Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Καλλιόπη Βέττα: Άμεση ανάγκη για αναβάθμιση των υποδομών του Λιβαδερού – Συνάντηση με το Κοινοτικό Συμβούλιο

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα παρευρέθηκε σε συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιβαδερού όπου ήταν παρόντες, ο Πρόεδρος κ. Κ. Παπαχαρισίου και τα Μέλη του Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι Σερβίων κ.κ. Β. Αγοραστός και Μ. Βητόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Δ. Αλεξόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μ. Γκουτζιομήτρος.




Στην συνεδρίαση, που έγινε κατόπιν αιτήματος της κ. Βέττα,  έγινε ευρεία αναφορά στα προβλήματα υποδομών που αντιμετωπίζει το Λιβαδερό και η ευρύτερη περιοχή.


Συγκεκριμένα, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν, εκτός των άλλων, την ύδρευση και τις πομόνες – ένα πρόβλημα που λύθηκε, προς το παρόν, με τη συνδρομή του Δήμου-, τη λειτουργία βιολογικού καθαρισμού και την αναγκαιότητα δημιουργίας φράγματος για την άρδευση των χωραφιών του κάμπου.


Παράλληλα, τέθηκε εκ μέρους του Συμβουλίου, ο φόβος των κτηνοτρόφων για το ενδεχόμενο συρρίκνωσης των βοσκοτοπιών, σε περίπτωση τοποθέτησης Φ/Β, καθώς δεν υπάρχει ειδικό χωροταξικό σχέδιο.


Η κ. Βέττα επεσήμανε την ανάγκη να βρεθεί άμεσα λύση με τα ογκώδη απορρίμματα, με τη περισυλλογή να γίνεται σε τακτική βάση από οριοθετημένο σημείο, ώστε να σταματήσει το φαινόμενο της απόθεσης σε επικίνδυνες και παράνομες χωματερές.



Παράλληλα, τους ενημέρωσε για τις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που έχει λάβει για την επίλυση προβλημάτων του Λιβαδερού, τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο.



Τέλος, τόσο η Βουλευτής, όσο και οι παριστάμενοι, συμφώνησαν να έχουν τακτική επικοινωνία και κοινή στρατηγική, ώστε να προωθηθούν λύσεις που θα αλλάξουν την εικόνα της περιοχής.



Με εκτίμηση,

Γραφείο Βουλευτή. ​


Καλλιόπη Βέττα
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΠΕ Κοζάνης

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανοίξτε ΑΤΜ στο χωριό....Μέχρι και στην ελλασονα τρέχουμε...Ειδικά οι βουλευτές της ΝΔ.Τι κάνουν,φρουρού κι αρώματα?

Ανώνυμος είπε...

Και από όσους φωτογραφίζονται με την κα Βεττα ούτε ένας δεν βρέθηκε στην συγκέντρωση κατά του χυτά αμιάντου! Είναι ντροπή που ο Βητοπουλος και ο Αγοραστός είναι αντιδήμαρχοι και ένας δήμος με έλλειψη υπαλλήλων και φτωχός πληρώνει γενικό γραμματέα

Ανώνυμος είπε...

Η φυσιογνωμία της περιοχής θα αλλάξει όταν φύγει ο δήμαρχος που ατυχώς στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο υπάρχουν μόνο τα Σέρβια και η παρέα του.
Δυστυχώς οι αντιδήμαρχοι και ο γραμματέας είναι άσχετοι αλλιώς θα σας ενημέρωναν ότι λειτουργεί χωρίς της διαδυμα διπλα στην διασταύρωση για Βελβεντό όπου οι κάτοικοι της περιοχής πηγαίνουν τα ογκώδη αντικειμενα

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρά 15:49?Πως το παίζουν οι κύριοι?Για να μας πουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ
http://mikrovalto.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD/%CE%BC%CE%B1%CE%B2%CE%B5/%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%87%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%BC-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B2%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%87%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%BC-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%AD%CF%86%CF%85%CF%81%CE%B1-%CF%81%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-31%E2%80%99-%CE%BC%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82,-47-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82

Ανώνυμος είπε...

Στα μούτα ήρθε η βουλευτής,στα μούτα μαζεύτηκαν για να συζητησουν,και στα μούτα έφυγαν. Γίνεται; Ναι γίνεται για να μην υπάρχει αντίλογος!

Ανώνυμος είπε...

Ο Αγοραστός εκει///ο Κουτζομήτρος εκει...Ο Γενικός του Δήμου και υποψήφιος του Ελευθερίου εκεί...Το ΚΣ Λιβαδερού εκει΄...Ο Νίκος φαρμάκεις της παράταξης της Σπυρίδου δεν χώραγε?

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα χωρούσανε ολοι στη φωτογραφία!

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε του Λιβαδερού ο Φαρμάκης που είναι? Σου ταιριάζει καλύτερα οι συνεργάτες του Συριζαίου Δημάρχου? Στις επόμεμες εκλογές θα περιμένεις ψήφους από τους δεξιούς. ΣΩΣΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

"συριζαίος" που στηρίχθηκε από την τοπική της νδ και παίρνει τα μπράβο του Άδωνι Γεωργιάδη....
https://e-ptolemeos.gr/epithesi-adoni-georgiadi-stoys-dimarchoys-poy-apochorisan-quot-ntropi-toys-den-kanoyn-gia-ekprosopoi-tis-periochis-aytoi-quot-video/

ούτε συριζαίος είναι ούτε τίποτα. ένα παρεάκι είναι. καλό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να τα δει αυτά και να πουν μια συγνώμη όσοι μας παραπλάνησαν

Ανώνυμος είπε...

Να με συμπαθάτε αλλά όλα αυτά είναι προβλήματα που είναι στο χέρι του δήμου να τα λύσει. που εκπροσωπείται στην φωτογραφία με δύο αντιδημάρχους και γενικό γραμματέα που ο δήμος έχει πρώτη φορά στην ιστορία του λες και περίσσευαν λεφτά ή ήταν τόσο αναγκαίος!

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ Facebook ΚΑΠΟΙΟΣ "ΠΟΝΗΡΟΣ" ΌΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΝΕΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΑ Ο ΔΗΜΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΔΙΑΔΥΜΑ!
ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ; ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΠ ΛΕΦΤΆ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ! ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΑΤΕ; ΣΑΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΆ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ! ΜΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ; ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ; ΔΕΝ ΞΈΡΕΤΕ ΌΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΞΈΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Στα μουλωχτά γίνονται οι κρυφές δουλειές να μην τους παίρνει κανείς χαμπάρι για εφέ πρώτη είμαστε, λες και θα κοιτάξουν να χρηματοδοτισουν κανένα έργο. Ολα χαλάσανε παιδικές χαρές, πάρκα και δεν σημαζευεται ούτε λάμπες δεν μπορούν να αλλάξουν εκεί πάνω στα χωριά. Αλλα αυτούς θέλατε στην εξουσία δήμαρχο, αντιδήμαρχοι να τους χαιρόμαστε. Γειά σας και χαρά σας πατριώτες.

Ανώνυμος είπε...

Το άσπρο φιατακι αγοράστηκε με λεφτά από την επιχορήγηση για την λήψη μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορονοιου! Με λίγο ψάξιμο στην Διαύγεια φαίνεται η απόφαση του δημάρχου και η πληρωμή. Φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα έκαναν και τώρα.

Ανώνυμος είπε...

99%,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΙΑ THΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ
ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΠΕΝΘΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ Facebook και οι φωτογραφίες και τα γινετεναιγινετε

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί στη φωτογραφία είναι ΣΥΡΙΖΑ???Χαχαχα ας γελάσω!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ τον στήριξε και χρωστάει μια συγνώμη. Ένας που ασχολείται σχεδόν όλη μέρα με το Facebook με το ποιος είπε το και εάν ο τάδε υπάλληλος διορίστηκε η ψήφισε Κωνσταντόπουλο ....καταλαβαίνουμε τότε το σημαίνεινησικακια τι συμβαίνει ασχετοσυνη διοίκησης και ότι ασχολείται με τα ασήμαντα και όχι τα σημαντικά. Φωτό στο Facebook γινεται εν μέσω πυρκαγιών και κορονοιου στριμωγμενοι; Γινετεναιγινετε

Ανώνυμος είπε...

http://kozan.gr/archives/356482

Εσείς λοιπόν στο Κοζάνη.τζιαρ που πάντα αναδημοσιεύεται αυτά που γράφει ο Ελευθερίου
Συμμεριζεστε την άποψη του ότι Οι εικόνες στo FB τα δείχνουν και μάλιστα χωρίς να χρεώνεται ο Δήμος ούτε ένα ευρώ που θα ήθελαν τα ”κανάλια επικοινωνίας”. ;
Γιατί μάλιστα δεν βλέπουμε να γράφετε τα ποσταρισματα της αντιπολιτευσης


Ανώνυμος είπε...

Να δεις ποιο είναι το μόνο τοπικό σάιτ που δεν έβαλε την καταγγελία της εσηεμ-θ κατά των Ελευθερίου Μπουκουβάλα....

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι δεν δημοσιεύει τιποτα απο τα πασταρίσματα της αντιπολίτευσεις. Μάλιστα ακόμα και όταν βάζει από το Δημοτικό συμβούλιο είναι αυτό που του στέλνουν από τον Ελευθερίου . Κομένο και ραμένο στα μέτρα τους. Ομως όλα μπούμερακ τους πάνε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΑΥΤΑ ΠΙΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο -Η 13.01
Ένας που ασχολείται σχεδόν όλη μέρα με το Facebook με το ποιος είπε το και εάν ο τάδε υπάλληλος διορίστηκε η ψήφισε Κωνσταντόπουλο ....καταλαβαίνουμε τότε το σημαίνεινησικακια τι συμβαίνει ασχετοσυνη διοίκησης και ότι ασχολείται με τα ασήμαντα και όχι τα σημαντικά.

ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΓΩ . ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΛΥΣΕ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΟ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ιΔΑΝΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ; ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΙΣΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ; ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΥΟ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ;ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟΥ; ΕΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΤΕΛ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ;

Ανώνυμος είπε...

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ αποδοκιμάζει την τακτική του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων Νίκου Μπουκουβάλα να απαξιώνουν με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς την επαγγελματική υπόσταση και την προσωπικότητα δημοσιογράφων, επειδή θεωρούν ότι αδικούνται από ρεπορτάζ τους.



Οι ρατσιστικοί και σεξιστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούν, αναφερόμενοι σε δημοσιογράφους-μέλη της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης, αλλά και η αυτοανακήρυξή τους σε αξιολογητές των κριτηρίων με τα οποία οι ενώσεις συντακτών εγγράφουν συναδέλφους ως μέλη τους, μαρτυρούν εκτροχιασμό από τη συμπεριφορά που αναλογεί σε εκλεγμένα μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης."

Το Προφίλ μας