Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Κίνημα Αλλαγής Ν.Ε. Κοζάνης: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Άκη Τσοχατζόπουλου

Εχθές, έφυγε από την ζωή το εμβληματικό στέλεχος – ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος. Η θητεία του στο Υπουργείο Άμυνας, υπήρξε ο μακροβιότερος Υπουργός, στιγμάτισε την πολιτική του διαδρομή και υστεροφημία. Ο εκλιπών πλήρωσε το τίμημα των πράξεών του σε ποινικό, πολιτικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.
Άφησε όμως πίσω του, σύγχρονα άρματα μάχης, μαχητικά αεροσκάφη και υποβρύχια. Όχι για να φωτογραφίζονται και να επιχαίρουν όσοι μέμφονταν την εξοπλιστική προσπάθεια της χώρας, αλλά για να αποτελούν εργαλεία υπεράσπισης της εθνικής ανεξαρτησίας, της εδαφικής ακεραιότητας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά αν καταχράστηκε χρήματα όπως λένε,δεν θα μας λείψει και τίποτα!! Εμείς θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε για πάρτι του.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ο μόνος.Τους έχουμε και δίπλα μας.Και όλα αυτά εις βάρος ενός καταπονημένους λαού.Ντροπη τους.TL.MT.Τι έχετε να πείτε??

Το Προφίλ μας