Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για Νομάρχης το 2010?

Τώρα που τελειώνει η πέμπτη τετραετία του Πάρι Κουκουλόπουλου στο Δήμο Κοζάνης, καλό είναι να διεκδικήσει τη Νομαρχία. Φτάνει πια με τους ερασιτέχνες. Ο Νομός Κοζάνης είναι στα όρια της επιβίωσής του και οι πολίτες του νιώθουν εγκαταλειμμένοι από τη σημερινή διοίκηση του Νομού και του Περιφερειάρχη. Τα μεγάλα θέματα του Νομού καίνε:
1. Η επερχόμενη αποβιομηχάνιση από την αποχώρηση και τα παιχνίδια της ιδιωτικής πια ΔΕΗ.
2. Η τεράστια ΑΝΕΡΓΙΑ γενικά, μέσα στο πέλαγος της σημερινής κρίσης, που δημιούργησε τεράστιο φαινόμενο κοινωνικού αποκλεισμού σε χιλιάδες ανθρώπους.
3. Ο αργός θάνατος των οικοδόμων και των εμποροεπαγγελματιών του Νομού.
4. Η μιζέρια των κάθετων οδικών δικτύων (Δέστε την προκοπή τους με το δρόμο Κοζάνης-Λάρισας).
5. Το Νέο Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ.
6. Η Ανάπτυξη των ορεινών όγκων στο Βόιο, τα Πιέρια, το Βέρμιο κ.λ.π.
7. Το Αεροδρόμιο και η σύνδεσή του με τη νέα Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που μετακομίζει στα δυτικά της πόλης και ακουμπάει στο προαύλιο της Δυτικής Μακεδονίας.
8. Η πεθαμένη Λίμνη Πολυφύτου.
9. Ο τουρισμός διαφόρων επιπέδων και μορφών (που ακόμα περιμένει τον χωροταξικό σχεδιασμό του από την Κυβέρνηση).
10. Τα φράγματα που δεν λειτούργησαν ακόμα, με κανένα ευεργέτημα στις τοπικές αγροτικές κοινωνίες.
11. Η Αγροτική ανάπτυξη μέσα από ανύπαρκτες υποδομές (Μπουτζάκια-Βόρεια Ζώνη Πολυφύτου-Βόϊο).
12. Οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας, φωτοβολταϊκά, αιολικά πάρκα κ. ά. που περιμένουν εγκρίσεις εδώ και χρόνια.
13. Ο ανείσπρακτος τοπικός πόρος του 50% και 50%.

Και άλλα τόσα θέματα με τα οποία το σημερινό δίδυμο ΔΑΚΗ-ΛΕΟΥΔΗ ούτε που ασχολήθηκε. Μας κούρασε η αδράνειά τους. Μας κούρασαν οι φιέστες τους για να συντηρούνται στη δημοσιότητα. Μας αηδίασαν οι μικροχρηματοδοτήσεις τους σε συλλόγους για να εισπράττουν εφήμερα ευχαριστήρια. Ολοκληρώνεται μια τετραετία και οι «μεγάλες» επιτυχίες τους είναι μόνο στα χαρτιά. Ας ξαναδιαβάσουμε το προεκλογικό πρόγραμμα του Νομάρχη και τις προεκλογικές κορώνες του Περιφερειάρχη για λογαριασμό της Κυβέρνησης για να θυμηθούμε τι έταζαν τότε και τι κατάφεραν να κάνουν μέχρι σήμερα. Με στρωμένες μελέτες από τους προηγούμενους. Με το ευεργετικό Γ’ Κ.Π.Σ. να αποπληρώνεται και να τρέχει υπέρ τους για 2.5 ολόκληρα χρόνια μετά το τυπικό κλείσιμό του. Και αυτοί κατάφεραν να δώσουν στον Νομό Κοζάνης λίγα ψίχουλα. Σε ένα Νομό που μπορεί άνετα να επιβιώσει και να εγγυηθεί το μέλλον στους πολίτες του.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη Διοικητική Μεταρρύθμιση που ΕΥΤΥΧΩΣ δεν κατέληξε να γίνει το κακοφτιαγμένο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ παλτό του κ. Παυλόπουλου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον αιρετό Περιφερειάρχη του 2014, που δεν τόλμησε ποτέ η Νέα Δημοκρατία να τον κάνει δημοκρατικό θεσμό. (Αλλά πώς να τον κάνει θεσμό όταν στο παρελθόν καταψήφιζε ακόμα και τον αιρετό Νομάρχη;). Και αυτή η θέση του αιρετού Περιφερειάρχη το 2014 δικαιωματικά και επάξια θα ανήκει και πάλι στον ίδιο τον Πάρι Κουκουλόπουλο μετά από μια μεταβατική και σίγουρα επιτυχημένη τετραετία στη Νομαρχία, αφού ο θεσμός ολοκληρώσει τον κύκλο του το 2014 με το άνοιγμα της αιρετής Περιφέρειας.
Μέχρι να καταργηθεί όμως η Νομαρχία, η καλή διοίκησή της μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για το Νομό μας που σήμερα αργοπεθαίνει εξ αιτίας των ανικάνων. Ο κόσμος τον χρειάζεται τον Πάρι Κουκουλόπουλο, ο Νομός έχει ανάγκη τους αγώνες του και τις επιτυχίες του στην ΚΕΔΚΕ και στην τοπική αυτοδιοίκηση.Η θητεία του στη Νομαρχία αύριο θα είναι η μεγάλη του προσφορά στους πολίτες του Νομού.
Ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο.Μένει μόνο η ΑΠΟΦΑΣΗ του Πάρι για το ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ. Ας το κάνει...
Και η συντριπτική πλειοψηφία του Νομού θα είναι δίπλα του. ΟΛΟΙ οι απλοί πολίτες. Χωρίς κομματικές διακρίσεις.Αλλά με μια μόνο αγωνία. Να ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ να επιβιώσουμε και να πάμε μπροστά.
Εκεί που μας έφτασαν μας συντηρεί μόνο η ελπίδα!

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρουσα πρόταση. Για να δούμε τι έχει να πει και ο Παρης επ' αυτού.

Ανώνυμος είπε...

o paris paei gia bouleutis telos.

Ανώνυμος είπε...

kai giati gia Vouleytis? kalliteri prosfora tha kanei ston topo mas? Nomarxis kai malista alithinos Nomarxis.

Ανώνυμος είπε...

Ηταν άτυχος ο Πάρις με την εκλογή Παπανδρέου.Την πάτησε κακάσχημα.Ετσι όμως είναι ζωή.Δεν έρχονται όλα όπως τα σχεδιάζεις.Δεν μπορώ όμως να πιστέψω ότι ο Πάρις θα μείνει και άλλο στην Κοζάνη. Βλέποντας τις μετοχές της Αννας και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου συνεχώς να ανεβαίνουν δεν θα θέλει να μείνει στάσιμος.Υστερα στην πολιτική ανεβαίνεις σκαλί σκαλί και κατεβαίνεις με το ανσασέρ.Τώρα σε ποιά φάση είναι ο Πάρις μόνο αυτός το ξέρει.Αυτός έχει τα γένια αυτός έχει τα χτένια.Μακάρι να μείνει και να κάνει για το νομό ότι έκανε για την Κοζάνη.Το καλύτερο για αυτόν θα ήταν να πάει για βουλευτής και να σαρώσει και να φέρει σε δύσκολη θέση τον Γιώργο Παπανδρέου όπως κάποτε στο Ε.Γ.Αν όμως δεν σαρώσει τότε θα αρχίσει η κάθοδος με το ανσασέρ...
Ενα είναι σίγουρο ότι κανένας από τους υποψήφιους βουλευτές δεν θα τον θέλει για αντίπαλο.

X.E.

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετική επιλογή. Χαρισματικός πολιτικός. Φτάνει πια με την πόλη. Προσέφερε και έκλεισε τον κύκλο του. Ως Νομαρχης θα δει με ουσία τον Τοπικό Πόρο, θα παίξει για πρόεδρος ΕΝΑΕ και θα βοηθήσει στον Καποδίστρια 2. Τον έχουμε ανάγκη όλοι μας. Για να ενεργοποιηθεί πολιτικά και η νέα γενιά.

Mavromatidis Dimitrios είπε...

file to paei gia bouleytis einai logiko. Edo exoyme sobara thmeata na lisoyme os nomos. O paris mporei. Exei peira gnosi kai apodoxi.

Ανώνυμος είπε...

O Νομός αργοπεθαίνει. Ο Πάρις πρέπει να ασχοληθεί. Δεν περιμένουμε άλλον κανένα. Καλά το λέτε. Εκεί που μας έφτασαν μας συντηρεί μόνο η ελπίδα!

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ. ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΤΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Το χάλι που μας έφτασαν είναι μη αναστρέψιμο. Ούτε ο Πάρις, ούτε η ωραία Ελένη δεν μπορούν να μου δώσουν ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ ελπίδα. Ο πολιτικός λόγος περί ανάπτυξης , ευημερίας κλπ κλπ κλπ δεν πείθει κανέναν. Η πολιτική απέτυχε. Ίσως και η δημοκρατία σαν πολιτικό σύστημα να έχει αποτύχει.

Το τραγικότερο όλων είναι ότι οι "τοπικοί άρχοντες" γίνανε και προσωπικότητες που κρίνουν σχολιασμού....Ένα μάτσο ακαμάτηδες που χορεύουν στα πανηγύρια για ψήφο, δεν έχουν να μου πουν απολύτως τίποτα.

Υπογράφω σαν ανώνυμος, κυρίως γιατί παρατηρώ μια εμμονή του Δημάρχου Βελβενδού στην επώνυμη κρίση. Όχι Δήμαρχε, θα υπογράφω και θα μιλάω ΌΠΩΣ θέλω...

Ανώνυμος είπε...

χρίζουν σχολιασμού ήθελα να πω (όχι κρίνουν)...εκ παραδρομής και εν θερμώ...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι ας δούμε κάποια δεδομένα για να εκτιμήσουμε την πρόταση που κατέθεσε ο ανώνυμος 10.24.

1.Ο Πάρις Κουκουλόπουλος έχει κλείσει σαν δήμαρχος Κοζάνης. Οτι είχε να προσφέρει το προσέφερε.Βέβαια έχω επιφυλάξεις για την διάδοχη κατάσταση στον δήμο Κοζάνης γιατί δεν αναδείχθηκε άλλο σημαντικό στέλεχος να τον διαδεχθεί και εδώ ίσως έχει μερίδιο ευθύνης.
2.Το αξίωμα του Νομάρχη πιστεύω οτι δεν ειναι το επόμενο σκαλί για έναν αιρετό σαν τον Κουκουλόπουλο, όχι γιατί ειναι υποτιμητικό αλλά, γιατί όταν είσαι δήμαρχος στην μεγαλύτερη πόλη της περιφέρειας σου και έχεις διατελέσει πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ μια θέση στον Β βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης έστω και Νομάρχη ειναι αποστρατεία.Υπάρχει όμως και η εκφρασμένη θέληση του Ιορδάνη του Ανδρεάδη να ξανακατέβει και δεν μπορεί να αγνοηθεί εύκολα.
3.Η σύγκρουση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στις εσωκοματικές διαδικασίες ξεπέρασε κάποια όρια (συμφωνώ με τον Χ.Ε.)και αυτά δύσκολα ξεπερνιούνται.Όταν κάνεις μια επιλογή και δεν σου κάτσει τότε έχασες και δεν έχεις πολλά περιθώρια να διεκδικείς απο τον αρχηγό του κόματος σου που έχει τη δυναμική του αυριανού πρωθυπουργού.
4. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ντε και καλά ο Πάρις και ο κάθε Πάρις οτι πρέπει να ανεβούν και άλλα σκαλιά. Εχει γνώσεις, έχει εμπειρία, έχει γνωριμίες αλλά δεν ειναι καιρός να αναδειχθούν και άλλοι ; Πέντε τετραετίες δήμαρχος ειναι λίγο ;
5. Για τη θέση του βουλευτή υπάρχει πρόβλημα με τον Γιάννη τον Βλατή.'Οσο και αν διευκλύνει η δισταυρία η σύγκρουση θα ειναι αναπόφευκτη.
6. Επειδή τα στερνά τιμούν τα πρώτα πιστεύω οτι ο Πάρις δεν πρέπει να δημιουγήσει κανένα πρόβλημα ακόμη και αν δεν ειναι υποψήφιος βουλευτής. Μπορεί να προσφέρει απο άλλες θέσεις.
Ασχημα ειναι γενικός γραμματέας στο υπουργείο εσωτερικών ; Ασχημα θα ειναι Περιφερειάρχης σε πρώτη φάση διορισμένος και στη συνέχεια, αν θεσμοθετηθεί αιρετός ;

Ανώνυμος είπε...

μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα. ασε μας ρε.

Ανώνυμος είπε...

Τι λετε βρέ.Για Πρόεδρο Δημοκρατίας είναι... Τι Νομάρχης και κουραφέξαλα!!

Ανώνυμος είπε...

Πάρι προχώρα, είμαστε μαζί σου. Είτε για Νομάρχης είτε για βουλευτής σε υποστηρίζουμε με χίλια. Είσαι κεφάλαιο για την Κοζάνη.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΙ ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΞΕΦΥΓΑΝ ΠΟΛΥ.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιες γνωστές παλιές "ποντικομαμές" στο ΠΑΣΟΚ άρχισαν πάλι τις εργασίες διαμόρφωσης κλίματος. Έτσι λειτουργούσαν τόσα χρόνια και νομίζουν πως έτσι θα πορευτεί πάλι το ΠΑΣΟΚ. Απαττάσθε κύριοι! Μη βιάζεστε! Προς το παρόν ο διάλογος και οι προβληματισμοί πρέπει να γίνονται γύρω από τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών. Προηγούνται οι Εθνικές εκλογές[όπως δείχνουν τα πράγματα]. Γιατί αγχωθήκατε τόσο πολύ και θέλετε να ακυρώσετε την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Κουκουλόπουλου για την κεντρική πολιτική σκηνή;

Ανώνυμος είπε...

Σιγά το μεγάλο ρόλο που θα παίξει στην κεντρική πολιτική σκηνή ο κάθε βουλευτήσ από την επαρχία. Σιγά τα αίματα. Δεν είδαμε τι ρόλο σοβαρό έπαιξαν τόσα χρόνια στην κεντρική πολιτική σκηνή (εδώ γελάμε) όλοι οι βουλευτές του νομού που βγήκαν. Πολύ σοβαρό. (Εδώ ξαναγελάμε) Ρε Τι να σασ πω; Δεν αφήνετε τα σάπια. Ποντικομαμές είστε εσείσ. Όχι εμείσ που θέλουμε να δούμε έναν ικανό αντρα να αλλάζει την πορεία του Νομού. Αντε αφείστε να παέι ο κουκουλόπουλοσ για Νομάρχησ μήπως και δει καμιά ασπρη μέρα ο Νομός. Εδώ δεν τον εκτιμάει και τον ψηφίζει ο κόσμοσ; Ε εδώ πρέπει να κατεβεί για να βοηθήσει τον τόπο. Άντε τώρα. Μπλεξαμε με τους ανίκανους και πως θα ξεμπλέξουμε. Αυτό δεν το σκέφτεστε;

Ανώνυμος είπε...

Εκ του πονηρού αυτή η ανάρτηση για τον Πάρι. Πλέκει το εγκώμιο του τόσο άγαρμπα που ο καθένας μας καταλαβαίνει από ποιούς κύκλους προέρχεται. Έχει προεξοφλήσει ότι ο Κουκουλόπουλος θα πρέπει να είναι ο επόμενος νομάρχης,έχει προεξοφλήσει ότι στην συνέχεια θα πρέπει να είναι ο επόμενος αιρετός περιφερειάρχης μόνο για βουλευτή δεν τον βλέπει ικανό γι΄αυτό και δεν τον προβλέπει σ΄αυτό το αξίωμα, ούτε του το προτείνει. Γιατί;

Ανώνυμος είπε...

Ο ευρύτερος δημοκρατικός-προοδευτικός χώρος του νομού μας εκτός από τον "Μεσσία" Πάρι δεν έχει κανένα άλλο πρόσωπο να μας προτείνει; Τόση μεγάλη ξεραϊλα σ΄αυτό τον τόπο;

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας το σχόλιο του Ζήση Πιτσιάβα στον Σαββατοκύριακο του kozan.gr για την συγκεκριμμένη ανάρτηση, με καλή πρόθεση, του υπενθυμίζω ότι α)η λέξη λιβελογράφημα σημαίνει δυσφημηστικό-υβριστικό δημοσίευμα β)για ποιό λόγο αρνείται να πάρει θέση ή εν πάσει περιπτώσει δεν λέει την άποψή του ως δημοσιογράφος για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.Δεν είναι πολίτης αυτού του τόπου; Τον απαγορεύει κανείς να σχολιάζει ελεύθερα; Αυτός εξάλλου σ΄έναν παλαιότερο Σαββατοκύριακο μας έλεγε ότι κορυφαίο στέλεχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ του είχε αποκαλύψει το όνομα έκπληξη για τον υποψήφιο νομάρχη. Φίλε Πιτσιάβα μήπως δεν μας τα λες καλά;

Ανώνυμος είπε...

Η ανάρτηση αυτή θυμίζει "οδηγίες προς ναυτιλομένους". Δε τρώει όμως κουτόχορτο ο Πάρις, ούτε χρειάζεται υποδείξεις.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα τις υποδείξεις. Προταση του γινεται για κατι αξιόλογο, που εχει και ουσία για το Νομο Κοζάνης. Με το ζορι δεν γινονται πραγματα. Ειδατε ομως κατι φοβισμενες φατσες στα τοπικα καναλια αυτες τις μερες;

Ανώνυμος είπε...

Αν η πρόταση τού γίνεται από ανθρώπους που πραγματικά ανησυχούν για την πορεία του νομού και πιστεύουν στις ικανότητές του Πάρι συμφωνώ. Πολύ φοβάμαι όμως πως κάποιοι θέλουν να βγάλουν τον Πάρι από τα ποδαράκια τους. Τους χαλάει τον τραχανά. Τους δυσκολεύει πολύ η ενδεχόμενη παρουσία του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Αυτό με ενοχλεί. Ότι δηλαδή κάποιοι νοιάζονται μόνο για την δική τους βολή και δεν έχουν ίχνος ιδεολογίας μέσα τους παρά μόνο το προσωπικό τους συμφέρον. Γι αυτό τον λόγο βρίσκω αυτή την πρόταση πονηρούτσικη και άκαιρη.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ φιλε 2.42 γιατι δεν απαντας επι της ουσίας; Ειναι κακο να κατεβει ο Παρις στην Νομαρχια; Ειναι καλυτερο να γινει βουλευτης; Αυτο πες μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάρις και ως βουλευτής και ως δήμαρχος και ως νομάρχης θα είναι αποτελεσματικός. Ως βουλευτής δεν θα είναι ο τυχαίος επαρχιώτης. Μην ξεχνάμε ότι ήταν πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ, είναι μέλος του Εκτελεστικού του ΠΑΣΟΚ με άποψη και πανελλήνια αναγνωρισιμότητα. Ξέρετε πολλά τέτοια στελέχη στο χώρο του ΠΑΣΟΚ; Γιατί θέλετε να του κόψετε τα φτερά; Προσωπικά πιστεύω ότι ως βουλευτής θα προσφέρει πολύ περισσότερα στο Νομό μας γιατί σίγουρα σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα αξιοποιηθεί ανεξάρτητα απο το ότι ανήκε στο ρεύμα Βενιζέλου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ! ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ; ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΡΣΕΝΗ, ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ, ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΑΝ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΡΧΗΓΙΛΙΚΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΙ, ΥΠΗΡΞΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. (ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ).

Ανώνυμος είπε...

Δεν λυσσάξαμε. Αυτό ακριβώς λέμε:οτι δηλ. ο Παπανδρέου θα αξιοποιήσει όλα τα ικανά στελέχη κι ο Πάρις συγκαταλέγεται σ΄αυτά.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ 7.44. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΝΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ. Ε ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ. Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 2:36 πμ κι εγώ κι εσύ μάλΛον έχουμε αϋπνίες και μεγάλο νταλκά για την τοπική αυτοδιοίκηση και το ΠΑΣΟΚ. Παρατηρώ όμως ότι συγκρίνεις εντελώς ανόμοια πράγματα. Ο Παπακωνσταντίνου δεν μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι με την Αννούλα. Θα το δείς στην πορεία του και στα δείγματα πολιτικής γραφής του. Μην ξεχνάς ότι εξακολουθεί να κρατάει τα δύο γραφεία του και είναι παρών στο πολιτικό γίγνεσθαι του νομού μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάρις θα δώσει κύρος και μεγαλύτερη βαρύτητα στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Επιτρέπετε στον κάθε τυχοδιώχτη (πολιτικά και όχι μόνο) να διεκδικεί θέση υποψηφίου βουλευτή και προσπαθείτε με έμμεσο τρόπο να κλείσετε την πόρτα στον Κουκουλόπουλο προτείνοντας τον για υποψήφιο νομάρχη; Έλεος σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ! Πάρτε το χαμπάρι! Τέλειωσαν οι παρασκηνιακές τακτικές και τα μαγειρέματα! Οι άξιοι και οι ικανοί θα προχωρήσουν! Οι υπόλοιποι ας πάνε σπιτάκια τους ας πάνε στις δουλίτσες τους (αν έχουν)ή ας δουλέψουν κι ας προσφέρουν στο ΠΑΣΟΚ ως απλοί στρατιώτες. Γιατί πρέπει ντε και καλά να γίνουν όλοι "στρατηγοί" αφού αποδεδειγμένα δεν έχουν τα προσόντα, αφού δοκιμάστηκαν είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση είτε στο κοινοβούλιο και απέτυχαν παταγωδώς.

Ανώνυμος είπε...

ωραία φιλε 9.34. προτινε μας εσυ μια δημοσια διαδικασία οπου ολοι οσοι ενδιεφερονται θα βγουν και θα θεσουν προκριματικη υποψηφιοτητα. μαζι και ο παρις. και ολοι οι υποψηφιοι βουλευτες. οριστε . κι ασ αποφασίσουν οι ψηφοφοροι. διοτι εσυ μιλας σαν αφεντικο. εσυ τον βλέπεισ καλο για βουλευτη τον παρι και γω τον βλεπω καλο για νομαρχη. Ποιος εχει δικιο? Εσυ ? η εγω? Αντε μαγκα μου, απαντησε. εδώ σε θελω. ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11:16 μμ, χρησιμοποιείς "ελαφρά τη καρδία" βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Η λέξη λαμόγιο σημαίνει: απατεώνας, κομπιναδόρος, καιροσκόπος, αυτός που πλουτίζει εκμεταλλευόμενος την ανθρώπινη βλακεία κλπ. Από που λοιπόν ορμώμενος μου αποδίδεις αυτό τον χαρακτηρισμό; Για πρώτη και τελευταία φορά σε συγχωρώ με το ελαφρυντικό ότι δυστυχώς το λεξιλόγιό σου είναι πολύ περιορισμένο και ίσως δεν ευθύνεσαι μόνο εσύ γι΄αυτό αλλά δυστυχώς και η ποιότητα της εκπαίδευσης και της παιδείας που έχεις πάρει από την ελληνικό σχολείο. Εγώ σαν απλό μέλος του ΠΑΣΟΚ θέλω οι εκάστοτε υποψήφιοι να μην είναι σερβιρισμένοι από κάποιους κύκλους αλλά να μου δίνεται η δυνατότητα να έχω λόγο, πρόταση και άποψη. Θέλω να ανήκω σ΄ένα κόμμα με πολιτική κουλτούρα και αν θέλεις να μάθεις αυτή είναι και η θέση του Προέδρου μας. Ο Πάρις επαναλαμβάνω θα είναι άριστος και σαν νομάρχης και σαν βουλευτής. Απλά πιστεύω ότι η καλύτερη εξέλιξη για τον ίδιο αλλά και για το νομό μας είναι να εκλεγεί βουλευτής. Δεν μου επιτρέπεις να έχω διαφορετική άποψη από τη δική σου;

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ...

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον όραμα. Καληνύχτα!

Το Προφίλ μας