Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

"Σκάνδαλο με τις καλοπληρωμένες διακηρύξεις της ΔΕΗ"

"Η “έγκυρη και αδέσμευτη” εφημερίδα ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ, μετά την “τακτοποίηση” της συζύγου του ιδιοκτήτη της στη θέση της Υποτομεάρχη Επικοινωνίας της ΔΕΗ και τις καλά πληρωμένες δημοσιεύσεις διακηρύξεων από τη ΔΕΗ, εκτιμά ότι όλα βαίνουν καλώς. Βούιξε ο τόπος στη Δυτ. Μακεδονία (Κοζάνη – Φλώρινα) για την... απόφαση της κομισιόν για το ζήτημα του λιγνίτη, αλλά ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ τηρεί σιγή ιχθύος! Η συγκεκριμένη ανάθεση στη σύζυγο του εκδότη είναι απολύτως αναξιοκρατική, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα τυπικά προσόντα των συνυποψήφιων της (πτυχίο – εμπειρία κ.λ.π.), καθώς και από τις πειθαρχικές αναφορές που εκκρεμούν σε βάρος της! Το σκάνδαλο όμως είναι ότι η συγκεκριμένη πλέον ΥΠΟΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - ΣΥΖΥΓΟΣ του εκδότη θα διαχειρίζεται τώρα τις καλοπληρωμένες διακηρύξεις της ΔΕΗ!!! Δηλαδή Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει. Α ρε κατακαημένε Αθανασόπουλε, πόσα ακόμη θα καταπιείς !!!"
Πηγή: http://troktiko.blogspot.com/2009/08/blog-post_9663.html

21 σχόλια:

ai-vreS είπε...

Αν έχετε αντίρρηση για κάποια από τις αναρτήσεις μας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail. Οι απειλές σας δεν πιάνουν.

Ανώνυμος είπε...

ti thes na deixeis me auti tin anartisi? ennoia sou kai se ligo kairo pou pernaei to nomosxedio em ta blog kai tha mathoume kai to diko sou onoma tote na doume an tha pianoun oi apeiles mas opos esy tis les. enoia sou.min bgazeis tipota,tha ta poume apo edo kai pera dikastika.

ai-vreS είπε...

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί αναδημοσίευση του troktikou. Θα έπρεπε μάλλον τις απειλές του ο φίλος να τις απευθύνει προς τους συντάκτες και όχι προς εμάς.
Εμείς θα δημοσιεύουμε και θα αναδημοσιεύουμε θέματα που αφορούν την περιοχή μας.

By the way, ψέμματα είναι τα όσα αναφέρονται στο troktiko?

Ανώνυμος είπε...

Έτσι λειτουργούσε και λειτουργεί πάντα ο ιδιοκτήτης του Πτολεμαίου. Υπενθυμίζω ότι είχε βουίξει ο τόπος και για την πρόσληψη της συζύγου την περίοδο της διακυβέρνησης Μητσοτάκη. Είχε προσληφθεί ως άτομο με ειδικές ανάγκες "μαϊμού". Αυτό κυκλοφορούσε ευρέως τότε στα Καϊλάρια και είχε προκαλέσει ακόμη και μεγαλοστελέχη της Ν.Δ. Μην ξεχνάτε βέβαια και τους ισχυρούς φιλικούς δεσμούς με την οικογένεια Μ ητσοτάκη και ειδικά με την Ντορίτσα. Έχει βλέπετε πλάτες ο Κοσμάς!

Ανώνυμος είπε...

ama sas piaso kolopaida pou tolmate kai anadimosieuetai tetoies kakoitheies kolopaida tha deite ti tha pathate. ennoia sas kai tha fate mia minisi pou tha plironete mia zoi!

ai-vreS είπε...

Επαναλαμβάνουμε ότι πολιτική μας είναι η δημοσίευση και αναδημοσίευση ειδήσεων και αναρτήσεων για την περιοχή μας. Όποιος ενοχλείται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για να κατεβεί (ή και να ανεβεί) η αντίστοιχη ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

poia ine ta kolopaida 11.03; Enoeis ton eayto soy;

Ανώνυμος είπε...

kalooo. Moyftiakse to kefi. Kai poy' ste paidia otan ginei to dikasthrio enhmerwste mas 8a'nai krima na to xasoyme

Ανώνυμος είπε...

Απύθμενο θράσος απο τον "εκδότη" του Πτολεμαίου. Απειλεί με χυδαίο τρόπο οχι αυτόν που δημοσίευσε αλλά αυτόν που αναδημοσίευσε άρθρο που βγάζει στη φόρα άπλυτα του. Φίλε εκδότη οι απειλές σου δεν περνούν πιά. Δεν έχουμε χούντα ούτε βασιλευομένη δημοκρατία όπως θα ήθελες. Μάθε να εισαι κόσμιος αφού αποκαλείσαι εκδότης και απάντησε επι της ουσίας και οχι με malakies.Κανονικά μες αυτά που γράφεις και όπως τα γράφεις πρέπει να επέμβει το πειθαρχικό των δημοσιογράφων.
Ετσι εξηγείται γιατί ο δήμαρχος Σερβίων έχει άριστες σχέσεις με το συγκεκριμένο εκδότη και όλα τα έντυπα του Δήμου τυπώνονται στο τυπογραφείο του. Όμοιος στον όμοιο και η κο.ριά στα λάχανα λέει ο λαός μας.
Αν τολμάς κατάγγειλε το ΤΡΩΚΤΙΚΟ και διέψευσε αυτά που σε αφορούν και άσε τα νταηλίκια.Δεν πήρες χαμπάρι οτι καταρέει το σύστημα "σεμνά και ταπεινά".
Φιλάκια

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωρίζω από ππυ προέρχονται, αλλά αναλογες απειλές μόνο καταδικαστέες είναι. Πού ζούμε πια;

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Οι εποχές αλλάζουν οι άνθρωποι ποτέ.Παιδιά μη το βάζετε κάτω.Πάντα η αλήθεια είναι πικρή.Οποιος έχει τη μύγα να μας τη δώσει πίσω 11.03
Παιδιά του ai-vres να λέτε την αλήθεια και δεν έχετε να φοβάστε τίποτα....

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

H...υποβολή ''μήνυσης'' είναι το χόμπυ του μέσου Ελληνα!Σε αυτό αρέσκεται και ο...Εν λόγω(!) 10.48, ο οποίος ευελπιστεί στην ψηφιση του νόμου για τα μπλόγκς για να κανει την μηνυσούλα εναντίον των ιθυνόντων του παρόντος Ιστολογίου!
Είναι προφανές, οτι ο Εν Λόγω, ευρίσκεται Εν...Τόπω Χλοερώ!!!! Ονειρεύεται και προσβλέπει εις τας απειλάς με το Νόμο, που ουδέποτε πρόκειται να ψηφισθεί, γιατί η...παρούσα Κυβέρνηση χρονικώς ΔΕΝ προλαβαίνει!!!
--- Εκλογές το φθινόπωρο η το Μάρτιο 2010 το αργότερο.Δεν ειναι στην προτεραιότητα της Κυβέρνησης η ψηφιση του νόμου κατά της ανωνυμίας των Μπλογκς, γιατί δεν θέλει να ανοίξει και άλλα μετωπα, στην συνεχόμενη φθορά που εχει και στην επερχόμενη κατάρρευση της...
Οπότε, ο Εν λόγω 10.48, θα παραμείνει εις τα όνειρα θερινής νυχτός τα οποία βλέπει και ταυτόχρονα οι ελπίδες του για την...μηνυσούλα του, θα καταλήξουν εις τον...Κρημνόν!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά, ο γνωστός φίλος στο τέλος έγραψε σημερα...

Π.Π.

Νίκος και Γιάννης είπε...

Οι απειλές είναι ενδεικτικές της νοοτροπίας του ατόμου που τις εκτοξεύει. Έναν χώρο είχαμε κι εμείς για να συζητούμε για την περιοχή μας, φιρί φιρί το πάτε να κλείσει κι αυτός.

Ανώνυμος είπε...

ai-vres γερα γερα με τσαμπουκα

Ανώνυμος είπε...

Κε Πλιάτσο...
Πλέον στα σχόλια σας, περιορίζεσθε σε σύντομα σχόλια μερικών..λέξεων!
Βαριέσθε ή πλέον δεν εχετε άποψη λεπτομερή, επι των αναρτημένων θεμάτων;
Θυμόσαστε πως είχατε ξεκινήσει πρό...2μήνου και οι απόψεις σας, ηταν..κατεβατά ολόκληρα!!!
Η είσαστε ακόμα εις..διακοπάς;

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΥΡΙΕ, ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙΣ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ BLOGS ΕΝΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ,ΑΝ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΗ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΩΣ ΤΙΣ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ - ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ- ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Ουκ εν τω πολλώ το ευ όμως...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε διευθυντά έρχεται η ώρα σας. Νομίζετε ότι τους έχετε ΄"πιασμένους" όλους. Κάνετε λάθος. Υπάρχουν και έντιμοι άνθρωποι. Εκτός εάν νομίζετε ότι η Μπακογιάννη όλα τα διορθώνει. Είναι γνωστό το στιλ της εφημερίδας σας. Μπράβο στο blog σας διότι τόλμησε αυτό που οι υπόλοιποι εκδότες δεν τολμούν ούτε ως παραπολιτικό να δημοσιεύσουν. Επειδή προφανώς φοβούνται για τις διακηρύξεις από τη ΔΕΗ.

Ανώνυμος είπε...

mallon prepei na balete to dimosieuma xana gia na mathainei o kosmos

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστή η στάση του Πτολεμαίου σε θέματα που αφορούν τη ΔΕΗ και το Λιγνίτη.
Οι σχέσεις του με συντοπίτες μας ¨Ανθρώπους του Λιγνίτη¨ ίσως σε λίγο καιρό να αποτελέσουν ένα ακόμη θέμα...

Το Προφίλ μας