Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Στέλλα Τζικανούλα: "Η απάντηση του κ. Ελευθερίου σχετικά με την καταστροφή του εξοπλισμού, με εξέπληξε δυσάρεστα."

Σαφώς το εσωτερικό του γυμναστηρίου ήταν σε άθλια κατάσταση, λόγω των εργασιών τοποθέτησης θερμομόνωσης και αντικατάστασης των κουφωμάτων, που έγιναν την περίοδο Αυγούστου-Οκτωβρίου 2022. Αντί να καθαριστεί όμως ο χώρος αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, ο καθαρισμός ξεκίνησε μόλις πριν από 10 ημέρες !!!
Για όσα χρόνια ήμασταν εμείς υπεύθυνοι για το τμήμα στίβου, η αίθουσα του γυμναστηρίου ήταν πάντα καθαρή καθώς φροντίζαμε γι’αυτό εμείς οι ίδιοι. Μάρτυρες μας οι γονείς που έφερναν τα παιδιά τους στον στίβο και οι εκατοντάδες αθλητές. Αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν!
Το μόνο που χρειαζόταν η αίθουσα ήταν βάψιμο, που γι’αυτό έπρεπε να φροντίσει ο Δήμος, αλλά 4 χρόνια που είναι υπεύθυνη η τωρινή δημοτική αρχή δεν προχώρησε σε καμία εργασία.
Σήμερα το απόγευμα την ώρα της προπόνησής μας στο γήπεδο Σερβίων, εγώ και ο προπονητής μου, Γυλτίδης Χρήστος, γίναμε αποδέκτες «έντονης επίπληξης!» από την αντιδήμαρχο κα. Παπαδοπούλου και τον σύζυγό της, για τις φωτογραφίες που δημοσίευσα, από την καταστροφή του εξοπλισμού, τον οποίο χαρακτήρισαν «άχρηστο».
«Άχρηστα» είναι γι’αυτούς οι ολυμπιακές μπάρες, οι βατήρες, οι βαλβίδες και ο υπόλοιπος εξοπλισμός κόστους χιλιάδων ευρώ, που άφησαν εκτεθειμένο στη βροχή και σε οποιονδήποτε θα ήθελε να τα κλέψει.
Η αλήθεια είναι, πως ο εξοπλισμός που έδειξα είναι ο μοναδικός που χρησιμοποιούμε όλα αυτά τα χρόνια για τις ανάγκες της προπονητικής διαδικασίας. Είναι ο μόνος διαθέσιμος!
Με αυτόν καταφέραμε τις όποιες επιτυχίες είχαμε έως σήμερα και φυσικά δεν ήταν για πέταμα!
Εφόσον λοιπόν, ο κ. Ελευθερίου και η κα. Παπαδοπούλου θεωρούν πως ο εξοπλισμός ήταν κατεστραμμένος και άχρηστος, υπάρχει πλάνο άμεσης αντικατάστασής του; Εάν ναι, αυτό θα είναι μια πολύ θετική εξέλιξη για τον αθλητισμό του τόπου μας. Εάν όχι, αντί ο κ. Ελευθερίου και η κα. Παπαδοπούλου να με κατηγορούν για μικροπολιτική και άλλες σκοπιμότητες, ας ασχοληθούν με την ουσία του προβλήματος, ώστε να βρεθεί άμεση λύση και να αντικατασταθεί ο εξοπλισμός που καταστράφηκε από τη βροχή.
Το γεγονός είναι ένα: Για δεκαετίες το τμήμα στίβου του τοπικού συλλόγου είχε μια άκρως αξιόλογη αγωνιστική πορεία, με δεκάδες επιτυχίες σε πανελλήνιο, βαλκανικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο, προσφέροντας τα μέγιστα για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη περιοχή, ενώ παράλληλα είχε ακαδημίες, μέσω των οποίων καλλιεργούνταν τα αθλητικά ιδεώδη στα παιδιά, δίνοντάς τους παράλληλα μια ασφαλή και υγιή διέξοδο. Δυστυχώς όμως, τα τελευταία δύο χρόνια το τμήμα στίβου βρίσκεται σε πλήρη παρακμή και όλοι γνωρίζουμε ποιοι ευθύνονται γι’αυτό.
Υ.Γ.1 - Πάντως στον σημερινό μας “διαπληκτισμό” με την κα. Παπαδοπούλου και η ίδια συμφώνησε πως: «όταν κάποιος βάφει ή κάνει επισκευές στο σπίτι του, τα έπιπλα και τον υπόλοιπο εξοπλισμό του σπιτιού, τα μετακινεί σε ένα ασφαλές και προστατευμένο σημείο… δεν τα πετάει στη μέση του δρόμου ή στην αυλή του».
Υ.Γ.2 - Επισυνάπτω φωτογραφίες από την αίθουσα του γυμναστηρίου όταν την καθαρίζαμε και την προσέχαμε σαν το σπίτι μας, όλοι οι αθλητές του στίβου.




 

60 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με ακόμη μια απάντηση της η Στέλλα τους έστειλε στον κάδο των αχρήστων.

Πόσο φως και καθαρότητα βγάζει αυτό το κορίτσι! υποκλίνομαι!

Ανώνυμος είπε...

Πως λέγεται αυτό μου μόλις διάβασα; Κάτσε να θυμηθώ.

ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΑ λέγεται!

Στέλλα - Ελευθερίου και αυλή: 3-0 και η πλάκα είναι πως το σκορ θα συνεχίσει να διευρύνεται υπέρ της Στέλλας κάθε φορά που οι "120 επιστήμονες" θα προσπαθήσουν να την σπιλώσουν

Ανώνυμος είπε...

Έγραψε η Παπαδοπούλου τα ψέματα της, είχε το θράσος λέει να πάει στο γήπεδο και ζητήσει "και τα ρέστα" και η Στέλλα με νέα δημοσίευσε την εκμηδένισε και αυτή και τον Ελευθερίου.

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια άτομα θέλει ο τόπος μας για να πάει μπροστά!

Ανώνυμος είπε...

Πως τους γλεντάς έτσι ρε Στέλλα!!! Πως τους γλεντάς!!!

Ελευθερίου θα ζητήσεις συγνώμη καμία φορά ή ο εγωισμός σου είναι τόσο μεγάλος που σε έχει τυφλώσει;

Ανώνυμος είπε...

Ήταν βρώμικα λέει η Παπαδοπούλου και ο Ελευθερίου! Πως να μην είναι όταν έχετε να καθαρίσετε 6 μήνες και μέσα στην αίθουσα έγιναν εργασίες μόνωσης και αλλαγής κουφωμάτων!!!!

Και ανεβάζει το κορίτσι φωτογραφίες από μια αίθουσα που λάμπει και που την καθαρίζουν μόνοι τους οι αθλητές!

Μπράβο και πάλι μπράβο στη Στέλλα!

Ανώνυμος είπε...

Η Στέλλα εξακολουθεί να τους ξεμπροστιάζει και αυτοί πέρα βρέχει!!!

Ντρέπεται και η ντροπή, αλλά ο Ελευθερίου και τα τσακαλάκια "αγρόν ηγόραζε"

Ανώνυμος είπε...

Θα το ξαναγράψω. Το κορίτσι αυτό είναι τόσο καθαρό που σε κάθε δημοσίευσή της, με κάνει να ντρέπομαι όλο και περισσότερο που συνέβαλα να εκλεγεί ο Ελευθερίου.

Στέλλα σου ζητώ προσωπικά για ακόμη μια φορά συγνώμη.

Ανώνυμος είπε...

Με ποια ιδιότητα ο σύζυγος της αντιδημάρχου κατεβαίνει στο στάδιο και ζητά τό λόγο από την αθλήτρια για την ανάρτηση της;;;;ας βγάλει ο κόσμος τά συμπέρασματατου!!!!!









Ανώνυμος είπε...

Με ποιο δικαίωμα ο σύζυγος της αντιδημάρχου κατεβαίνει στο στάδιο και ζητά τό λόγο από την αθλήτρια για την ανάρτηση της;;;;;ας βγάλει ο κόσμος τά συμπέρασματατου!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου και Παπαδοπούλου κατηγορούν στην Στέλλα για πολιτική σκοπιμότητα, που και αν θέλει η Στέλλα να κατέβει στη πολιτική, θα πρέπει να τους ζητήσει την άδεια!

Στέλλα, ξεμπρόστιασε τους!

Ανώνυμος είπε...

23.35 νάτανε μόνο αυτό;Ο σύζυγος της κυρίας,3 χρόνια τώρα,τόπαιζε επιστάτης με το φραπεδάκι ανά χείρας,στους εργάτες του Δήμου που κόβανε τα χόρτα ή κάνανε κάποια άλλη εργασία.Αυτό πραγματικά ξεπερνάει κάθε όριο,μιλάμε για κατάντια.

Ανώνυμος είπε...

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά η Παπαδοπούλου και ο Ελευθερίου παραδέχτηκαν πως ξεκίνησαν να καθαρίζουν την αίθουσα μόλις πριν από 10 ημέρες. Γιατί άραγε τόσο καθυστερημένα και τόσο κοντά στις επικείμενες εκλογές. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Ανώνυμος είπε...

Ήμουν παρόν σήμερα στο γήπεδο την ώρα που η αντιδήμαρχος και ο άνδρας της έκαναν κατάπτυστη επίθεση στην Στέλλα και στον Χρήστο.

Την άκουγα να λέει με θράσος πως όλα όσα είναι έξω είναι για πέταμα και άχρηστα. Η Στέλλα και ο Χρήστος προσπαθούσαν με κόσμιο τρόπο να τους εξηγήσουν την αξία και το κόστος των υλικών που αυτοί έβγαλαν στη βροχή και τα κατέστρεψαν, αλλά επέμεναν πως είναι για πέταμα! Όταν τους είπαν το κόστος μερικούς αντικειμένων από τον εξοπλισμό το μόνο που είπαν είναι απλά ένα ξερό "Α, δεν το ήξερα".

Αφού δεν ήξεραν γιατί δεν ρώτησαν;

Στέλλα και Χρήστο όλα τα Σέρβια είναι μαζί σας. Δεν ανεχόμαστε άλλο τα ψέματά τους.

Ανώνυμος είπε...

Με τις απαντήσεις τους η Παπαδοπούλου και ο Ελευθερίου ομολόγησαν τα όσα είπε η Στέλλα.

Και αφού είδαν πως το θέμα πήρε διαστάσεις προσπάθησαν κατόπιν εορτής να το συμμαζέψουν, κατηγορώντας την Στέλλα για πολιτική σκοπιμότητα. Ακριβώς το ίδιο έκαναν εξάλλου και τη προηγούμενη φορά με το κλειδί!

Βγάζει η Στέλλα τη δεύτερη απάντηση και τους κολλά όχι απλά στον τοίχο, αλλά τους "θάβει" στο χώμα και τους ξεμπροστιάζει για ακόμη μια φορά πως λένε ψέματα για το πόσο βρώμικη ήταν η αίθουσα. Μάλιστα οι φωτογραφίες δείχνουν μια αίθουσα πεντακάθαρη που την καθαρίζουν τα ίδια τα παιδιά!

Τι να πεις άλλο για αυτό; Εγώ ως πολίτης των Σερβίων ντρέπομαι που δεν κάναμε τίποτα για τα βοηθήσουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μοσχόπουλος, ο άνδρας της Παπαδοπούλου, ως τι πήγε να ζητήσει τον λόγο από τη Στέλλα και τον Χρήστο; Είναι εκλεγμένος κάπου; ΟΧΙ!

Απλά είναι στο ίδιο παρεάκι του Ελευθερίου που θεωρεί πως τα πάντα στον Δήμο τους ανήκουν.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αυτή η δημοτική αρχή βάλθηκε να μείνει στην ιστορία ως ότι χειρότερο έχει περάσει από τον τόπο! Δεν εξηγείται αλλιώς η μια γκάμα που κάνει μετά την άλλη

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ γύρνα πίσω!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος κάνει μικροπολιτική και ποιος έχει σκοπιμότητες φάνηκε από τις απαντήσεις του Ελευθερίου και της Παπαδοπούλου.

Μια αίθουσα βρώμικη που έγινε έτσι από τις εργασίες θερμομόνωσης, γιατί δεν την καθάρισαν όλους αυτούς τους μήνες;

Φταίει η Στέλλα που έγινε έτσι; Μήπως εννοείται πως θα έπρεπε να την καθαρίσει και η Στέλλα;

Για ακόμη μια φορά προσπαθείτε να παρουσιάσετε το άσπρο ως μαύρο.

Λίγη ντροπή δεν έχετε; πραγματικά.

Ανώνυμος είπε...

Τραγικά πράγματα από πλευράς δημοτικής αρχής. Εκτέθηκαν για ακόμη μια φορά και προσπαθούν πετώντας λάσπη να βγουν και από πάνω!

Πραγματικά η απορία μου είναι που ήταν όλα αυτά τα χρόνια ο Ελευθερίου και η Παπαδοπούλου που τώρα "βάζουν τάξη". Ρητορική η ερώτηση φυσικά. Πουθενά δεν ήταν!

Ανώνυμος είπε...

Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε Στέλλα! Σου βγάζω το καπέλο κοπέλα μου! Πολλοί "άνδρες" θα ήθελαν να έχουν τη δική σου πυγμή.

Ανώνυμος είπε...

Ως μια από τις μαμάδες που πήγαινα και τα δύο μου παιδιά στον στίβο όταν ήταν η Στέλλα εκεί, επιβεβαιώνω 100% σε ότι λέει.

Η αίθουσα του γυμναστηρίου ήταν πάντα σκουπισμένη, περιποιημένη και καθαρή και μάλιστα την έχω δει, ουκ ο λίγες φορές, να σκουπίζει η ίδια!

Αυτή είναι η Στέλλα που όλοι αγαπάμε. Αυτός είναι ο χαρακτήρας της που ορισμένοι προσπαθούν να σπιλώσουν.

Αλλά όσο σκοτάδι και αν ρίξεις σε έναν αυτόφωτο, αληθινό, γεμάτο ήθος και αρχές χαρακτήρα, δεν μπορεί να καλύψει το φως που αυτός εκπέμπει.

Ανώνυμος είπε...

Για ακόμη μια φορά ο Ελευθερίου και η Παπαδοπούλου με ένα ακόμη "αφήγημα" προσπαθούν να πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες!

Έχουν καταστρέψει ένα υγιές αθλητικό τμήμα που απασχολούσε εκατοντάδες παιδιά και αντί να ζητήσουν συγνώμη όχι μόνο από τη Στέλλα και τον Χρήστο, αλλά κυρίως από τους δημότες, αυτοί συνεχίζουν τη λασπολογία.

Επίπεδο κάτω του μηδενός που δεν αξίζει πλέον να τους δώσεις καμία σημασία, γιατί δίνοντας τους σημασία τους δίνεις και αξία.

Ανώνυμος είπε...

Λέει ο Ελευθερίου πως δεν φταίει αυτός για το ταρτάν αλλά ο γιατρός! Τι λες ρε Ελευθερίου; Δήμαρχος εσύ δεν είσαι τέσσερα χρόνια τώρα; Τι έκανες για το ταρτάν; Τίποτα απολύτως!

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση της Παπαδοπούλου ποια είναι ακριβώς;ότι πήγαν έκαναν σκ@τα οι εργάτες και το άφησαν έτσι;δεν πάμε καλά νομίζουν ότι αυτή είναι απάντηση;ίσα ίσα αν είσαι έξυπνος δείχνει ότι δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ να τελειώσουν οι εργασίες και να υπάρχει μια ανθρώπινη εικόνα !!! Ότι να ναι οι άνθρωποι και ντροπή και αισχος αντί να στηρίξουν αθλητές που συνέβαλαν σε αυτόν τον τόπο να ρίχνουν τόση λάσπη. Να θυμούνται όμως ότι περαστικοί είναι και δεν είναι κτήμα τους ούτε τα παιδιά μας ούτε όλη η περιοχή. Ντροπή

Ανώνυμος είπε...

Είδαμε βαράκια, βατήρες, εμπόδια, πάγκους, όλα αυτά είναι σκουπίδια για πέταμα; Πότε τα βαράκια γίνονται για πέταμα δηλαδή, με το πέρασμα του χρόνου χάνουν το βάρος τους ας πούμε; Κι ας πούμε ότι είναι για πέταμα, έχουν αντικατασταθεί με καινούρια; Το ταρτάν είναι ακατάλληλο για άθληση. Υπάρχει κίνδυνος τραυματισμών. Έχουν σταλεί οι εικόνες στον εισαγγελέα για προκαταρκτική εξέταση με ακρόαση του εργολάβου κατασκευής του έργου για έκθεση σε κίνδυνο; Ποιος παρέλαβε το έργο; Μήνυση ή μηνυτήρια αναφορά μπορεί να κατατεθεί από τον οποιονδήποτε, ο οποίος θεωρεί ότι έχει έννομο συμφέρον για την ασφάλειά του.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΡΕ ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΑΑΑΑΑΑ Μπράβο στη Στέλλα και Μπράβο στο Χρήστο για την ποιότητα και τον πολιτισμό τους και για το επίπεδο τους έννοιες άγνωστες για την Παπαδοπούλου και τον Ελευθερίου. Ως πότε θα κατηγορεί η δημοτική αρχή τους πολίτες;Ως πότε θα ρίχνει λάσπη σε όσους διαφωνούν μαζί τους;

Ανώνυμος είπε...

Αν έμπαινε ένας τίτλος στην όλη κατάσταση θα έβαζα τον:"Η Δημοτική αρχή Ελευθερίου vs Βαλκανιονίκης Στέλλας Τζικανούλας".Μέχρι εκεί φτάνει η μιζέρια,η έπαρση και η αλαζονεία σας.ΑΙΣΧΟΣ-ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε δεν ντρέπεστε λίγο τόσο πολύ σας πείραξε επειδή είπε η κοπέλα για τά υλικά που μείναν έξω και θά μπορούσαν νά καταστραφούν από την βροχή η νά κλαπούν πέσατε πάνω νά την φάτε;;; πήγε λέει η Παπαδόπουλου με τόν άνδρα της και έκαναν παρατηρήσεις τούς προπονητές εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια!!!!!




Ανώνυμος είπε...

Γάτα ο άρχοντας σε τέτοια θέματα κάνει τό κορόιδο άμα ήταν τίποτα θέματα που αφορούσε τους χωριάτες θά γινόταν χαμός !!!

Ανώνυμος είπε...

Γίνεται λόγος στα διάφορα σχόλια για τους 120 Επιστήμονες που τρέχουν να ‘’κατακεραυνώσουν’’ την Στέλλα. Θα ήθελα να επισημάνω ότι κανένας μα κανένας δεν ασχολείται πλέον και δεν θα ασχοληθεί με τα όνειρα του κ. Ελευθερίου. Η μόνη επιστημονική ομάδα που προσπάθησε ο κ. Ελευθερίου να συγκροτήσει ήταν με τους εργαζομένους στο κοινωφελές πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Η ομάδα αυτή κατά τα όνειρα του κ. Ελευθερίου συστήθηκε για να δικαιολογήσει την παρουσία και το ‘’έργο’’ του ιδικού επιστημονικού συνεργάτη Δρ Μπασιά, που σήμερα η τύχη του στο Δήμο ‘’αγνοείτε’’. Το αποτέλεσμα αυτής της καθοδήγησης ήταν το Φιάσκο ενός Ενημερωτικού Φυλλαδίου που ο Δρ Μπασιάς φέρει εξ'ολοκλήρου την ευθύνη για τον διασυρμό και την χλεύη που δέχτηκε η ομάδα μετά την πανηγυρική δημοσίευση του κ. Ελευθερίου στα μέσα κοινωνικής ενημέρωσης. Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο φυλλάδιο ήταν μια τραγική συρραφή σκόρπιων μεν αλλά σχετικών δε πληροφοριών που δεν έφερε τις σχετικές παραπομπές των πηγών και την Βιβλιογραφία. Αυτό ήταν και το τέλος της ομάδας.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Στέλλα
Γνωρίζω πολύ καλά ότι είσαι ένα καλό κορίτσι και πάνω απ’ όλα καλή αθλήτρια.
Για το συγκεκριμένο όμως θέμα βλέπω ότι έχεις εμπλακεί σε μία κατάσταση που δεν έχει τελειωμό.
Πιστεύω άθελά σου μπλέκεις σε μία ιστορία που εξυπηρετεί συμφέροντα κάποιων ανθρώπων που δεν αγαπούν τα Σερβία, δεν μένουν στα Σερβία και προσπαθούν να δημιουργήσουν διάφορα προβλήματα στην πόλη μας.
Αν διαβάσεις προσεκτικά τα σχόλια που γράφουν κάποιοι βλέπεις ότι ο σκοπός τους είναι μόνο να δυσφημίσουν και να
δημιουργήσουν προβλήματα. Είναι αγενής και συκοφάντες, δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κάποιος με αυτούς.
Προσπαθώντας να δημιουργήσουν πρόβλημα στον δήμαρχο αποκαλούν τους συμπατριώτες μας χωριάτες πιστεύω να καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό.
Τελειώνοντας θα ήθελα να σου πω ότι δεν πρέπει κάποιος να εμπλέκει την πολιτική σκοπιμότητα με τον αθλητισμό.
Να είσαι καλά.



Ανώνυμος είπε...

δηλαδή 11:20 το αναφαίρετο δικαίωμα της διαμαρτυρίας των πολιτών είναι πολιτική σκοπιμότητα; Δεν έχουν το δικαίωμα οι πολίτες να διαμαρτύρονται; Από πότε οι πολίτες καλούνται σε απολογία όταν αποκαλύπτουν κακώς κείμενα και μάλιστα ζητήματα ασφάλειας όπως ένα επικίνδυνο ταρτάν; Δηλαδή εσύ δε μένεις στις εικόνες που είδαμε, δε σε ενοχλούν, σε ενοχλούν όμως οι πολίτες που σκανδαλίστηκαν από αυτές και μιλούν με αγανάκτηση; Αυτό λέγεται, η μπάλα στην εξέδρα. Αν οι εικόνες ήταν μοντάζ και "πειραγμένες" θα μπορούσε να πει ίσως κάποιος, ότι κάποιοι δημιουργούν πρόβλημα στον δήμαρχο. Είναι αληθινές οι εικόνες ή ψεύτικες;

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου 11:20

δεν ξέρω εάν είσαι καλό κορίτσι ή αγόρι (ή ότι άλλο ). Ξέρω ότι είσαι άσχετος και προσπαθείς να κάνεις το άσπρο μαύρο σαν κλασικός σφουγγοκωλάριος. Η κριτική και το ξεμπρόστιασμα άσχετων επικίνδυνων και επηρμένων δεν είναι αναγκαστικά πολιτική αντιπαλότητα. Είναι καταγραφή γεγονότων και προστασία της προσωπικής αξιοπρέπειας όταν σε κατηγορούν για "εγκάθετο".
όπως εσύ 11:20 που συν τοις άλλοις υποτιμάς τόσο πολύ την Στέλλα που θεωρείς ότι την χρησιμοποιούν κιόλας κάποιοι άλλοι άθελά της
Δεν θα σου υπενθυμίσω ποιοι την έδιωξαν από τον σύλλογό της
Ούτε ότι εσύ 11:20 μιλάς για ανθρώπους που "δεν αγαπούν τα Σέρβια, δεν μένουν στα Σέρβια"
Βλέπεις άθελά σου καρφώνεσαι. Διότι ο Δήμος Σερβίων ΔΕΝ είναι μόνο τα Σέρβια
επίσης καλό είναι να μας πεις επί την ευκαιρεία που μένει ο γραμματέας, που μένει ο εξαφανισμένος Μπασιάς
Και αυτοί οι "δικοί σας" που μένουν στα Σέρβια πότε ασχολήθηκαν με τα Σέρβια τόσα χρόνια πριν αρπάξουν μια καρέκλα εξουσίας και το παίζουν τώρα κριτές των πάντων.
Τέλος, μακάρι η Στέλλα να πολιτευτεί. Δικαίωμά της και για εμένα και καθήκον της. Δεν θα ρωτήσει ούτε εσένα ούτε εμένα ούτε τον φροντιστή/γεφυρολόγο/μηχανικό/οικονομολόγο/ μεταλλειολόγο/χημικό. Ο τόπος μας χρειάζεται ανθρώπους που τον νοιάζονται και το έχουν αποδείξει ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ και κυρίως έχουν ανιδιοτελείς προθέσεις. Που δεν έχουν ανοίκιαστα καταστήματα, δουλειές που φθίνουν, μαγαζιά που περιμένουν δημόσιες προμήθειες, δεν έχουν πελάτες ή πάσχουν από έλλειψη "αναγνώρισης" της υποτιθέμενης "σπουδαιότητάς" τους.

Επίσης διόρθωσε την λέξη αγενής που έγραψες σε αγενείς. Όσο για το ποιοι είναι συκοφάντες,
μεγάλη μπουκιά φάε (.....)
μεγάλη λέξη μην πεις.

Τέλος μια ερώτηση: ο τρόπος που αντιμετωπίζετε την κριτική δείχνει γιατί ο κόσμος θέλει την ανωνυμία στο διαδίκτυο. Εσύ λοιπόν που υποστηρίζεις την Εξουσία και δεν έχεις να φοβηθείς κάτι γιατί δεν μας γράφεις επώνυμα;

για την υπογραφή: ΧΩΡΙΑΤΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Η αντιδημαρχος και ο σύζυγος....Σέρβιαααααααα. ολέ

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να προσθέσω κάτι ακόμη και δεν αφορά την κακή κατάσταση του ταρτάν,αλλά το γεγονός ότι η περίμετρός του δεν είναι 400m άρα,εκ του κανονισμού και όχι μόνο,επίσημοι αγώνες στίβου δεν θα γίνουν ποτέ στα Σέρβια.Το γνωρίζουν αυτό και το επισήμαναν εδώ και χρόνια και η Στέλλα Τζικανούλα και ο Χρήστος Γυλτίδης.Ποιός όμως έδωσε σημασία;Ο Κοσματόπουλος ή ο Ελευθερίου;

Ανώνυμος είπε...

Ο νταής αντιδήμαρχος την Κα Σπυρίδου,ο σύζυγος την Τζικανούλα,πάμε καλά σ'αυτόν τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Για το γεγονός πως πήραν τα κοντρόλ από τα κλιματιστικά, ούτε λόγος από τον Ελευθερίου και την Παπαδοπούλου.

Για το γεγονός πως δεν έχουν φώτα στο γήπεδο, ούτε λόγος από τον Ελευθερίου και την Παπαδοπούλου.

Για το γεγονός πως κατέστρεψαν τον στίβο της περιοχής -και όχι μόνο- ούτε λόγος από τον Ελευθερίου και την Παπαδοπούλου.

Για το γεγονός γιατί η αίθουσα δεν καθαρίστηκε 6 μήνες τώρα, ούτε λόγος από τον Ελευθερίου και την Παπαδοπούλου.

Για το τι θα γίνει με το κατεστραμμένο ταρτάν, ούτε λόγος από τον Ελευθερίου και την Παπαδοπούλου.

Αυτοί είναι! Έτσι για να βγάλει ο κόσμος τα συμπεράσματα του.

Ανώνυμος είπε...

Νέα ανάρτηση της Στέλλας, νέα καρπαζιά στον Ελευθερίου. Συνέχισε Στέλλα να τα βγάζεις όλα στη φόρα. Μην μασάς σε τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε Στέλλα! Απάντηση με επιχειρήματα και ντοκουμέντα. Και άσε τους άλλους να σου ρίχνουν λάσπη. Δεν σε αγγίζουν καν

Ανώνυμος είπε...

Πήγαινε την κόρη μου στον στίβο για 4 συνεχόμενα χρόνια όταν ήταν η Στέλλα και μπορώ να προσυπογράψω πως ότι λέει είναι αλήθεια. Η αίθουσα ήταν καθαρή και φροντισμένη.

Τώρα τι προσπαθούν να αποδείξουν οι άλλοι είναι απορίας άξιο! Ντροπή σας που τα βάλατε με ένα από τα στολίδια της περιοχής επειδή είχε το θάρρος να πει αλήθειες που σας ενοχλούν.

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ! Που είσαι γιατρέ! Έλα "σώσε" μας από τον Ελευθερίου που στήριξες!

Ανώνυμος είπε...

Η απάντησή σου Στέλλα έκλεισε στόματα. Είναι αξιοθρήνητο το πως ορισμένοι προσπαθούν να συγκαλύψουν τα αδικαιολόγητα.

Ανώνυμος είπε...

Τόχω πεί,θα το ξαναπώ.Ο Ελευθερίου και η παρέα του έχουν τον σύλλογο σαν μιά μεγάλη δεξαμενή ψήφων και τίποτε άλλο.Δέστε ποιοί είναι Δ.Σ.και θα καταλάβετε.

Ανώνυμος είπε...

Όταν τα βάζεις με πολίτες πάντα χάνεις. Θεωρούνται εύκολος στόχος, εξαετίας προφανώς στρεβλής αντίληψης της εξουσίας. Αλλά οι απλοί πολίτες είναι ο πιο δύσκολος στόχος, διότι δεν οφείλουν να λογοδοτούν σε κανέναν. Αυτό που είδαμε με διαπόμπευση πολιτών σε δημοτικό συμβούλιο δεν έχει ξαναγίνει. Έλλειψη πολιτικής εμπειρίας.

Ανώνυμος είπε...

ειχαμε ανακοινωση συμπορευσης με τον ελευθεριου απο τα ιμερα μερια μπας και θολωθουν τα νερα
και εγω θυμηθηκα
οτι ειχαν ξεχασει τα ιμερα στην προταση για την δημοτικη συγκοινωνια που ηταν ετσι και αλλιως μια αστεια εως και προσβλητικη πρόταση για τον τοπο μας καθως ηταν στο ποδι γραμενη
για αυτο και κανεις δεν ασχοληθηκε

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο αυτό 10:22;
Ο πρόεδρος των Ιμέρων με επανειλημμένες επιστολές 4 χρόνια τώρα έβαζε θέματα στον δήμαρχο που έπρεπε να τακτοποιηθούν.
Τίποτα από αυτά δεν έγινε, ρωτήστε τον πρόεδρο.
Ο δήμαρχος όμως λειτουργώντας εξωθεσμικά, παρακάμπτοντας τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, ανέθεσε την επισκευή του δημοτικού σχολείου στον σύλλογο, που δεν έχει καμιά αρμοδιότητα και όχι στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου.
Ουσιαστικά δηλαδή έκανε ρουσφέτι με χρήματα του δήμου για να διασφαλίσει υποψηφιότητα στο χωριό.
Σε αυτόν τον τόπο τίποτα πια δεν μας εκπλήσσει από αυτό που κάνει η δημοτική αρχή.

Ανώνυμος είπε...

Θα το πω ξανά !! Αρχικά θέλουμε την Στέλλα και τον Χρήστο πίσω δεν έχει δικαίωμα κάνεις να τους διώξει και να καταστρέφει τα παιδιά μας αφού τα αποκλείει από το να τα αναλαβουν αθλητές με εμπειρία η Στέλλα έχει βοηθήσει πολύ . Επίσης ανέβασε η κυρία Παπαδοπούλου φωτογραφίες οι οποίες τι ακριβώς δείχνουν;ότι έβαλαν δεν ξέρω ποιον να κάνει τις εργασίες και έπειτα δεν έκαναν έλεγχο ότι οι αίθουσες έχουν καθαριστεί;το μόνο που είδαμε ήταν κουβάδες από μπογιές τι ήταν και από τρίψιμο τι ακριβώς ανέβασε να δείξει η κυρία;το μόνο που έκανε και καλά έκανε ήταν να διαβεβαιώσει τα όσα λέει η στελλα. Και αν η Στέλλα ήταν βρώμικη κυρία μου πως είχε στον στίβο να απασχολει περίπου 60 παιδιά;ποιος θα πήγαινε σε τα παιδιά του σε ένα τέτοιο χάος;μόνο ρεζίλι γίνατε και ξανά δεν ψηφίζω κανέναν σας ούτε δουλειές ούτε αθλητισμό έχουμε πλέον ούτε τίποτα .Σας βαρέθηκα με όλους ,από ποτέ το να διαμαρτύρεται ένας πολίτης είναι πολιτικό συμφέρον;τα σκέφτεστε αυτά τα οποία ξεστομιζεται;Εσείς θα φύγετε η θέση αυτών των αθλητών όμως είναι στο γήπεδο δεν μας αφορούν στο κάτω κάτω τα προσωπικά σας . Η Στέλλα πρόσεχε τις ώρες που είχε μάθημα και κάθε φορά που βρισκόταν στο γήπεδο μέχρι και το ταρτάν να σκουπίσει και τα πάντα . Γιατί εσείς μπορεί να έχετε να πατήσετε χρόνια και η υπόλοιπη παρέα αλλά ήμαστε και εμείς που καθημερινά ήμασταν εκεί και τα παιδιά μας και βλέπαμε με τα μάτια μας τι συμβαίνει. Ένας μήνας έμεινε για τις εκλογές που θα πάει,καλή επιστροφή στο σπίτι

Ανώνυμος είπε...

Βγαίνει τώρα το παρεάκι, που μέχρι πρίν 4 χρόνια επι προεκλογικού αγώνα δεν έβγαιναν απο το σπίτι και οι μόνοι που τους ήξεραν και συναναστρεφόταν ήταν το σόι τους και άν. Βγαίνει και κατηγορεί την πρωταθλήτρια Στέλλα, που την ξέρουν όλοι οι δημότες απο όταν ήταν ακόμη σε παιδική ηλικία και έγραφαν εφημερίδες και blogs του νομού και όχι μόνο για της επιτυχίες και το όνομα της.
Μία Στέλλα που έχει περάσει περισσότερο χρόνο στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων (Δημοτικό σημαίνει οτι είναι για όλους τους Πολίτες και όχι μόνο για εσάς που είστε εκλεγμένοι στο δημαρχείο και την παρέα σας) παρά στο σπίτι της.
Δέν υπάρχουν λέξεις να χαρακτηριστείτε.

Υ.Γ Χρήστο κέρδισες τις εκλογές μόνο και μόνο απο τους μαθητές σου στο φροντιστήριο. Την επόμενη φορά θα χάσεις τις εκλογές απο τους αθλητές του Χρήστου και της Στέλλας.

Ανώνυμος είπε...

Η "απάντηση" της Παπαδοπούλου τι ακριβώς μας δείχνει που δεν υποστηρίζει η Στέλλα;

Αφήσατε τη πρωταθλήτρια έξι μήνες να κάνει προπόνηση μέσα στο χάος, επειδή σας πάει κόντρα!

Και μάλιστα προς τιμήν την, 6 μήνες έκανε υπομονή, αλλά το κορίτσι αγανάκτησε όταν πήγατε και τις πετάξατε όλο τον εξοπλισμό που κάνει προπόνηση!

Έβγαλε τα χάλια σας στη φόρα και ως προσφιλή τακτική σας, της κατηγορήσατε πως αυτή φταίει που η αίθουσα είναι σε τραγική κατάσταση, πως έχει πολιτικές σκοπιμότητες και άλλες τέτοιες λασπολογίες και νομίζατε πως θα "μασήσει" η Στέλλα από τέτοιες συμπεριφορές.

Βγάζει νέα ανάρτηση που σας κάνει ξανά ρεζίλι, με ντοκουμέντα, γιατί απλά πάντα η Στέλλα λέει την αλήθεια.

Ελευθερίου και Παπαδοπούλου κουβέντα για το τι θα γίνει με το υλικό που από δικές τους ενέργειας καταστράφηκε. Κουβέντα για τα κοντρόλ από τα κλιματιστικά, που λένε πως τους ανήκουν! Αλήθεια τώρα! με δικά σας χρήματα αγοράστηκαν και τοποθετήθηκαν; Φυσικά και όχι. Αγοράστηκαν με χρήματα του δήμου γι'αυτό και ανήκουν σε όλους τους δημότες. Δεν είναι δικά σας! Φτάνει πια να θεωρείτε τον Δήμο και τις εγκαταστάσεις του, τσιφλίκι σας.

Φυσικά τίποτα και για το ταρτάν, γιατί πολύ απλά δεν τους νοιάζει ο στίβος. Για το ποδόσφαιρο, έδωσαν 250.000 ευρώ για να αλλάξει το χορτάρι που μεταξύ μας, τι είχε; Μια χαρά πράσινο ήταν.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου το έχεις καταλάβει από πέρυσι πως η Στέλλα θα είναι μια από τις αιτίες που δεν πρόκειται να ξαναεκλεγείς.

Προτίμησες τον δρόμο της λασπολογίας και της συκοφαντίας αλλά ΔΕΝ τα κατάφερες! Όλος ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει, μυαλό και κρίνει!

Ξεκίνησε να μαζεύεις σιγά-σιγά ότι έχεις στο γραφείο σου, γιατί πλησιάζει η ώρα που θα αποχωρήσεις από τη θέση του Δημάρχου.

Ανώνυμος είπε...

“γίναμε αποδέκτες «έντονης επίπληξης!» από την αντιδήμαρχο κα. Παπαδοπούλου και τον σύζυγό της”……

“αντί ο κ. Ελευθερίου και η κα. Παπαδοπούλου να με κατηγορούν για μικροπολιτική και άλλες σκοπιμότητες, ας ασχοληθούν με την ουσία του προβλήματος, ώστε να βρεθεί άμεση λύση και να αντικατασταθεί ο εξοπλισμός που καταστράφηκε από τη βροχή”

Χρειάζεται κάτι άλλο για να καταλάβουμε το βάθος και το ύψος;

Στέλλα αν αποφασίσεις να κατέβεις στις εκλογές, εγώ να ξέρεις πως θα σε ψηφίσω και με τα δύο χέρια

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου με την παρέα σου,τα μπουγαλάκια σας και σε άλλη παραλία.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο 50+ σχόλια κατά ρε παιδιά σε Δήμο χιλιάδων??Τόσοι είστε ρε πάρτε το απόφαση

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

22:48 50+ κατά του Ελευθερίου και πόσα υπέρ; 1-2; Μήπως, λέω μήπως, αυτό το νούμερο θα έπρεπε να σε ανησυχεί; Άρα σύμφωνα με το συλλογισμό μου, τόσοι είστε εσείς του Ελευθερίου. Καλά είστε. Ούτε μπιρίμπα δεν μπορείτε να παίξετε

Ανώνυμος είπε...

πριν λίγες ημέρες μια υπάλληλος του υπουργείου σερβίων -καθότι διαθέτει γενικό γραμματέα-η οποία προήχθη σε θέση εκ δεξιών του ελευθερίου
μου έλεγε ότι ο δήμος μπήκε σε τάξη στα οικονομικά
απαντούσα με τα λεγόμενα της Σπυρίδου και του Κωνσταντόπουλου
σήμερα που είχα κέφι βρήκα δύο δημοσιεύματα
ΕΚΤΑΚΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
19 εκατ. ευρώ από το ΥΠΕΣ στους 12 νεοιδρυθέντες δήμους: Οι δικαιούχοι δήμοι διακρίνονται σε δύο κατηγορίες:
Στην πρώτη εντάσσονται οι Δήμοι Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Αργοστολίου, Σερβίων, Μυτιλήνης, Ανατολικής Σάμου, για κάθε έναν εκ των οποίων προβλέπεται χρηματοδότηση από 1.000.000 €
έκτακτες επιχορηγήσεις. Η λίστα με τα ποσά κάθε δήμου για τη νέα χρηματοδότηση
206 55804 ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ 133.471,08

Και φυσικά το ΦΕΚ που δημοσιοποίησε ο Κωνσταντόπουλος που δείχνει ξεκάθαρα ότι το κράτος εξόφλησε οφειλή του δήμου Σερβίων προς την ΔΕΗ πάνω από 1.400.000 όπως έκανε σε όλους τους δήμους της χώρας ενώ ο πινόκιο προκαλούσε λέγοντας "προκαλώ οποιονδήποτε να μας δείξει άλλον δήμο που έλαβε επιχορήγηση για την εξόφληση της δεη" θεωρώντας ότι είμαστε μοσχάρια
όσο για τα οικονομικά τι να πούμε; ο ίδιος ο δήμαρχος είπε δημόσια σε συνεδρίαση του συμβουλίου ότι υάρχει ΝΕΑ οφειλή στην δεη πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ μέσα σε δυο χρόνια που ο ίδιος δημιούργησε αλλά δεν το έβακε στα χρέη!

Ανώνυμος είπε...

6/4/23 22:48 -ΤΙ ''+50 τί 60; '', που είναι οι υποστηρικτές του Ελευθερίου ως Δήμαρχος στην διαμαρτυρία στο Κέντρο υγείας; Αυτός το διοργάνωσε ,μαζί με το Βελβεντό 300 ήταν(;) Μήπως έχασε την εμπιστοσύνη του κόσμου ; Τον καίσαρα πολύ εμίσησαν!!!!! Οι γύρω του καίσαρα έφαγαν και στην υγειά του καίσαρα!!!!
-Στο τέλος μόνο, το επίθετο του Δημάρχου θα μείνει να βρίζουν τι έκανε.....(βλέπε παρελθόν....κοκολι'ος ,κωσταντόποθλος ,κωσματόπουλοε......οι Δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδημάρχοι με τις μακακίες τους δεν φταίει ΚΑΝΕΝΑΣ!!!....Χρήστο ετοιμάσου να μείνεις στην ιστορία για την απομ'ονωση της περιοχής ,λόγω γέφυρας!!!! )

Ανώνυμος είπε...

Φαντάσου 02:12 να πετύχαιναν να κάνουν και ΧΥΤΑ αμιάντου.....εκεί να δεις όχι απομόνωση αλλά καταστροφή! Φαντάσου τα δεκάδες φορτηγά με αμιάντου μέσα από τα χωριά! δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι καταστροφική εξυπνάδα επιχείρησαν ! Αλλά πώς να το καταλάβουν όταν ο "καλός φίλος του δημάρχου Άρης", ο "πουσαι ρε Παπαδόπουλε" και η προεδρινα ακόμα το έχουν στο μυαλό τους; Νομίζετε τυχαία εξαφανίστηκε ο κ. Μπασιάς ο ειδικός σύμβουλος απολιγνιτοποιησης (!) του δημάρχου που τον παρουσίασε με τόσα ταρατατζουμ; Μόλις βγήκε συνέντευξη του που φαινόταν ότι είναι κατά του χυταμ πάει εξαφανίστηκε! Μαζί και οι αντιγραμενες "μελέτες".
Αλλά μας έμειναν οι 120 επιστημονες , οι εκατονταδες εθελοντές και οι γενικοί γραμματείς και οι κολλητοί της παρέας που ούτε στην διαμαρτυρία δεν ήρθαν για το κέντρο υγείας!
Γεια σου Κίτσο! Καμένο δημαρχειο, παρατημένο τουρκικό σχολείο, γέφυρα κλειστή αλλά ο δρόμος ιμερα-πολυφητου δεν είναι αρμοδιότητα του δήμου! Ενώ η γέφυρα είναι; Αρε μαύρο που θα φατε

Το Προφίλ μας