Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Με μεγάλη επιτυχία το ποντιακό-δημοτικό γλέντι της Ευξείνου Λέσχης Σερβίων-Βίντεο και φωτογραφίες

Από το kozanimedia.gr
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο λεγόμενο “Παλαιό Τουρκικό σχολείο” της περιοχής, το ποντιακό-δημοτικό γλέντι της Ευξείνου Λέσχης Σερβίων.
 





13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου στην πλατεία οι εκδηλώσεις,...

Ανώνυμος είπε...

Επειδή διάβασα στο φουμπου την ανάρτηση του "άρχοντα" του γύρου και πραγματικά νευρίασα:
31.03.2021 ένωση συντακτων ημερήσιων εφημερίδων μακεδονιας-θρακης
Οι ρατσιστικοί και σεξιστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούν, αναφερόμενοι σε δημοσιογράφους-μέλη της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης, αλλά και η αυτοανακήρυξή τους σε αξιολογητές των κριτηρίων με τα οποία οι ενώσεις συντακτών εγγράφουν συναδέλφους ως μέλη τους, μαρτυρούν εκτροχιασμό από τη συμπεριφορά που αναλογεί σε εκλεγμένα μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΤΗΣ ΕΣΗΕΜ-Θ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ!

Οι άνθρωποι δεν είχαν πατήσει ΠΟΤΕ σε εκδήλωση επί 50 χρόνια έρχονται τώρα που είναι σε καρέκλες και το παίζουν τιμητές! Αιδώς Αργείοι!

ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΓΛΥΦΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΜΕΡΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που λέει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, "δεν έρχονται να τα πουν μπροστά μου γιατί ξέρω ιστορία" τι φάση? Μπερδεύει την ιστορία με το καράτε?

Ανώνυμος είπε...

Για τα ανώνυμα σχόλια στο kozan.gr φταίνε οι ανώνυμοι σχολιαστές ενώ για τα ανώνυμα σχόλια στο ai-vres φταίνε οι διαχειριστές !!! Μπράβο! Μπράβο! καλοί ειστε εσείς ρε!

Ανώνυμος είπε...

15.41 θυμίζει αυτό που έλεγε ο μακαρίτης ο παλαιστής ο Σουγκλάκος που είχε πει θα δείξει τον Τάισον. Έλεγε "είδατε που δεν απαντάει φοβάται"

Ανώνυμος είπε...

ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΔ Κώδικας Συμπεριφοράς των Αιρετών Οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ικανοποιεί την ανάγκη έκδοσης ενός πρότυπου Κώδικα Συμπεριφοράς για τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Με σεβασμό στην ιδιότητα και το αξίωμα των αιρετών, όπως πηγάζουν ευθέως από τη λαϊκή τους εντολή, ο Κώδικας καταρτίστηκε στη βάση βέλτιστων διεθνών πρακτικών και προτύπων, σε μια προσπάθεια να διασφαλιστεί πως οι αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης τηρούν την αρχή της νομιμότητας και προασπίζουν με τη δράση τους το δημόσιο συμφέρον, εκτελώντας τα καθήκοντά τους με εντιμότητα, ακεραιότητα και καλή πίστη.

Ανώνυμος είπε...

Σκουλήκια με κουκούλα αποκαλούν ο Ελευθερίου και ο Μπουκουβάλας όλους τους ανώνυμους σχολιαστές.Αλήθεια αυτοί δεν είναι άνθρωποι;Δεν είναι γονείς; Δεν έχουν προσωπικότητα;Κρίμα γιατί ακόμη μια φορά αποδεικνύεστε λίγοι για Δημοτική αρχή.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος του δ.σ δεν μετέχει σε τυχαίες εκδηλώσεις, παρά μόνο σε ιστορικές...

Ανώνυμος είπε...

Ειναι αληθεια οτι ακουστηκαν τραγουδια και στην τουρκικη; Αν ισχύει, δε φταινε οι διοργανωτες γι αυτο βέβαια, αλλά η ορχήστρα. Δεν είναι σωστό. Θα έλεγα μαλιστα και προκλητικό

Ανώνυμος είπε...

Τι τον νοιάζει τον πρόεδρο ποιος έρχεται και ποιος δεν έρχεται στις εκδηλώσεις των συλλόγων; Είναι υποχρέωση των δημοτικών συμβούλων να πάνε; Είναι δημοτικό συμβούλιο ή άλλη δημοτική υποχρέωση που έχουνε;

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε τον Μπουκουβάλα σε ένα χρόνο από τώρα,σε πόσες εκδηλώσεις θα πάει.Η γνώμη μου είναι σε καμμιά.Έτσι για να βλέπουν οι Σερβιώτες με ποιούς έχουμε να κάνουμε.Σημειώστε σε καμμιά.

Ανώνυμος είπε...

Πέστε ότι θέλετε και μετά ψηφίστε Ελευθερίου. Την 2η πενταετία την έχει εξασφαλισμένη με κλεισμένο ψηφοδέλτιο. Για την 3η πενταετία προσπαθεί τώρα.

Ανώνυμος είπε...

14.52 πέρνα απ'το γραφείο του Ελευθερίου να πάρεις τα μπράβο σου.Εσύ δεν είσαι σκουλήκι με κουκούλα.

Το Προφίλ μας