Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Εικόνες ντροπής στο γήπεδο Σερβίων και στο γύρω χώρο (φωτογραφίες)

Φωτογραφίες από φίλο του blog




8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο προπονητή από την Αιανή ξέρουν να έχουν στον ΤΙΤΑΝ,τα σκουπίδια θα κοιτάξουν;3ος χρόνος της θητείας Ελευθερίου και η εικόνα μιλάει από μόνη της.Πρώτη φορά στην ιστορία του το γήπεδο παρουσιάζει αυτά τα μαύρα χάλια.ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι γίνεται ναι ναι γίνεται γίνεται

Ανώνυμος είπε...

Για καποια χρονια υπηρχε γυναικα που δουλευε εκει, οντως πρωτη φορα ειναι σε μαυρα χαλια.την τρεχουν αλλου μαλλον,την εχω δει παντου την κακομοιρα. Απορω δεν εχουν προσωπικο καθαριοτητας ολοκληρος δημος; μονο δυο τρεις καθαριστριες εχουν;ντροπη....και αυτοι που ειναι εκει γιατι βλεπω καποιους που ανοιγουν και κλεινουν το νερο αντε κοβουν βολτες και με το τρακτερ..δεν υποτιθεται οτι πρεπει να μαζευουν και κανα σκουπιδι; ξερω....τα παιδια μας ειναι απροσεχτα και κακομαθημενα...τι να κανουμε να τα πνιξουμε στα σκουπιδια;

Ανώνυμος είπε...

Ρωτάνε τον Κωνσταντόπουλο τι έκανες για τον αθλητισμό;Ότι και να έκανε, σκουπίδια το γήπεδο δεν είχε.Ελευθερίου πρέπει να ντρέπεσαι.

Ανώνυμος είπε...

ναι αφεντες!! εσεις και τα καλοπαιδα σας βρομήστε , λερωστε, καταστρεψτε!! και μετα μπορείτε ανετα να λετε του ολους οτι πρεπει να ντρεποντε!! οι αλλοι οχι εμεις μονο οι αλλοι...

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου θα μείνεις στην ιστορία σαν ο μοναδικός Δήμαρχος Σερβίων που επί θητείας του το γήπεδό μας είχε σκουπίδια.Πρέπει να ενημερωθούν οι συνδημότες μας ότι ο αδελφός σου είναι πρόεδρος στον ποδοσφαιρικό σύλλογο.Τα σκουπίδια δεν τα έβλεπε τόσο καιρό;Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.Γίνεται;Ναί γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Ε σιγά μην ασχολούμαστε με τα σκουπίδια... εδώ καταφέραμε να κόψουμε όλα τα δέντρα! τα δέντρα στην είσοδο των Σερβίων τα κόψαμε..... αυτά δίπλα στην εθνική οδό, ξέρετε. Έτσι δεν κινδυνεύουμε με τίποτα από πυρκαγιά, μη φοβάστε! εμείς προσέχουμε! μπορούμε!!! είμαστε τα τσακαλάκια!!! γίνεται, ναι γίνεται!!!!!

Επίσης, είμαστε κατά του παλιού και διεφθαρμένου και γι αυτό διώχνουμε και τους παλιους προπονητές... Ενώ όλη η δική μας ομάδα είναι νέοι και αδιάφθαρτοι!

Ανώνυμος είπε...

Τί λέει το 10 το καλό;
Σιγή ιχθύος;

Το Προφίλ μας