Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Απίστευτο-Στο σοβαρό τροχαίο της Λάβας Σερβίων η γιατρός πήγε με το…ΙΧ της γιατί το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Σερβίων ήταν σε άλλο περιστατικό-Συνελήφθη ο 16χρονος οδηγός του ΙΧ

Απίστευτο και όμως είναι πραγματικότητα: Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Λάβα Σερβίων (Δείτε εδώ)η γιατρός του Κέντρου Υγείας Σερβίων, μαζί με νοσηλευτή, μετέβησαν στο σημείο με…δικό τους ΙΧ, καθώς το μοναδικό διαθέσιμο ασθενοφόρο εξυπηρετούσε άλλο περιστατικό, προς Κοζάνη!

Άμεσα η εξαίρετη και ψύχραιμη γιατρός και νοσηλευτής/νοσηλεύτρια έδωσαν τις κρίσιμες πρώτες βοήθειες στον σοβαρά τραυματισμένο 22χρονο οδηγό της μικρής μοτοσικλέτας, για να έρθει στη συνέχεια, μέσω Ρυμνίου, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Κοζάνης προκειμένου να παραλάβει τον τραυματία

Το αποψινό περιστατικό έρχεται, δυστυχώς, να επιβεβαιώσει όσα επανειλημμένα αναφέρει ο πρόεδρος του Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Θωμάς Σαραφίδης για τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, με τον τελευταίο να κρούει συνεχώς τον κώδωνα του κινδύνου προς την πολιτεία.

Επίσης και η διεύθυνση του Κ.Υ. Σερβίων έχει ενημερώσει σχετικά όλους τους αρμόδιους φορείς.

Να σημειωθεί πως, την ίδια στιγμή, ο 16χρονος και χωρίς δίπλωμα οδηγός του ΙΧ που συγκρούστηκε με το μηχανάκι οδηγήθηκε στο Α.Τ. Σερβίων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον έτσι έχουν τα πράγματα συγχαρητήρια στο-τη γιατρό ελπίζουμε ακόμα πως υπάρχουν άνθρωποι

Ανώνυμος είπε...

γιατί απίστευτο?!!η μήπως έπρεπε το ΚΥ σερβιων να εχει τρία και τέσσερα ασθενοφόρα??!!!!

Το Προφίλ μας