Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Ο αγώνας δεν τελειώνει στις 8 Οκτώβρη στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, τότε ξεκινάει ο αληθινός αγώνας για κοινωνίες ευημερίας.

Της Βάιας Λαμπροπούλου
Το πρόγραμμα και οι προτάσεις της Στάσης Σερβίων βρίσκονται στο παρακάτω site. Η περιοχή των Σερβίων αξίζει να αναδείξει όλη την πολιτιστική κληρονομιά τους ,να αξιοποιήσει τους φυσικούς πόρους και να ανοίξει θέσεις εργασίας ώστε οι νέοι των Σερβίων και των χωριών του Δήμου ,όλοι τους σπουδαίοι και εργατικοί να μείνουν στην περιοχή .


Οι επαρχιακές πόλεις και οι κοινότητες έχουν να αναδείξουν στοιχεία αξίας και δύναμης καθώς και να ενισχύσουν τις οικονομικές δυνάμεις της χώρας μας.

Αυτό εστιάζεται στον παραγωγικό ιστό, στην ασφάλεια των συνδημοτών στον πρωτογενή τομέα και προχωρά στο βιωματικό τουρισμό.

Θέλουμε έναν Δήμο που να είναι ανθρώπινος, διαρκώς δίπλα στον πολίτη. Και έχουμε το σχέδιο για να το κάνουμε πράξη.

Δεν με απασχολεί η νίκη την ημέρα των εκλογών . Ενδιαφέρομαι για την επόμενη ημέρα είτε ως πολιτική αρχή είτε ως αντιπολίτευση να δοθεί μια νέα πνοή στο τόπο μου και σε όλες τις περιοχές για να έχουμε ελπίδα ζωής όλες οι ηλικίες στα χωριά και στις πόλεις μας .

Προσωπικά θα σταθώ δίπλα στους πολίτες με αγάπη,δοτικότητα και κατανόηση , καθώς και με διάθεση προσφοράς . Έχουμε στο χέρι μας τις δυνάμεις ώστε να σώσουμε τον κόσμο. Δεν είναι ουτοπία είναι αλήθεια . Καλώ όλους τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν με νου και γνώση για μια κοινωνία δικαιοσύνης μετά τις εκλογές .

Η ψήφος είναι το όπλο έναντι στη φτώχεια ,στην αδικία ,στη μιζέρια,στις απειλές , στους εκφοβισμούς και στην κοινωνική πτώση . Οι αγώνες δεν σταματάνε στις 8 Οκτώβρη ,εκείνη την ημέρα ξεκινάνε . Νου και γνώση σε όλους μας.

Βάια Λαμπροπούλου Υποψήφια κοινοτική σύμβουλος στην κοινότητα Πλατανορρεύματος Με την παράταξη Στάση Σερβίων και επικεφαλής της Ρίτσα Σπυρίδου . 
 
Το πρόγραμμα και οι προτάσεις της Στάσης Σερβίων βρίσκονται στο παρακάτω site. https://www.stasiservion.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας