Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

«Επιβαρυντικός παράγοντας τα πυκνά πευκοδάση»!

Σε στιγμές εθνικής τραγωδίας, η κυβέρνηση βρίσκει τρόπο να μας διασκεδάζει. Επιβαρυντικό παράγοντα για την εξάπλωση των πυρκαγιών χαρακτήρισε τα πυκνά πευκοδάση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ. Αντώναρος. Ίσως προσπαθούσε έτσι να δικαιολογήσει τις καταπατήσεις και τους αποχαρακτηρισμούς δασών ως μέτρο προστασίας απ’ τις φωτιές... «Eίδαμε αναζωπύρωση [...] σε περιοχές που είναι πολύ πυκνές από πεύκα, δηλαδή πευκοδάση, που είναι κατά κάποιο τρόπο ένας επιπλέον επιβαρυντικός παράγοντας, όσο ωραία κι αν είναι τα πεύκα, για την εξάπλωση των πυρκαγιών», δήλωσε ο κ. Αντώναρος.



Πηγή: TVXS και krogias

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tα μυαλιά τους φταίνε που είναι αραιά....
Εδώ ο κόσμος καίγεται και το .... χτενίζεται.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος απέδειξε οτι δεν είναι κατάλληλος για αυτή την θέση! Κατάλληλος για αυτήν ηταν ο...Ρουσσόπουλος, που έγινε ζάμπλουτος και ζεί βασιλικά, με πισίνες, κότερα κλπ...
Ο Αντώναρος, πέρα απο μια φλυαρία, δεν λέει καθημερινά...τίποτε! Ουτε το μυαλό και τα κόπλα Ρουσσόπουλου δεν γνωρίζει, πως ενας Υπουργός Τύπου γίνεται Πλούσιος σε λίγα χρόνια...
Ο Αντώναρος, θα φυγει απο την θέση του Τύπου, φτωχός σε ιδέες και απόψεις, φτωχός και οικονομικά...
Είναι να τον λυπάται ο θεός...

Ανώνυμος είπε...

Φωτεινός παντογνώστης, μέγας διανοητής και στοχαστής της εποχής για κάποιους, για άλλους ένας ακόμη εκνευριστικός πολιτικός που "δεν έχει το x-factor", και για κάποιους άλλους ένα συμπαθές δίποδο από άλλο πλανήτη...

Ανώνυμος είπε...

Θαυμάστε Αντώναρο....
-----------------------------------
1)“τι θα κάνει ο κ. Καραμανλής στο Συμβούλιο Κορυφής;” Η υπεύθυνη θέση της κυβέρνησης είναι γνωστή σε όλους. Και εντός και εκτός των συνόρων».
2)Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, κληθείς να τοποθετηθεί επί της προτάσεως του Γιώργου Α. Παπανδρέου για επαναδιαπραγμάτευση του Συμφώνου Σταθερότητας και για την έκδοση ευρωομολόγου, δήλωσε πως για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέδειξε ότι δεν είναι σε θέση να επεξεργαστεί και να παρουσιάσει συγκροτημένες, υπεύθυνες, επίκαιρες και ρεαλιστικές προτάσεις.

* Τι έχουν ρε Αντώναρε και δεν είναι συγκροτημένες κ.λπ.;

«Η πάγια αυτή πολιτική του αδυναμία και η βουλιμία του για εξουσία σπρώχνουν καθημερινά τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, όλο και πιο βαθιά, στον κατήφορο του ανεύθυνου λαϊκισμού», πρόσθεσε.

* Ποιος είναι ο λαϊκισμός, ποια είναι τα χαρακτηριστικά του;

Ο εκπρόσωπος σημείωσε πως ο Γ. Α. Παπανδρέου προτάσσει την επιδίωξη εφήμερων εντυπώσεων και την εξυπηρέτηση μικροκομματικών του σκοπιμοτήτων ακόμα και σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, τα οποία – όπως είπε ο κ. Αντώναρος – υποτίθεται κατέχει.
«Η κυβέρνηση δε θα παρακολουθήσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που επιλέγει να αγνοήσει τι πρόκειται να συζητηθεί στο συμβούλιο κορυφής και αδυνατεί έτσι να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του θεσμικού του ρόλου», πρόσθεσε και τόνισε πως ο πρωθυπουργός χαράσσει και ασκεί υπεύθυνη εξωτερική πολιτική με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των πολιτών.
--------------------------------------------
χα χα χα χα . . . . .

Το Προφίλ μας