Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Προβληματισμοί και σκέψεις του πρώην προέδρου της Κοινότητας Λιβαδερού Θ. Παπαχαρισίου για το γεγονός ότι το Λιβαδερό φθίνει ολοένα και περισσότερο πληθυσμιακά

από το kozan.gr
 

Προβληματισμοί και σκέψεις του πρώην προέδρου της Κοινότητας Λιβαδερού Θ. Παπαχαρισίου για το γεγονός ότι το Λιβαδερό φθίνει ολοένα και περισσότερο πληθυσμιακά.

 

 Διαβάστε την επιστολή του:


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η ορεινή ζώνη του δήμου σερβίων -καμβούνια και λιβαδερό-έχουν αφεθεί στην μοίρα τους. Τον κοσματόπουλο που τον ενδέφερε μόνο η ευζωία του ακολούθησε ο Ελευθερίου που αντιλαμβάνεται σαν δήμο μόνο τα Σέρβια και μάλιστα μόνο τους Σερβιώτες που τον ψήφισαν. Το σύνθημα του ελευθερίου ποιο ήταν "δήμαρχος από τα Σέρβια"! όσον αφορά τον ΠΡΌΕΔΡΟ ΛΙΒΑΔΕΡΟΎ Ας ΤΑ ΑΦΉΣΟΥΜΕ ΚΑΛΎΤΕΡΑ. ΑΓΝΟΕΊΤΕ Η ΦΩΝΉ ΤΟΥ ΔΥΟ ΧΡΌΝΙΑ ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΆ ΣΥΜΒΟΎΛΙΑ ΤΟΝ ΑΚΟΎΝΕ! Πως θα μείνει κόσμος στα χωριά όταν οι γεωργικές και κτηνοτροφικές εκτάσεις γίνονται φωτοβολταικά πάρκα και πάρκα αιολικών; όταν θέλουν να μετατρέψουν περιοχή ΔΙΠΛΑ στο ποτάμοι σε χωματερη τοξικών (αμιάντου); όταν κλείνουν βασικές υποδομές όπως παιδικούς σταθμούς; όταν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ τα χωριά της ορεινής ζώνης; Λιβαδερό και Καμβούνια δεν έχουν ούτε ένα ΑΤΜ τραπέζης! Και οι δύο τελευταίες δημοτικές αρχές νιάζονται ΜΟΝΟ πως θα πηγαίνει κόσμος στα Σέρβια για την λαική της Δευτέρας!

Ανώνυμος είπε...

Αρε Πειραιώς τι τράπεζα!!!Νερό θα κρίνουμε στο άκουσμα του ονόματος!!!Στην υγεία σου...

Το Προφίλ μας