Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Τα Κίτρινα ποδήλατα στα Σέρβια Σάββατο 15/8

Το καλοκαίρι σιγά σιγά φεύγει κουβαλώντας στην πλάτη του τον φουσκωμένο από αναμνήσεις ταξιδιωτικό του σάκο. Η ενέργεια του όμως είναι ακόμη εδώ και ξεπροβάλλει στην πόλη των Σερβίων. Το Σάββατο 15 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων ώρα 21.30, υπό την αιγίδα του Δήμου Σερβίων, δυνατοί ηλεκτρικοί ήχοι, ένταση και νεανικός ρυθμός από το συγκρότημα«ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ», θα μας κρατήσουνε για λίγο ακόμα στον παλμό του καλοκαιριού. Με μια συναυλία αφιερωμένη στη Νεολαία του Δήμου Σερβίων, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.Το συγκρότημα που έκανε την εμφάνιση του στην δισκογραφία το 2000, θα ομορφύνει τη νύχτα του Δεκαπενταύγουστου με ρυθμούς ηλεκτρικούς, άκρως ξεσηκωτικούς και χορευτικούς.
Με αφορμή τη κυκλοφορία του νέου τους CD το Φεβρουάριο ’09 με τίτλο «ΑΝΑΔΥΣΗ» (ήδη έχει ξεχωρίσει το ραδιοφωνικό χιτ «Βαθιά Πλήγη» και η ερωτική μπαλάντα με τίτλο «Ξένη Ακτή» με τη συμμετοχή της Δήμητρας Γαλάνη), τα «ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ» μαζί με τους συνεργάτες τους υπόσχονται μια βραδιά με δυναμικό ηλεκτρικό ήχο, γεμάτες με τις χαρακτηριστικές μελωδίες τους, τους στίχους και τις μουσικές των τραγουδιών τους που αγαπήθηκαν πολύ, τραγούδια από τον καινούργια τους δισκογραφική δουλειά, αλλά και διασκευές αγαπημένων συνθετών που έχουν σημαδέψει τη μουσική τους πορεία. Έχουν συνεργαστεί με τους πιο αξιόλογους καλλιτέχνες όπως: ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Διονύσης Τσακνής, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Βασίλης Καζούλλης, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Ορφέας Περίδης, η Γλυκερία, Γεράσιμος Ανδρεάτος κτλ.
Η παράστασή τους φιλοδοξεί να μας εκπλήξει με τη φρέσκια ματιά με την οποία αντιμετωπίζουν το πρόγραμμα τα αδέρφια Γιώργος και ο Αλέξανδρος Παντελιάς, δημιουργοί του γκρουπ, αλλά και με μια σειρά από οπτικά ευρήματα σύγχρονης τεχνολογίας που θα επιτρέψουν στους δύο δημιουργούς να συμμετάσχουν “ζωντανά” με φίλους μουσικούς και τραγουδοποιούς σε μοναδικές εκτελέσεις των κομματιών τους. Ειδικά βίντεο σκηνοθετημένα για κάθε τραγούδι ξεχωριστά εναρμονίζονται με ήχο και φως και παρουσιάζουν με νέα άποψη γνωστά τους κομμάτια ανταλλάσσοντας τραγούδια, μελωδίες και αισθήματα…
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΕΡΒΙΩΝ, ΕΝΑΡΞΗ 21.30 ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ
Χορηγοί Επικοινωνίας: West Channel, West Radio 98 Fm, Alpha Sports Radio 89

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως στα Σέρβια εχετε εξαιρετικες εκδηλωσεις...ειδικα φετος!!!!ετσι δεν ειναι;;;

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Θα καβαλήσουν οι Σερβιώτες από ένα κίτρινο ποδήλατο και θα πάρουν την κατηφόρα. Πέρα από την πλάκα τα παιδιά είναι υπέροχα τους άκουσα πριν λίγο καιρό στον Φιλοπρόοδο.

Ανώνυμος είπε...

Είναι οι καλυτερες πολιτιστικές εκδηλώσεις, που πραγματοποιεί η δημοτική αρχή Πλιάτσο.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς η δημοτικη αρχη τις πραγματοποιεί...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Η ζωή είναι ένα...ποδήλατο.

Ανώνυμος είπε...

Mr πλιάτσο...
Απουσιάσατε για πολύ καιρό απο εδώ και αρκετοί ανησύχησαν.Κάποιοι νεαροί εδω, σας είχαν ονειρευτεί-ειρωνευτεί ταυτόχρονα- και ρωτούσαν επίμονα, που είσαι για να σχολιάσεις.
Τι τους απαντάτε;

Ανώνυμος είπε...

Κε Πλιάτσο, δείτε την Ανάρτηση ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ/1-8-2009 και τα σχόλια μερικών:
1)Ο ΠΛΙΑΤΣΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΕΔΩ ? ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ, ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΟΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ (σχόλιο ανωνύμου 1/8/09 - 02.43)
2)Ειπαμε να μη γλυφει ο πλιατσος τον κωνσταντοπουλο τωρα αρχισες εσυ να γλυφεισ τον πλιατσο; Ρε μπας εκτος απο το δημαρχο σε πληρωνει και ο δημοσιογραφος;(σχολιο ανωνυμου 1/8/09-09.38)
>> Tι απαντάτε Κε Πλιάτσο, σε αυτά τα...Νεαρόπαιδα;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια...εχουμε και διακοπες...ελεος...ελειπα και ειναι λογικο να μην σχολιαζω...για τα σχολια που αναφερετε δεν χρειαζεται να απαντησω...ο καθενας κρινεται...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Κε Πλιάτσο, οι διακοπές τελείωσαν.Οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν..

Ανώνυμος είπε...

Ας τρεξουν αγαπητε..Εμεις ακομη κινουμαστε σε χαλαρους ρυθμους...


Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη χρόνια πολλά! Άσε τους ζηλόφθονες να βγάζουν το δηλητήριό τους. Οι περισσότεροι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι υπάρχουν και δημοσιογράφοι που αντιστέκονται και δεν χρηματίζονται. Περισσότερο βέβαια ενοχλούνται που παρά το νεαρό της ηλικίας σου έχεις καθιερωθεί στο χώρο. Πάντα επιτυχίες!

Το Προφίλ μας