Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Ο Δήμαρχος Σερβίων και τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου θα δεχθούν ευχές για την νέα χρονιά στο νέο γραφείου του Δημάρχου

Ο Δήμαρχος Σερβίων και τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου θα δεχθούν ευχές για την νέα χρονιά στο νέο γραφείου του Δημάρχου, που στεγάζεται στον πρώτο όροφο του Διατηρητέου Ράπτη στην Κεντρική Πλατεία Σερβίων, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να ναι καλά ο Κωνσταντόπουλος που ως Δήμαρχος το ανακαίνισε όταν κάποιοι κόπτονταν να κατεδαφιστεί!
Όσο υπάρχει αυτό το κτίριο θα μας θυμίζει ότι για την επιτυχία και την επίτευξη στόχων χρειάζονται οι κατάλληλοι άνθρωποι!

Ανώνυμος είπε...

Η Υπερπαραγωγή Γέφυρα Στο Μέλλον αποχτά Σκηνική Παρουσία το 2023 γι’αυτό αρχίσανε οι καλημέρες στο παζάρι.

Ανώνυμος είπε...

Να το πούμε και αυτό,αυτοί που κάνανε προσπάθεια μαζί με τον Κωνσταντόπουλο για την ανακαίνιση του κτιρίου,στήριξαν στις Δημοτικές εκλογές αυτόν που ήταν υπέρ της κατεδάφισης.Να τα λέμε όλα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΑΣΤΕΊΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ Ο ΤΟΠΟΣ. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Πως είπε ο δήμαρχος (πρόεδρος τότε) στο δημοτικό συμβούλιο, όταν ο Κωνσταντόπουλος έφερε στο δημοτικό συμβούλιο την πρόταση για την ανάθεση της μελέτης για την αναστήλωση;
"Εάν αυτό αναστηλωθεί εμένα θα μου τρυπήσετε την μύτη".

Ανώνυμος είπε...

Το ότι όλοι συγκρίνετε ελευθέριου και κωνσταντοπουλο είναι άτοπο, ο ένας ανέλαβε να διατελέσει δήμαρχος μεσα στην βαριά παγκόσμια οικονομική κρίση που δεν υπήρχαν κονδύλια και επιχορηγήσεις από πουθενα. Επίσης σε έναν δήμο που ήταν 3 σε 1 εν λόγο Καλλικράτη. Ο αλλος τωρα έπεσε μεσα στον κορονοιο που έδιναν λεφτά με την σέσουλα και συνεχεια βγαίνουν προγράμματα απο Ευρώπη και όχι μόνο. Ένας νοήμων ανθρωπος μπορεί να καταλάβει την διαφορα. Επίσης υπήρχαν και άλλες δημοτικές αρχές πριν και μετά και κανένας δεν λέει τιποτα, σαν να μην πέρασαν ποτε.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς έτσι 13:39. Και μην ξεχνάμε την εχθρική στάση του Βελβεντού και μόλις ανέλαβε ο Κωνσταντόπουλος πέσαμε στα μνημόνια!
Ο ένας όμως ήθελε επίσης να αναπτύξει τον τόπο μας μέσω της πρωτογενούς παραγωγής και των μαρμάρων για αυτό ενέταξε το αρδευτικό Καμβουνίων και ξεκίνησε την διαδικασία αδειοδοτησης των λατομείων. Ο άλλος χαρακτηριζει ακομα φαραωνικό έργο το αρδευτικό και κατάφερε να μπλέξει και τους δύο συνεταιρισμούς στις ιντριγκες του! Και ήθελε ανάπτυξη με την προσπάθεια από την πίσω πόρτα χωρίς να ξέρει κανείς τιποτα χωματερή αμιάντου!!!! Ευτυχώς ο κόσμος τον πήρε χαμπαρι...
Ευτυχώς που έτρεξε η περιφέρεια έστω και αυτό το αρδευτικό της βόρειας ζώνης που ο σημερινός έλεγε φαραωνικό!
Κάτι ανακαινίσεις και αγορές αυτοκινήτων έγιναν όλα με λεφτά για την αντιμετώπιση του κορονοιου! Η διαύγεια τα δείχνει όλα
Ακόμα και στο φεισμπουκ ο ίδιος ο δήμαρχος είχε γράψει ότι το καλύτερο δώρο για την γιορτή του ήταν που το κράτος εξόφλησε την δεν πράγμα που έκανε σε όλους τους δήμους βέβαια! Και οι ανακαινίσεις παιδικών χαρών και παιδικών σταθμών ξεκίνησαν από τον Κοσματοπουλο.
Αυτά γιατί το κρέας ψάρι δεν γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Το οτι 'ξεχναν'τη δύναμη της ΣΠΥΡΊΔΟΥ είναι τουλάχιστον ενδεικτικό ποιος θα πάρει τις εκλογες. Ξέρουν οτι θα τις πάρει τις εκλογες και μάλιστα χωρίς κόλπα. Αυτοί μαθαν στα κόλπα και συνεχίζουν την κατρακύλα τους με αυτά.ΛΑΖΑΡΙΤΣΑ συνέχισε έτσι οπως είσαι ΑΛΗΘΙΝΗ και ΤΙΜΙΑ και ολα ειναι υπέρ σου,εμεις στα Καμβούνια σε χαιρόμαστε και σε στηρίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Φίλη/φίλε αυτό που έχει άμεσα σημασία είναι να σταματήσει η αντιδημοκρατική κατηφόρα η αυθαιρεσία ο ξεπεσμός μιας περιοχής που έχει γίνει ανέκδοτο από τον κύριο "ο Μουσουρουλης είναι σαν τον Ρεχάγκελ"

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Η Λαζαρίτσα όλως τυχαίως έχει εξαφανιστεί τελευταίως. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Κάτι ψήνεται στην ΝΔ για στήριξη Ελευθερίου. Όλα θα εξαρτηθούν από τις βουλευτικές εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Ο τύπος που ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, λέει ότι είναι αριστερός και 3Α τον Τσίπρα, αλλά τον στηρίζει η τοπική της ΝΔ και κάτι χουντικοί από καμβουνια, που αποκάλεσε δημόσια τον Μουσουρουλη Ρεχάγκελ της απολιγνιτοποιησης δεν είναι απίθανο να στηριχθεί από ΝΔ . Άλλωστε η τοπική τον στηρίζει. Τέτοια αριστεία διαθέτει ο τόπος μας. Σαν χωματερή αμιάντου.

Ανώνυμος είπε...

Μή ξεχνάτε και την στήριξη στον Ελευθερίου από Πυροσβεστική μεριά.Η τοπική Ν.Δ.στα Σέρβια είναι απλά ένα μπάχαλο.Η τοπική Ν.Δ.στα Σέρβια επί Κοκολιού ενωτική σαν μιά γροθιά και σήμερα ο Κοκολιός στηρίζει τον Ελευθερίου.Για γέλια ή για κλάματα;

Ανώνυμος είπε...

Αν νομίζουν 3 --- 4 τύποι τις τ.ο. Ν.Δ. οτι είναι ολη η παράταξη έχουν μαύρα μεσάνυχτα, και θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές που τους κάνουν πλάτες. Ακούς Στάθη και Μιχάλη;;;; Μαζί με τον Μουσουρούλη θα πάτε και σείς!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Επειδή οι Εθνικές εκλογές προηγούνται χρονικά των Δημοτικών εκλογών,οι Δημότες του Δήμου Σερβίων είναι λογικό και πολιτικά ορθό να ενημερωθούν ώς προς το ποιόν υποψήφιο Δήμαρχο στηρίζουν με επίσημη ανακοίνωση της τοπικής Ν.Δ,της τοπικής του ΣΎΡΙΖΑ και της τοπικής του ΠΑΣΟΚ.Τέλος στα παιχνίδια κάποιων πονηρών ανθρώπων.Ανακοινώσεις λοιπόν επίσημα και το σημαντικότερο πριν τις Εθνικές εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι ο αδελφός της Κας Σπυρίδου ήταν αντιδήμαρχος με τον Κοκολιό;

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω οι δημοκρατικοί άνθρωποι της πόλης και του δήμου μας, ανεξάρτητα σε ποιο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κόμμα ανήκουν (εννοώ ότι κάποιοι χρυσαυγιτες και χουντικοί ΔΕΝ είναι δημοκράτες) να έχουν αντιληφθεί επιτέλους την θεσμική κατηφόρα μας. Αυτό είναι πολύ σοβαρό ζήτημα.
Η έπαρση η αλαζονεία και η αυθαιρεσία πρέπει να μην υπάρχουν στον τόπο μας

Το Προφίλ μας