Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Πάσχα χωρίς… γέφυρα

Εκτιμήσεις για ολοκλήρωση των εργασιών σε ένα μήνα

Το πρώτο της Πάσχα χωρίς την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων θα κάνει φέτος η περιοχή, λόγω της συνέχισης των εργασιών για την αποκατάσταση της σοβαρής ζημιάς (ρωγμής) στον έκτο πρόβολο. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα και τον ανάδοχο, οι εργασίες είναι εντός του χρονοδιαγράμματος και θα ολοκληρωθούν σε ένα μήνα.

Το κλείσιμο της γέφυρας αναμένεται να «κοστίσει» στην περιοχή Σερβίων και Βελβεντού αφού οι εκδρομείς που προτιμούν την περιοχή για την αυθημερόν βόλτα τους τις ημέρες αυτές, θα είναι λιγότεροι από τις άλλες χρονιές λόγω του διπλάσιου, σχεδόν, χρόνου που χρειάζεται για να διανύσουν την απόσταση. Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, με ανακοίνωσή της χθες υπενθύμισε τις εναλλακτικές διαδρομές στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και ο δρόμος Ρύμνιο – Τριγωνικό. (φωτογραφία εξωφύλλου: Κώστας Καραδήμος)

https://xronos-kozanis.gr

8 σχόλια:

maturemenareus είπε...

Ούτε και θα υπάρξουν άλλα σχόλια εκτός από το δικό μου. Ο Νεοέλληνας συνηθίζει. ΄Ετσι και θα συνηθίσουν να πηγαίνουν προς Κοζάνη/Σέρβια/Βελβεντό γύρω-γύρω. Απόδειξη ότι τα άρθρα για τη γέφυρα είναι πλέον σπάνια εδώ μέσα.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

τελος παντων..καλα τα λες αλλα νομιζω αν υπαρχει πιεση για κατι προσπαθεις πιο εντονα. εδω τις τελευταιες 10 ημερες δεν ειμαι σιγουρος αν δουλευουν ποσο μαλλον και να πιεζονται

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα περιμένουν οι πολίτες τις αποφάσεις του κράτους για επιχορήγηση και κάλυψη των ζημιών.

Ανώνυμος είπε...

Και η δημοτική αρχή πετάει αετό! Να τους χαιρόμαστε!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ Ε; ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΣΟΥΣ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΟΥΝΤΑΙ; Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΣΕ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΡΙΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΗΣΥΧΟΙ; Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΑΛΑ. ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΙ είπε...

Κοπρόσκυλα με τίτλους τιμής πρώτη φορά συναντώ. Είμαι μόνο 19,5χρονων και έχω πάθει πλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας 11:10
Τελικά ο γεφυρολογος πείστηκε ότι η γέφυρα έχει πρόβλημα και την αναγκαιότητα των φαναριών; Μήπως ζήτησε να επιληφθεί ο Ρεχάγκελ Μουσουρουλης;
Τελικά το δημαρχείο γιατί δεν πάει στο τουρκικο-συγνωμη , καμμένο , μην μας μαλώσει το δεκαρι- σχολείο να τελειώνουμε;
Στην ανάγκη ας πάει στις πισίνες!
Καλή Ανασταση

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει 11.10 δεν περιμένουμε να πάρουν το μυστρί και να χτίσουν νέα γέφυρα αλλά περιμένουμε να κάνουν κάτι. Αυτοί δεν έκαναν τ ί π ο τ α!

Το Προφίλ μας