Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Προγράμματα της ΝΕΛΕ Κοζάνης για την περιοχή μας

Με δελτίο τύπου από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης ανακοινώθηκε ότι η Ν.Ε.Λ.Ε. Κοζάνης θα υλοποιήσει κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου 2009 τα παρακάτω εγκεκριμένα και μη επιδοτούμενα προγράμματα (επιλέξαμε τα της περιοχής μας).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΟΠΟΣ

ΕΝΑΡΞΗ


ΟΜΑΔΑ-ΣΤΟΧΟΣ

Οινολογία/Οινογνωσία

Αιανή

Σεπτέμβριος

50

Γενικός πληθυσμός

Οινολογία/Οινογνωσία

Βελβεντό

Σεπτέμβριος

50

Γενικός πληθυσμός

Εργαστήριο Αγιογραφίας

Αιανή

Σεπτέμβριος

75

Γενικός πληθυσμός

Μαγειρική/Ζαχαροπλαστική

Σέρβια

Σεπτέμβριος

75

Γενικός πληθυσμός

Εργαστήριο Ζωγραφικής

Δ.Δ. Τρανόβαλτου

Σεπτέμβριος

75

Γενικός πληθυσμός

Μελισσοκομία

Δ.Δ. Ελάτης

Σεπτέμβριος

75

Γενικός πληθυσμός

Πρώτες Βοήθειες

Σέρβια

Οκτώβριος

25

Γενικός πληθυσμός

Μαγειρική/Ζαχαροπλαστική

Δ.Δ. Μικρόβαλτου

Οκτώβριος

75

Γενικός πληθυσμός


Τα παραπάνω εκπαιδευτικά προγράμματα χρηματοδοτούνται από τη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων από Εθνικούς πόρους. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται με ξεχωριστά Δελτία Τύπου για κάθε πρόγραμμα, για τις Ημερομηνίες ενάρξεως και υποβολής αιτήσεων. Για τα ανωτέρω προγράμματα (εκπαιδευόμενοι) καλούνται να υποβάλλουν στο γραφείο του Τμήματος Λαϊκής Επιμόρφωσης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης (Νομαρχία Κοζάνης, Διοικητήριο, Δημοκρατίας 27, 501 00 Κοζάνη) τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. αίτηση συμμετοχής εκπαιδευόμενου
2. φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
Τα δικαιολογητικά μπορούν να κατατίθενται, έπειτα από συνεννόηση με τους συνδιοργανωτές των προγραμμάτων (Δήμους ή Πολιτιστικούς Συλλόγους), στις περιοχές υλοποίησης των προγραμμάτων.Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όσοι είναι ηλικίας από 18 ετών και άνω.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Ζητήσαμε οι προσλήψεις να γίνουν με διάφανεια και με κριτήρια ΑΣΕΠ, αλλά το υπουργείο Απασχόλησης επιμένει όλη αυτή η διαδικασία να προχωρήσει με το δικό του τρόπο. Αυτό δε θα το δεχτούμε» σχολίασε στο ΖΗΤΕΙΤΑΙ ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ και δήμαρχος Κοζάνης Παρης Κουκουλόπουλος. «Εμείς περίπου 600 δήμαρχοι αποφασίσαμε να μην προσλάβουμε κανέναν».

NA TON ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!

ΑΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

ΕΧΕΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ 1.57. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ. ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και πολλά πολλά χρόνια έχουμε μπερδέψει τα κοινωνικά κριτήρια με τα επιστημονικά και επαγγελματικά κριτήρια. Φτάσαμε στο σημείο να θεωρείται ο καταλληλότερος για μια θέση (στην προκειμένη περίπτωση ο εκπαιδευτής), ο άνεργος, ο πολύτεκνος και ο άρρωστος. Ναι καλά διαβάσατε. Όποιος συνδυάζει και τα τρία αυτά είναι πρώτος, Το κακό τελευταία παράγινε στους διορισμούς των εκπαιδευτικών, όπου προηγείται όλων των προσόντων η πολυτεκνία. Και μετά λέμε τι φταίει σ’ αυτό τον τόπο και δεν πάμε μπροστά!!!

Ναι στα αδιάβλητα επιστημονικά κριτήρια. Στους άρρωστους να δίνεται σύνταξη, στους δε πολύτεκνους και άνεργους επίδομα.

Το Προφίλ μας