Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

ΑΠΟΦΑΣΗ 162/2022 του Δήμου Σερβίων: «Ορισμός εκπροσώπων στην Έκτακτη και Τακτική Γενική Συνέλευση της ΔΙΑΔΥΜΑ έτους 2022»

Ορίζεται ο Δήμαρχος Ελευθερίου Χρήστος ως εκπρόσωπος του δήμου Σερβίων κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 31ης Αυγούστου 2022 καθώς και κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση έτους 2022, με αναπληρωτή του τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Ποντίκη Χρήστο.
Ο δήμαρχος ή ο αναπληρωτής του, ως μοναδικός εκπρόσωπος, θα εκπροσωπεί το σύνολο των μετοχών που αντιστοιχεί στο δήμο Σερβίων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσε να είναι ο Κακαφικας. Ο Ζάκης. Ο Κωνσταντόπουλος. Άνθρωποι που το κατέχουν το αθλημα. Αλλά ξέχασα δεν είναι της δημοτικής παράταξης γεφυρα που διοικεί με μειοψηφία 7 συμβούλων στους 27 τον δήμο και ο Ελευθερίου σιγά μην παραδεχτεί ότι στην αντιπολίτευση έχουν ανθρώπους που ξερουν...αλλωστε μόνο αυτός ξέρει! Έτσι λοιπόν Χρήστος Ποντικης εκπρόσωπος του δήμου στην ΔΙΑΔΥΜΑ . Αντιδημαρχος τεχνικών υπηρεσιών και νο2 στον δήμο. Αν και θα μπορούσε να βάλει το καλύτερο δεκαρι που ανέδειξε ο τόπος. Αλλά σκέφτηκε ότι εκεί δεν έχουν πολύ χιούμορ για να αντέχουν τις εξυπναδες
Συνπολίτες και συνδημότες ποσο πιο κάτω μπορούμε να πάμε;

Ανώνυμος είπε...

Ο Ποντίκης εκπρόσωπος του Δήμου Σερβίων ο οποίος φωνάζει σαν τρελός στην κα Σπυρίδου λέγοντας" ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ" ...ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙς ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ... απειλει μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο την επικεφαλής. Αραγε αν της συμβει κατι πως θα αντιμετωπίσει την οικογένειά της ?

Κατάλαβαν οτι τους πηρε ο κατήφορος και οτι η Σπυρίδου είναι η επόμενη δήμαρχος και γίναν ακόμα χειρότεροι από ότι ήταν.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας