Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Σερβίων Δ. Κοκολιού για την επιτυχία των αδερφών Γκουντούλα

Εκ μέρους όλων των πολιτών του Δήμου Σερβίων σας εκφράζω τα θερμότερα συγχαρητήρια για τη νέα παγκόσμια διάκρισή σας που μας έκανε υπερήφανους ως Έλληνες και ως Σερβιώτες.
Μία ακόμη μεγάλη διεθνής επιτυχία, μία ακόμη προσωπική σας δικαίωση.
Η θέληση και το πάθος που σας διακρίνει επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας. Η νέα σελίδα που ανοίξατε στο ημερολόγιο των επιτυχιών σας μας κάνει να προσδοκούμε ανάλογες στιγμές και στο μέλλον. Όλοι οι συμπατριώτες σας είναι στο πλευρό σας.
Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Απο το γραφείο τύπου του Δήμου Σερβίων

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι εμφανές, οτι η ανάδειξις του συγχαρητηρίου μηνύματος του εξοχωτάτου Δημάρχου Σερβίων κκ Κοκολιού, ως κύριον θέμα ανάρτησις απο το παρόν Ιστολόγιον, αποτελεί θετικόν βήμα, πρός την κατεύθυνσιν ''σωστής και ευπρεπούς'' αντιμετώπισης του θεσμικού προσώπου-Δημάρχου Σερβίων- εκ μέρους του aivres!
Μέχρι τούδε, το παρόν ιστολόγιον αντιμετώπιζε το δήμαρχο Σερβίων ''με έντονη κομματική αντιπάθεια''...πασοκικής μορφής, που εκανε πάρα πολλούς αναγνώστες να δυσανασχετήσουν, εχοντας την εντύπωση, οτι βρίσκονται σε άλλο...πλανήτη!!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΗΜΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ... ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΜΒΗΣΗ ΘΕΜΙΔΑ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΜΠΑΤΖΙΔΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ...!!!ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΔΗΜΟ...ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!

π.π.

ai-vreS είπε...

Φίλε μας (ανώνυμε 3.33) έχουμε δημοσιεύσει όλα τα δελτία τύπου που μας έχει αποστείλει το γραφείο τύπου του Δήμου Σερβίων.

Ανώνυμος είπε...

καλά αυτόν 3.30 το καταμεσήμερο του ήρθε η φλασιά να γράψει τη μλκία του; Ακου "εξοχώτατος" ... Τα σέβη μου..

Ανώνυμος είπε...

Ουδείς ηρνήθει οτι δεν καταχωρείτε τα Δελτία Τύπου, που σας αποστέλλονται.Εδόθει έμφασις στο πολιτικό επίπεδο αντιμετώπισης, που τυγχάνει ο Δήμαρχος Σερβίων απο μέρους του παρόντος ιστολογίου, η οποία ήτο(και...είναι)εντόνως κομματική και αντιπαθής, σε πολιτικόν πάντοτε επίπεδον!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν ο δήμος να τιμήσει όλους τους παλιούς και τους νέους μας αθλητές για να βλέπουν και οι νεότεροι τι αθλητές έχουν "βγάλει" τα Σέρβια.Μην ξεχνάμε την πανίσχυρη ομάδα στίβου της δεκαετίας του 80 με τον Τιτάνα να πρωταγωνιστεί. Με τους εργάτες-γυμναστές Δημητριάδη-Θεμελίδη να έχουν κατεβάσει όλη την περιοχή Σερβίων στο γήπεδο.Τότε υπήρχαν πρωταθλητές Ελλάδας και πανελλήνια ρεκόρ από γνήσια τέκνα των Σερβίων που οι περισσότεροι από εμάς έχουν ξεχάσει.Οι εποχές έχουν αλλάξει και παρόλο που και οι σημερινοί γυμναστές μας τα δίνουν όλα τα παιδιά μας είναι πολύ λιγότερα και φυσικά οι επιτυχίες ακόμα λιγότερες.Βέβαια όπως έχει πει και κάποιος φίλος κάποτε στα Σέρβια είχαμε Στίβο τώρα έχουμε ''στρίβω''.....

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ, Ο ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ- ΚΟΙΝΩΣ ΤΣΙΡΑΚΙ- ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ Η ΨΕΥΤΟΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΕΚΑΤΕΡΓΗΘΙΝ.

Ανώνυμος είπε...

Το λεκτικόν επίπεδον όλων των μεγάλων Αθηναικών εφημερίδων, είναι στην καθαρεύουσαν.Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΤΟ ΒΗΜΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, και άλλες διατηρούν αυτην την έκφρασιν!
Ως πρός τον κ 10.16, ουδείς είναι αυτόκλητος κανενός, και αν είσθε ιδιαίτερα...βλάξ, να αναιρέσετε την ανόητον σκέψιν σας!
(Μετά σεβασμού εις την δνσιν του Ιστολογίου, προβαίνω εις την διαμαρτυρίαν αυτήν και τον χαρακτηρισμόν για τον...Κώνωπα 10.16, που με εξέθεσεν ενώπιον του αναγνωστικού κοινού του aivres)...

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρευτείτε. Εδώ υπάρχει το επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου. Δείτε τι λέει και παρεμβείτε εάν χρειαστεί. Τα άλλα είναι "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε"...

Λαζαριώτης Νίκος είπε...

Συγχαρητήρια στον Αποστόλη και στον Νίκο για την μεγάλη επιτυχία που ειναι συνέχεια ανάλογων μεγάλων επιτυχιών. Συγχαρητήρια επίσης και στην οικογένειά τους που τους στήριξε και τους στηρίζει καθημερινά.
Πάντα επιτυχίες και το 2012 στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου με το χρυσό.

Ο γείτονας Λαζαριώτης Νίκος.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον Αποστόλη και στον Νίκο! συγχαρητήρια και στους γονείς τους! να είναι πάντα καλά και να τους χαιρόμαστε, να μας ανεβάζουν στα ουράνια της επιτυχίας, παγκόσμιο και είναι από τις ΓΟΥΛΕΣ, ας μην ξεχνιόμαστε...η λίμνη τους ενέπνευσε????
Μπράβο και πάλι, να σας θαυμάσουμε και στο Λονδίνο, θαρθώ να σας δω και από κοντά!!!!!!!

Σάβια

Ανώνυμος είπε...

συγχαριτηρια στα παιδια!σπουδαια επιτυχια που τιμα την πατριδα και τον τοπο τους! Ευχομαι μακρυα απο τραυματισμους και να σας καμαρωσουμε στο λονδινο ολυμπιονικες!!

Το Προφίλ μας