Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

"Να αποσυμφορηθεί το θέμα των κυκλοφοριακών περιορισμών" λέει ο εκπρόσωπος της Εγνατίας Οδού κ. Παναγιώτης Πανέτσος στην ευρεία σύσκεψη για τη Γέφυρα Σερβίων. Συμμετέχει ως εκπρόσωπος του Δήμου Σερβίων ο κ. Χρήστος Ποντίκης (φωτογραφίες και βίντεο)

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου της Εγνατίας οδού κου Παναγιώτη Πανέτσου στην ενημέρωση για το πόρισμα σχετικά με την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων και τις άμεσες ενέργειες που πρόκειται να γίνουν.
Στην παρουσίαση συμμετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες, ο τεχνικός σύμβουλος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, εκπρόσωποι των Δήμων Σερβίων, Βελβεντού, ο Δήμαρχος Κοζάνης, η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κοζάνης κα Κατερίνα Δαδαμόγια και ο Αντιπεριφερειάρχης κος Θωμάς Μάνος




Πηγή: Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενώ το κυρίως θέμα είναι η επισκευή της γέφυρας αυτοί συζητάνε για τα φανάρια τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την όλη ιστορία. Έτσι γίνετε και σε άλλα ζητήματα συζητήσεων όπως ο κορωνοιός. Πλάκα έχουν γιατί πλέον ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι ότι είναι τενεκέδες.

Ανώνυμος είπε...

Ποια ήταν η τοποθέτηση του Ποντίκη για το θέμα της Γέφυρας;;;

Ανώνυμος είπε...

ναι, όλοι αυτή την απορία έχουμε!

Ανώνυμος είπε...

Ο κ Ποντικης εξέφρασε την εκτίμηση του.,οτι τα έργα αποκατάστασης της Γέφυρας, πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα και παράλληλα να γίνει έγκαιρη κατάργηση του φαναριου. Στην ομιλία του είπε ότι δικαιώνεται απόλυτα η Δημοτική αρχή, που επέμεινε ευθύς εξ αρχής στην κατάργηση του φαναριου και να δοθεί η κυκλοφορία όπως ήταν πριν. Να σημειωθεί ότι ο κ Ποντικης ενημερώθηκε κατ' ιδίαν, για την σχετική μελέτη των ειδικών για τα έργα της Γέφυρας και έδωσε οδηγίες για την επιτάχυνση των έργων...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ότι λέει ο Ποντίκης,απλά είναι τα πράγματα χαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Εχετε μεγάλο πρόβλημα. Πήγε εκει για να πει οτι η δημοτική αρχή είχε δίκιο. Τα κομπλεξ σας είναι απερίγραπτα μεγάλα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο 10:30. Το έβγαλες το μεροκάματο.

Το Προφίλ μας