Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Κάτοικος Βαθυλάκκου Δήμου Σερβίων “Μόνο ντροπή μπορώ να νιώσω γι αυτό το θέαμα!”

από το Kozan.gr
 
Ένα πανέμορφο τοπίο, γεμάτο λουλούδια ! Παλιά… 
 
Γιατί τώρα είναι ένας σκουπιδότοπος! Μόνο ντροπή μπορώ να νιώσω γι αυτό το θέαμα !
 
Το μόνιμο πρόβλημα εδώ και χρόνια, στο δρόμο προς το ρέμα και μέσα σε αυτό ! Δείτε τις φωτογραφίες:









8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γράφεις ανώνυμα. Οι φώτος σου είναι ανώνυμες. Δεν λαμβάνουμε υπόψη μας ανώνυμες καταγγελίες, ανώνυμους προβληματισμούς και ανώνυμες ανησυχίες. Οι εικόνες είναι ψεύτικες γιατί τις στέλνεις χωρίς όνομα. Δεν πιστεύουμε αυτό που βλέπουμε. Δεν υπάρχει αυτό που βλέπουμε. Είναι απλά, μία ανώνυμη δηλαδή επουσιώδης και ασήμαντη παρέμβαση. Η ανωνυμία στο ίντερνετ είναι παράνομη, καταχρηστική και κακόβουλη.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα μίλησε και ο επώνυμος! Άσε ρε 22.54 λάθος πληροφορίες σε δίνουνε. Η ανωνυμία στο διαδίκτυο είναι κατοχυρωμένη στο ευρωπαϊκό δικαστήριο. Που πας να μας φοβησεις. Θα τα λέμε και θα τα δείχνουμε και κριτική θα σε κάνουμε και δεν σε φοβόμαστε καικοίτα να το συνηθίσεις.

Ανώνυμος είπε...

Το ανέντιμο είναι ανέντιμο και δυστυχώς δεν μπορεί να καταγραφεί σε εικόνα. Εαν όμως το περιγράψει κανείς είναι χειρότερη η εικόνα από τις αληθηνές εικόνες των σκουπιδιών. Το θράσος σου δεν έχει όρια. ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΛΙΤΗΡΙΏΔΗΣ... και ευτυχώς το κουβαλάτε μόνοι σας.

Ανώνυμος είπε...

Βρωμιάρηδες. Πετάνε σκουπίδια όπου βρούνε. Αμόρφωτοι...

Ανώνυμος είπε...

Μα ο δήμαρχος τα έχει βάλλει όλα σε τάξη. Πώς του ξέφυγε αυτό;

Ανώνυμος είπε...

βάλε και μια φωτιά σε σκουπιδότοπο στο Μικρόβαλτο μια ανάσα από το χωριό πάνω από το νεκροταφείο μόλις δυο μέρες μετά την συνάντηση "κατοίκων και δημάρχου" μετά επαίνων από την πρόεδρο η οποία ακόμα να μας πει την άποψη του χωριού για τον χυταμ. γιατί κάποιοι νομίζουν ότι το χωριό τους ανήκει και κάποιοι νομίζουν ότι είμαστε χαζοί και αυτοί για πάντα στον θρόνο

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι το σχόλιό μου είχε ειρωνική διάθεση απέναντι σε κάθε επικριτή της ανωνυμίας στο ίντερνετ. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Το ότι γίνεται παράθεση εικόνων χωρίς όνομα αυτό προφανώς δεν αλλάζει τίποτα στην ουσία του προβλήματος. Η ανωνυμία στο ίντερνετ είναι η επιτομή της δημοκρατίας και μπορεί να αναδείξει προβλήματα που η επωνυμία δεν μπορεί. Θα την υπερασπιστούμε. Δυστυχώς πολλοί σε θέσεις ευθύνης χρησιμοποιούν την δικαιολογία της ανωνυμίας για να αποφύγουν την υποχρέωση απάντησης. Δυστυχώς, πολλοί συμπολίτες μας αισθάνονται τύψεις με την ανωνυμία σχολίων. Κακώς. Την ανωνυμία στο ίντερνετ φοβούνται μόνο οι τύραννοι.

Ανώνυμος είπε...

Όπως απάντησα και στον φίλο παραπάνω, το σχόλιό μου γράφτηκε με κυνική και ειρωνική διάθεση ενάντια σε όλους όσους από θέσεις ευθύνης επικαλούνται την ανωνυμία στο ίντερνετ για να αποφύγουν την υποχρέωση απάντησης. Προφανώς ήθελα να προκαλέσω. "Είναι ανώνυμο το σχόλιό σου, δεν απαντώ". Στρίβειν δια του αρραβώνος, δηλαδή. Δυστυχώς και οι συμπολίτες μας πέφτουν σε αυτή την παγίδα και θεωρούν ότι μία καταγγελία π.χ. δεν έχει πολιτική βαρύτητα αν γίνεται ανώνυμα. Δεν έχω πρόβλημα να γράψω επώνυμα φίλε μου. Έπεσες και στην περίπτωση, βλέπεις. Κατ' εξαίρεση λόγω προσωπικών και οικογενειακών θεμάτων την συγκεκριμένη περίοδο δεν θέλω να γράψω όνομα. Αγωνιζόμαστε όχι μόνο για την ανωνυμία στο ίντερνετ αλλά και για να καταδείξουμε ως αντιδημοκράτη κάθε έναν που την θεωρεί κίνδυνο. Κίνδυνο ενάντια στα δικά του προσωπικά και πολιτικά συμφέροντα. Όποιος κι αν είναι αυτός.

Το Προφίλ μας