαρχος Δημ. Παπουλίδης θεωρείται απίθανο να επιλεγεί ως υποψήφιος. Ενδιαφέρον δείχνουν οι Χρ. Γκοσλιόπουλος , Ι. Παπαδιαμαντόπουλος και Ι. Παπαδόπουλος. Πολλά θα εξαρτηθούν από την κάθοδο του δημάρχου Π. Κουκουλόπουλου στην Κοζάνη. Δυναμική υποψηφιότητα θεωρείται αυτή του Ιορ. Ανδρεάδη, ακούγεται πολύ και το όνομα του νομαρχιακού συμβούλου Ι.Παπαϊορδανίδη, ενώ υποψήφιος θα είναι και πάλι ο πρώην βουλευτής και πρώην υφυπουργός κ. Λ. Λωτίδης και το γνωστό στέλεχος κ. Λ. Κοκελίδης. Στα Γρεβενά υπάρχει συζήτηση γύρω από τα ονόματα της κυρίας Μαίρης Παπαγεωργίου και του κ. Αθ. Χαντάβα.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον Γιώργο τον ρωτήσανε όλοι αυτοί οι "σίγουροι" Αν και πιστεύω ότι θα κάνει πάλι πολλές ανατροπές στην επιλογή προσώπων.Πολύ καλή ιδέα θα ήταν και η κάλπη για να βγουν οι άξιοι και όχι οι καρεκλοκένταυροι. Οσο για τις παλιές καραβάνες καιρός είναι να πάνε στα σπίτια τους.Ο Νομός δεν θέλει πλέον βουλευτές χειροκροτητές.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Η αποτυχούσα να κατακτήσει το δήμο Κοζάνης Κα Νανοπούλου, κατέρχεται εις τας βουλευτικάς εκλογάς!
Να έχει απέναντι της, για υποψήφιο τον Κο Κουκουλόπουλο, ε!
**Η Κα Νανο-πουλου δεν εχει χαρισματικές ικανότητες και οι προοπτικές της, είναι να...παραμείνει υποψήφια!
Φαντασθείτε, να εκλεγεί η Μαντάμ...Βουλευτής!
Θα λυθούν όλα τα προβλήματα του Νομού Κοζάνης...

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΝΑ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...ΣΙΓΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ)!!!Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13 ΕΙΧΕ ΕΝΑ....ΦΟΒΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!!Ο,ΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΧΡΙΖΕ ΕΠΙΔΟΞΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!!!!!ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ. ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ...

Π.Π.

ai-vreS είπε...

Το είδαμε. Κάποιοι λείπουν και πολλοί περισσεύουν από τις λίστες τους. Από σεβασμό σε κάποια άτομα, θεωρήσαμε καλό να μην το βάλουμε.

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε το, βαλτε το...θα γελάσει ο καθε πικραμένος...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Όντως θα γελάσει κάθε πικραμένος. Θέλω να πιστεύω ότι τα ονόματα αυτά (τα περισσότερα τουλάχιστον) γράφτηκαν στα πλαίσια της σατυρικής διάθεσης που διακρίνει την εφημερίδα. Γιατί αν έχουν σοβαρή βάση ως ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να πάρουμε τα όρη και τα άγρια βουνά.

Ανώνυμος είπε...

...

Π.Π.

Το Προφίλ μας