Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Συγχαρητήριο μήνυμα από το Δήμαρχο Βελβεντού

Θα ήθελα μέσα από τη σελίδα σας να ευχηθώ συγχαρητήρια στα παιδιά που πέρασαν στις πανελλήνιες εξετάσεις. Διπλά συγχαρητήρια γιατί στο κέντρο ενός μεγάλου κύκλου από ταλαιπωρίες διάφορες κατάφεραν να σηκώσουν μια σημαία επιτυχίας. Βίωσε και αυτή η σειρά αποφοίτων τους ερασιτεχνισμούς της παιδείας μας, χωρίς κανέναν σοβαρό επαγγελματικό προσανατολισμό, με ατελείωτα φροντιστήρια και με μια ανήκουστη οικονομική αφαίμαξη του οικογενειακού προϋπολογισμού απο τα νομιμοποιήμενα απ' όλους φροντιστήρια... Και τα κατάφεραν. Μπράβο τους.

Αλλά θα ήθελα να ευχηθώ επίσης πολλή δύναμη και στα παιδιά που δεν κέρδισαν αυτήν την προσπάθεια. Το ταξίδι είναι μεγάλο. Δεν θα σταματήσουν στον πρώτο σκοτεινό σταθμό. Ο στίβος της ζωής είναι μπροστά τους και είμαι σίγουρος πως με την ορμή της νιότης τους θα τον κατακτήσουν.

Παιδιά, πάντα επιτυχίες και στις σπουδές και στη ζωή.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Βελβεντού, το διαβάσαμε στην Ανάρτηση ''Συγχαίρουμε όσους πετυχαν ΑΕΙ-ΤΕΙ-Ανάρτηση 26/8/09-Ωρα 11.09 '' στην οποία ο δήμαρχος Βελβεντού ''αυτοβούλως'' παρενέβει και με την μορφή σχολίου, εξέφρασε τις ευχές του.
Τώρα, εδω κάνετε ξεχωριστή Ανάρτηση, για το συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Βελβεντού..
>> Γιατί δεν κάνετε και ξεχωριστή Ανάρτηση για το Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Σερβίων;
Σας είναι τόσο κουραστικό ή επειδή δεν τον συμπαθείτε, δεν δημοσιοποιείται το μηνυμα του;
--Είμαι μείζον το ερώτημα και απασχολεί εντονα την κοινή γνώμη....

ai-vreS είπε...

Αφού είναι μείζον το ερώτημα και απασχολεί έντονα την κοινή γνώμη, να απαντήσουμε λοιπόν ότι δημοσιεύουμε τα δελτία τύπου που μας στέλνονται. Απαντά αυτό στο ερώτημά σου φίλε μας;

Ανώνυμος είπε...

Μά...όλα τα δημοσιευόμενα-αναρτώμενα θέματά σας, δεν είναι με...δελτία Τύπου!!! Είναι μια συνεχόμενη ''αναπαραγωγή-αντιγραφή'' θεμάτων απο άλλα site, το οποίο μονίμως κάνετε!
Αν είχατε... διάθεση(!), θα μπορούσατε να καταχωρήσετε το Συγχαρητηριο Μήνυμα του κκ Δημάρχου με μια απλή...αντιγραφή, απο το ομώνυμο site του Δήμου Σερβίων!!!
Αλλά στην παρούσα περίπτωση, θέλετε να δικαιολογηθείτε, με το ''εφόσον δεν μας εστάλει Δελτίον Τύπου απο το Γραφείον Τύπου του Δήμου Σερβίων'' δεν αναρτώμαι τίποτε....
Εύγε!

ai-vreS είπε...

Δεν είναι θέμα διάθεσης φίλε μας. Τα δελτία τύπου που μας αποστέλλονται από φορείς ή πρόσωπα τα δημοσιεύουμε. (Άλλωστε έχουμε δημοσιεύσει πολλά δελτία τύπου που μας έχουν αποσταλλεί από το Δήμο Σερβίων, βλ. πολιτιστικές εκδηλώσεις, πρωτάθλημα αιωροπτερισμού και άλλα πολλά).

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπε κανείς οτι δεν δημοσιεύσατε...
>> Αλλά άξιον μνημονεύσεως είναι το γεγονός οτι
''ποτέ '' δεν είχατε συμπάθεια και εκτίμηση στο θεσμικό πρόσωπο,σημερινό δήμαρχο Σερβίων!!!!
Ποτέ δεν αναγνωρίσατε, ποτέ δεν δημοσιεύσατε,
εστω ΄΄μια φορά΄΄, θετικά, μια απόφαση του...

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ. είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ... ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΒΙΩΝ? ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ? ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ?
ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ... ( ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΕ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ Κ.Λ.Π.) ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Εδώ το σχόλιο που εγινε δεν είναι ''άσχετο'' με την ανάρτηση! Μιλάμε, να υπάρχει ''ισομερής'' αντιμετώπιση και του δημάρχου Σερβίων, στα αναρτώμενα θέματα. Συγκεκριμένα, εσεις Κύριε Δήμαρχε Βελβεντού, με σχόλιο σας, σε προηγούμενη ανάρτηση, δημοσιοποιήσατε το συγχαρητήριο μήνυμα σας, για τους επιτυχόντες.
Και την επόμενη ημέρα, βλέπουμε ξεχωριστή ανάρτηση για σας.To aivres, λέει στείλατε Δελτίο Τύπου και οτι οποιος στέλνει Δελτίο Τυπου, το αναρτά σε ξεχωριστό θέμα.
Γιατί, να μην κάνει και ξεχωριστή ανάρτηση, με φωτογραφία του,το μήνυμα του δημάρχου Σερβίων, το εδώ ιστολόγιο;
(Με μια απλή αντιγραφή απο τo site του Δήμου Σερβίων /κόπο δεν θέλει - τρόπο θέλει)!
>>Αλλά αυτό δήμαρχε Βελβεντού γίνεται κατά κόρον, το aivres να φιμώνει την φωνή του δημάρχου Σερβίων, επειδή είναι...δεξιός!
Ενω εσείς ανήκετε στο Πασοκ και η προβολή σας εδω είναι αμεση και...ελεύθερη!
Συνεπώς, κ δήμαρχε Βελβεντού, μήν ''εξάπτεσθε'' με τα σχόλια που ακολουθούν, απο κάθε αναρτώμενο πρός εσας θέμα, διότι ο δημοκρατικός διάλογος είναι ελεύθερος...και τα σχόλια που γίνονται είναι μια πραγματικότητα επι όλων ανηρτημένων θεμάτων!!!

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Αγαπητοί φίλοι σαν Δημοτική παράταξη, σαν Αξιωματικοί αντιπολίτευση του Δ. Σέρβιων έχουμε στείλει δεκάδες δελτία τύπου στο επίσημο site του Δήμου ( όπως και σε άλλα τοπικά μέσα). Δεν έχει δημοσιευθεί ούτε ένα! Είμαι βέβαιος όχι με ευθύνη του διαχειριστή του site αλλά με άνωθεν εντολή. Στο επίσημο site του δήμου θα έπρεπε να έχουν βήμα όλες οι δημοτικές παρατάξεις και όχι μόνο αυτή του κ. Δημάρχου γιατί το site αυτό το πληρώνουμε ΟΛΟΙ με δικά μας χρήματα . Αλλά αυτή είναι η δημοκρατική ευαισθησία και το δημοκρατικό ήθος της δημοτικής αρχής.
Αντιγράφω από το site «Με τη συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» (Γ’ ΚΠΣ)
Έργο συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%».
Όσο για το blog ai-vreS , όπως και το site servianet.gr θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί έχουν δημοσιεύσει όλα τα δελτία τύπου που τους έχουμε στείλει αν και θα μπορούσαν να μην το κάνουν, γιατί δικά τους είναι τα site, blog μόνοι τους τα πληρώνουν και θα μπορούσαν να δημοσιεύσουν ότι θέλουν.
Λυπάμαι κ. Στεργίου που μπαίνω και ‘γώ σε σχολιασμό θέματος άσχετο με την ανάρτηση αλλά νομίζω ότι πρέπει ο παραπάνω φίλος να γνωρίζει για τον τρόπο λειτουργίας του site του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να υπογραμισθεί κ Τσολακίδη, οτι ο δήμαρχος Βελβεντού, ήτο ''καθημερινός σχολιαστής'' στα σχόλια αναρτήσεων του aivres μέχρι τα μέσα Φλεβάρη 2009!
>>Εκτοτε...εξηφανίσθει!
***Ουδέποτε στους μήνες που ακολούθησαν, ο δήμαρχος Βελβεντού ΔΕΝ μετείχε σε ΚΑΝΕΝΑ σχολιασμό, τόσων θεμάτων που ανηρτήθησαν εδώ! >> Εδειξε με αυτον τον τρόπο την...''απαξίωση του'' στο χώρο αυτό και απεμακρύνθει διακριτικώς!
***Αίφνης, τον βλέπουμε να παρεμβαίνει με...σχόλιο του(!) στην Ανάρτηση συγχαρητηρίων του κ Αγάπιου και να μεταφέρει τις ευχές του, στους επιτυχόντες!!!
>>Συνεπώς, το ουσιώδες ερώτημα πρός τον δήμαρχο Βελβεντού είναι ''γιατί εξηφανίσθει επι μακρόν απο τα σχόλια εδώ και αίφνης εμφανίζεται ως δια μαγείας και..διαμαρτυρόμενος για τα σχόλια που ακολουθούν επι εκάστου θέματός του'';
>>Aξιοπρόσεχτον είναι οτι το σχόλιο το τελευταίο εδώ,ο δήμαρχος Βελβεντού το καταχώρησε περί...ώραν>> 3.36 πρωινήν (!)(!), κατι που σαφώς αποδεικνύει για ακόμα μια φορά, οτι ο χρόνος του, αναλώνεται ΟΛΟ το 24ωρο με ενα...Lap-Top!!!

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Για την ταμπακιέρα ουδέν.

Ανώνυμος είπε...

Το επίσημο site του Δήμου είναι μια ηλεκτρονική πύλη, για την ενημέρωση και εξυπηρέτηση των δημοτών σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.
Δεν είναι χώρος για κομματική αντιδικία και όξυνση των πνευμάτων των διαφόρων παρατάξεων.
Αυτη είναι η εικόνα όλων των site των Δήμων πανελλαδικά και απορεί κανείς πως δεν το γνωρίζει αυτό ο εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης.
Κανείς δήμαρχος δεν θέλει να μεταφερθεί ο κομματικός καυγάς των παρατάξεων στο επίσημο site του δήμου (του) και εν κατακλείδι σε αυτό δημοσιεύονονται όλες οι αποφάσεις που λαμβάνει η Δημοτική αρχή!

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

«Το επίσημο site του Δήμου είναι μια ηλεκτρονική πύλη, για την ενημέρωση και εξυπηρέτηση των δημοτών σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.»
Όταν η ενημέρωση όμως είναι μονόπλευρη παύει να είναι ενημέρωση.
Όλα τα site των δήμων πανελλαδικά δεν φιμώνουν την αντιπολίτευση, μείζονα και ελάσσονα. ( εκτός φυσικά απ’αυτό του δικού μας δήμου)

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Καλό μεσημέρι.

Ανώνυμος είπε...

Eπίσης Κε Τσολακίδη...
Καλή σας όρεξη και καλή ξεκούραση!

Μανώλης Στεργίου είπε...

Ανώνυμε κύριε ή και κυρία (των 12.29) αίφνης απο τα μέσα Απριλίου (και όχι Φεβρουαρίου) σταμάτησα να κάνω σχόλια στο site, για εντελως προσωπικούς λόγους. Καμμία σχέση δεν έχουν με ο,τιδήποτε άλλο πέραν κάποιας προσωπικής αιτίας, που με υποχρέωσε να απουσιάσω. Πριν ένα μήνα είχα σχολιάσει τα εγκάινια του Ν.Ο.Κ. με ένα μακροσκελές σχόλιο. Ωστόσο ελπίζω και φαντάζομαι ότι έχετε τη λεπτότητα να σεβαστείτε την απουσία μου για εντελώς προσωπικούς λόγους. Για όλα τα υπόλοιπα, σας προτείνω να απευθυνθείτε στους διαχειριστές του Blog. Και ιδού το ερώτημα: Πως να απευθυνθείτε, όταν κρατάτε την ανωνυμία σας δίκην μουσουλμανίδος με τσαντόρ... Και λίγη επώνυμη παρουσία δεν βλάπτει... Είστε κι εσείς ένας ή μία "ΔΗΘΕΝ", όπως τόσοι άλλοι γύρω μας.

Μανώλης Στεργίου είπε...

Και όσο για την 3.36 πρωινήν, που τη σχολιάζετε, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι κυκλοφορώ μονίμως μ' ένα laptop, ότι δεν κοιμάμαι ποτέ, ότι καπνίζω πάρα πολύ και πίνω αρκετά... Κι ακόμη έχω πολλές παρέες, πολλούς και καλούς φίλους που ξενυχτάμε παρέα και συναναστρέφομαι συχνά με νέους ανθρώπους, γιατί μαθαίνω απ΄ αυτούς, και ενίοτε καβαλάω και μηχανή και διατρέχουμε τα Πιέρια σε ώρες βάρβαρες. Α, ξέχασα να σας πω ότι έχω και οικογένεια με την γυναίκα μου και τα τέσσερα παιδιά μου, εκ των οποίων τα δυο σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη και τα δυο στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο Βελβεντού αντίστοιχα. Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά μαζι δεν μπορούν να κουμπώσουν στη δική σας σκέψη και οπτική. Φοβάμαι, λοιπόν, πως αν μοιράζατε πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης, θα με είχατε κόψει... LOL!!!

Ανώνυμος είπε...

Το αν απουσιάσατε απο μέσα Απριλίου- αντι Φλεβάρη- ελαχίστη σημασία εχει, σημασία εχει οτι μέχρι τα Μέσα Φλεβάρη είσασταν καθημερινά σχολιαστής στο παρόν ιστολόγιο.Κατόπιν αραιώσατε την συμμετοχή σας, μέχρι την...πλήρη εξαφάνιση σας(!)
Πέραν τούτου, σεβόμεθα απολύτως τους λόγους της απουσίας σας, που οπως λέτε, είναι άκρως προσωπικοί!
Αν ενθυμείσθε απο τον Ιανουάριο 09, δίνατε το ερέθισμα κ Στεργίου, στους ανωνυμους σχολιαστές, να γίνουν...επώνυμοι!
Ουδέποτε εισακούσθηκε η παρότρυνση ας και απο κανέναν!
Αλλά,οι ανωνυμοι σχολιαστές, γιατί να γίνουν επώνυμοι, οταν δεν υφίσταται ουσιώδης λόγος;
--Μην βλεπετε τον εαυτό σας, είσαστε επώνυμος και κατέχετε θεσμικό αξίωμα, είναι προφανές να σχολιάζετε ''επώνυμα'' και όχι..ανώνυμα!
Αλλά, γιατί κατακρίνετε τόσο πολύ τους ''ανώνυμα σχολιαστές'', που μοναδική τους δύναμη είναι η αποψη-ανώνυμη και δεν χρειάζεται να εκτεθούν στον καθένα, για το ποιος-ά είναι!
Συνεπώς, ΔΗΘΕΝ δεν είναι κανείς απο τους ανώνυμους σχολιαστές! Είναι ανθρωποι της καθημερινότητας και λένε την αποψη τους, όπως αυτο ανωνύμως παρέχεται απο τις επιλογές εκφρασης αποψης των ιστολογίων....
Εσείς κ Στεργίου, οταν και όποτε ιδιωτεύσετε, θα εξακολουθησετε να είσαστε επώνυμος ή...ανώνυμος στην άποψη σας;

Μανώλης Στεργίου είπε...

ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ Ή ΚΥΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ. ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ, ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΣΥΧΝΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ. ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΡΙΖΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΕΔΕΙΧΝΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ. ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1977, ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΤΕ. ΔΙΟΤΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΕΞΩ-ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΑ ΣΥΧΝΑ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΥΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ ΤΗΝ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΛΤΑΙΡΟΥ... "ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ." ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ.
ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ? ΕΧΕΤΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ?
ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΤΣΑΝΤΟΡ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΔΗΘΕΝ. ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΔΗΘΕΝ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ Κ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Χ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν... ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ... ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ... ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΥ. ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ. ΜΟΛΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙΤΕ, ΣΤΡΙΒΕΤΕ ΟΔΟΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές, οτι η...Ανωνυμία βλάπτει κατά την εκτίμησιν του εξοχωτάτου δημάρχου Βελβεντού κ Στεργίου.
Ο καθένας εχει την άποψιν του και είναι σεβαστή...
Αλλά, αν ερωτηθούν οι δεκάδες των ανωνύμων σχολιαστων, είναι απολύτως βέβαιον, οτι το 100% αυτών ΔΕΝ συμμερίζονται τις απόψεις του κ Δημάρχου Βελβεντού, που απο μια άλλη οπτική πλευρά, θα μπορούσαν να χακτηριστούν...περίεργες!!!

Ανώνυμος είπε...

Πέρα απο όλα αυτά, Κε Στεργίου, θα σας ρωτούσαμε τι εγινε τελικά και που βρίσκεται το πρόγραμμα αξιοποίησης των Πιερίων ορέων. Μάλιστα, τι απέγινε εκείνο το φιλόδοξο πρόγραμμα πρός 12ετίας για την κατασκευή Χιονοδρομικού Κέντρου στα Πιέρια όρη, γιατί απέτυχε ο στόχος αυτός και τι πρόκειται να συμβεί τελικά....

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε συγχαρητήρια και στην Κωνσταντίνα.Οσο για τον παραπάνω διάλογο θα έλεγα όπως συνήθως μια λαική παροιμία:Δώσε θάρρος στον χωριάτη θα σε ανέβει στο κρεβάτι... ή 3λ+2d (τρεις λαλούν και δύο ντανς).Ο χώρος του blog νομίζω είναι χώρος ενημέρωσης και κατάθεσης απόψεων.Αν κάποιοι νομίζουν ότι είναι χώρος προβολής ή κουτσομπολιού τότε ο τίτλος του blog πρέπει να αλλάξει και να γίνει "φλιαγγινιστάν''.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Οταν Κύριε, αίφνης εδω εμφανισθέντα Blogger, η ανωνυμία στα σχόλια εχει καθιερωθεί πρό πολλού, η αποψη, που διατυπώνει ο καθένας είναι σεβαστή, είτε είναι επώνυμη, είτε είναι ανώνυμη!
Αλλά, βέβαια, οσοι κατέχουν θεσμικό αξίωμα, μπορουν επώνυμα και ανετα να λένε την αποψη τους!
Oμως ενας καθημερινός πολίτης, που εχει άποψη και την λέει ανωνυμα, αν επικρίνει κάτι,επώνυμα, απο ποιόν μπορεί να προστατευθεί;
Oπότε, εσείς Κύριε 6.33, αν θέλετε, να...αμπελοφιλοσοφείτε, μπορείτε να λέτε οτι θέλετε!!!
Αφήστε στην ησυχία του, τον καθημερινό-ανώνυμο πολίτη, που λέει ανωνυμα την αποψη του και μην ταράζεται την ηρεμία του!
Εκτός αν ευρίσκεσθε εν τόπω χλοερώ, οπότε...δικαιολογείσθε να λέτε ανοήτως...οτι θέλετε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν κάποιος σας κατήγγειλε στις υπηρεσίες της Πολεοδομίας ας πούμε για παράδειγμα για ένα αυθαίρετο τοίχο (κατά την γνώμη του) που κάνατε, το πρώτο πράγμα που θα κάνατε δεν θα ήταν να πάτε στην Πολεοδομία να ρωτήσετε ποιος το έκανε; θα αποδεχόσασταν την καταγγελία τόσο απλά; Ή θα θεωρούσατε ότι θίγονται τα δικαιώματά σας ως πολίτη; Γιατί στην περίπτωση αυτή θεωρείτε κατακριτέα την ανωνυμία του καταγγέλοντος και σας πιάνει ο οίστρος του δημοκρατικού σας δικαιώματος να ενημερωθείτε; Δεν αφήνετε τις υποκρισίες όλοι σας; Βρήκατε παπά (ανωνυμία), θα θάψετε και τους ζωντανούς. Έτσι θα πάει αυτή η χώρα μπροστά; Ευρωπαίοι όλοι σας!!!!!

ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ είπε...

ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ Ή ΚΥΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΩΝ 5.26 ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ που βρίσκεται το πρόγραμμα αξιοποίησης των Πιερίων ορέων και τι απέγινε εκείνο το φιλόδοξο πρόγραμμα πρός 12ετίας για την κατασκευή Χιονοδρομικού Κέντρου στα Πιέρια όρη, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ blog ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΔΩ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ.. ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΜΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟ... ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΛΟΙ, ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΙΓΓΟΣ είπε...

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ/Α ΔΗΘΕΝ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΝΩΛΗ, ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΟΙΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΜΑΣ. ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ. ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ.ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ.ΔΥΣΤΟΙΧΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ BLOG ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΠΒΛΗΤΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ 9.57 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Ο ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Το καλό με τα σχόλια στα blogs είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις πού θα καταλήξει η συζήτηση (!). Το άσχημο πάλι είναι, ότι βρίσκουν βήμα διάφοροι συκοφάντες, έμμισθοι ή μη, που στην προσπάθειά τους να κάνουν τη δουλειά, που τους ανατέθηκε, αμαυρώνουν ένα νέο μέσο επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων.
Όσον αφορά τώρα την αρχική ανάρτηση, η αλήθεια είναι ότι δεν με βρίσκουν σύμφωνο οι συγχαρητήριες επιστολές, που έτσι κι αλλιώς οι άμμεσα ενδιαφερόμενοι, τις περισσότερες φορές, έχουν καλύτερη δουλειά να κάνουν από να τις διαβάζουν (στην περίπτωσή μας οι φετινοί επιτυχόντες) και χρησιμοποιούνται συνήθως για προσωπική προβολή των αποστολέων τους. Αυτό βέβαια δε νομίζω ότι συμβαίνει στην παρούσα περίπτωση, αφού ο Δήμαρχος Βελβεντού, με τη συνεχή του παρουσία και παρέμβαση στα τοπικά –τουλάχιστον- ηλεκτρονικά μέσα, δεν έχει ανάγκη τέτοιου είδους προβολής. Από κει και πέρα. οι τοπικοί άρχοντες κρίνονται καθημερινά από τα έργα τους. και καλά είναι να ερωτούνται οι ίδιοι οι κάτοικοι-δημότες μιας περιοχής για την άποψη που έχουν για το Δήμαρχό τους. Ας αφήσουν λοιπόν κάποιοι τις «μουντζούρες» τους και ας ρωτήσουν τη γνώμη των Βελβεντινών για τον Μανώλη Στεργίου ή ας ρωτήσουν τους Σερβιώτες για το Δήμαρχό τους … :) :)
ΥΓ. Το «μουντούρωμα» για τον Μανώλη Στεργίου από ότι είδα σήμερα συνεχίζεται σε άλλο blog (μάλλον κοζανίτικο είναι).

Κ.Τ είπε...

Είναι πραγματικά βλακώδες να συκοφαντείται ο Μανώλης Στεργίου από ένα blog πιθανόν καζανίτικο , με ανάρτηση , για ένα σχόλιο του προφανώς ειρωνικό σε κάποιο άλλο ανώνυμο αναγνώστη άλλου blog. Αλλα από ΜΑΚΑΚΕΣ τι να περιμένει κανείς;

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Είδες Κ.Τ. πώς αυξάνεται άυτό το είδος ..πιθήκου; Δεν μας έφταναν αυτοί που είχαμε ...

Το Προφίλ μας