Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Συγχαίρουμε όσους πέτυχαν στις εξετάσεις για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Ο επικεφαλής, Αγάπιος Γαβριηλίδης και τα μέλη της Δημοτικής παράταξης «ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ» εύχονται σε όσους πέτυχαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας καλές σπουδές, καλή σταδιοδρομία στην προσπάθειά τους. Επίσης, ευχόμαστε στους γονείς και κηδεμόνες τους να είναι γεροί και δυνατοί για να εξακολουθούν να συμπαραστέκονται στις καλές προσπάθειες των παιδιών τους.
Σε όσους δεν κατάφεραν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ αυτή η προσπάθεια δεν αποτελεί τη μοναδική τους ευκαιρία για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση. Κάθε άνθρωπος μέσα από τον πλούτο της μοναδικής του προσωπικότητας, μπορεί να αξιοποιήσει τις ικανότητες και τα ταλέντα του, ώστε να καταφέρει να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους, εμφανίσθηκε δημοσίως ο επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσις, ο οποίος, λόγω των πολλαπλών δραστηριοτήτων του, είχε απουσιάσει απο τα δρώμενα στο δήμο Σερβίων! Η ενασχόληση του με την Προεδρία στην ΠΑΕ Κοζάνης και οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες, χρονικά,δεν του επιτρέπουν να είναι ''παρών'' ως αρχηγού μείζονος αντιπολίτευσις στο δήμο Σερβίων.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ενδεχόμενες προθέσεις του κ Γαβριηλίδη, ''αν'' θα κατέβει ξανά υποψήφιος δήμαρχος του χρόνου για το δήμο Σερβίων ή ''αν'' δεν ενδιαφερθεί καθόλου...
Επι του παρόντος, τοπικοί κύκλοι του Πασοκ, υποστηρίζουν οτι δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τις προθέσεις του επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσις και όλα τα ''ενδεχόμενα'' είναι..ανοιχτά!
Ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ Γαβριηλίδη, θεωρείται απο τον δήμαρχο Σερβίων και το οικείο περιβάλλον του, εύκολη υπόθεση νίκης στις δημοτικές εκλογές Νοεβρίου 2010...

Ανώνυμος είπε...

Αν ο αγαπητός σου δήμαρχος γλυτώσει τη φυλακή μέχρι τότε γιατί είναι προφανές οτι θα έχει χάσει τους προστάτες του!

Ανώνυμος είπε...

Σαν τα χιόνια.......Ρε αυτό το παιδί άρχισε να μας ξαναθυμάται.Ειπαμε 1997,2001,2005 ήρθε και το 2009.Μας θυμάται κάθε τέσσερα χρόνια και μας ξεχνάει τα υπόλοιπα τρία.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ο άνθρωπος και η Δημοτική του ομάδα απλώς συνεχάρησαν τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων κάτι που σημειωτέων δεν έχει κάνει ακόμα ο κ. Δήμαρχος , τι σχέση έχουν τώρα όλα τα άλλα;

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη μόλις είδα στο site του δήμου τα συγχαρητήρια στους επιτυχόντες από τον κ. Δήμαρχο

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος Σερβίων εν τη...Γενέσει του, είναι ανθρωπος της υψηλής εθιμοτυπίας και της ευγενούς συμπεριφοράς.Διακρίνεται για την Διπλωματικότητα των χειρισμών του, σε όλα τα θέματα και διατηρεί άψογο εποικινωνιακό στύλ.Μοναδικά χαρίσματα, που σε συνδυασμό με την δημαρχιακή του επιτυχία, τον κατατάσσουν ιδιαίτερα δημοφιλή στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.
>>Το συγχαρητήριο μήνυμα του κκ Δημάρχου για τους επιτυχόντες είναι το ακόλουθο:
''Σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές του Λυκείου Σερβίων αλλά και γενικότερα του Νομού Κοζάνης θέλω να εκφράσω τα θερμότερα μου συγχαρητήρια για την επιτυχία τους να εισαχθούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Η προσπάθεια, οι κόποι σας και η αγωνία των δικών σας ανθρώπων που στάθηκαν δίπλα, επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Συγχαρητήρια επίσης στους εκπαιδευτικούς αλλά και στους γονείς των μαθητών που με τη διδασκαλία και τη συνεχή στήριξή τους αντίστοιχα συνέβαλλαν στην επίτευξη του στόχου τους. Η πόρτα της φοιτητικής ζωή που ανοίγεται διάπλατα εμπρός τους αποτελεί ένα πεδίο από το οποίο έχουν τη δυνατότητα να αποκομίσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια και γνώσεις για μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα. O Δήμος μας χρειάζεται τη νεολαία της, διότι είναι η ελπίδα και η συνέχεια των όσων οραματιζόμαστε και υλοποιούμε για ένα καλύτερο αύριο. Το μέλλον τους ανήκει.
Στους μαθητές που η προσπάθειά τους δεν ανταμείφθηκε φέτος με επιτυχία, εύχομαι καλή δύναμη και καλή τύχη στην πορεία που θα χαράξουν από δω και πέρα για την επίτευξη των νέων στόχων τους.
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΟΚΟΛΙΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα μηνύματα...αλλα μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά ρα παιδια...Πού ακούστηκε σε σοβαρές χώρες να...στέλνουν οι δήμαρχοι, οι νομάρχες, οι βουλευτές και οι υπουργού μηνύματα για τους επιτυχόντες στις εξετάσεις;;;;;Χρόνια το λεω, αλλα...Και καθε χρονο και χειροτερα, αφηστε, δε, τις εκδηλώσεις βράβευσης που ερχονται...Βραβεία για όλους!!!!Από τον κάθε Δήμο, όχι τους πρώτους, αλλά όλους...Έλεος...

Π.Π.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΔΙΠΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ. ΒΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΙΡΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ, ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΗΚΟΥΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΤΑΘΜΟ. Ο ΣΤΙΒΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ.
ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ειναι αλήθεια Π.Π. και έχεις δίκηο σε όσα λες. Μην ξεχνάς όμως οτι οι ευχές, οι ανακοινώσεις, τα συγχαρητήρια είναι αποτελεσματικός δρόμος για καλές δημόσιες σχέσεις! Με δαπάνες εννοείτε του πρϋπολογισμού του οργάνου που ο καθένας τους υπηρετεί. Είναι πολλά τα θέματα που σηκώνουν συζήτηση γύρω απο όλο αυτό το αλισφερίσι...

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς...μόνο για δημόσιες σχέσεις...Και για την εικόνα...

Π.Π.

Το Προφίλ μας