Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Τ.Ο Αιανής: "Ναι, ήρθε η ώρα της Κεντροαριστεράς και της Σοσιαλδημοκρατίας

ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Τ. Ο. Αιανής
Με το βλέμμα στις εσωτερικές εξελίξεις του Νοέμβρη 2021 (εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέου αρχηγού), θεωρούμε σκόπιμο να καταθέσουμε κάποιες θέσεις κι απόψεις, για την κρισιμότητα της περιόδου αυτής και της Παράταξης μας, της Κεντροαριστεράς και της Σοσιαλδημοκρατίας.
- Σεβόμαστε την ιστορική διαδρομή του ΠΑΣΟΚ, από της Ίδρυσης μέχρι και σήμερα.
- Αναγνωρίζουμε το θετικό έργο, που πρόσφερε στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στα Βαλκάνια.
- Το αποτύπωμα του λαμπρού έργου του ΠΑΣΟΚ, με τα μεγάλα έργα, σε όλους τους τομείς, είναι ορατό κι αναγνωρίσιμο από όλους.
- Τιμούμε όλους τους Αρχηγούς μας και εκλεγμένους από το ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργούς, που έθεσαν τη σφραγίδα τους, μαζί με τους συνεργάτες Υπουργούς και στελέχη για την Ελλάδα του χθές και του σήμερα.
- Ελπίζουμε και στηρίζουμε την ενότητα του χώρου και των στελεχών μας, κάτω από την σημαία του ΠΑΣΟΚ, χωρίς ανταλλάγματα.
- Το ΠΑΣΟΚ, έχει την δυνατότητα ανοίγματος και κίνησης των διαδικασιών, σε όλους τους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη για προσφορά και προοπτική.
- Το ΠΑΣΟΚ έχει το πλεονέκτημα και το ιερό χρέος να σηκώσει ολόκληρη την Ελλάδα, στον δρόμο που χάραξε ο Μεγάλος Αρχηγός μας Ανδρέας Παπανδρέου.
Ναι, ήρθε η ώρα της Κεντροαριστεράς και της Σοσιαλδημοκρατίας.
Δεν περισσεύει, αλλά ούτε και να λείψει κανείς από την πορεία προς τον Λαό.
Βουλευτές, στελέχη, νεολαία, ας δώσουμε το παρόν με ενότητα.
Όχι άλλα πισωγυρίσματα κι αναβολές.
Οι προγραμματικές δεσμεύσεις μας κι ο λόγος μας, να εμπνέουν και να εμπνεύσουν τις νέες γενιές, τους εργαζόμενους, τους αγρότες, με προτεραιότητες και προτάσεις Αναγέννησης και Προοπτικής της Κοινωνίας της Ελλάδας, του προοδευτικού χώρου και της Σοσιαλδημοκρατίας.
Ας ανταποκριθούμε στο κάλεσμα ο καθένας μας από το μετερίζι του.
Και επιτέλους χωρίς υπεκφυγές και δισταγμούς,
ας κάνουμε πράξη, το βήμα ενοποίησης κι ανάτασης του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας τις προσωπικές πικρίες του πρόσφατου παρελθόντος, ο καθένας μας ΠΙΣΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας