Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Βασίλης Κωνσταντόπουλος: “Κάποιοι συντήρησαν μερικές ποτίστρες και νομίζουν ότι ανακάλυψαν τον τροχό. Αλλιώς δεν δικαιολογούνται αναρτήσεις τέτοιου είδους”

από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ

Βασίλης Κωνσταντόπουλος: Κάποιοι συντήρησαν μερικές ποτίστρες και νομίζουν ότι ανακάλυψαν τον τροχό.

Αλλιώς δεν δικαιολογούνται αναρτήσεις τέτοιου είδους.

Ποτίστρες υπήρχαν και πριν από αυτούς.

Δήμαρχοι, νομάρχες, περιφερειαρχες, δημοτικές, νομαρχιακές και περιφερειακές αρχές πριν από αυτούς εδώ και δεκαετίες, εγκατέστησαν και εγκαθιστουν, συντήρησαν και συντηρούν, επισκεύασαν και επισκευάζουν εκατοντάδες, για να μην πω χιλιάδες

ποτίστρες σε όλους τους δήμους της περιφερειας.

Κανένας τους όμως δεν περηφανευτηκε για αυτό. Το θεώρησαν αυτονόητη υποχρέωση τους. Χωρίς τυμπανοκρουσιες.


 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ!

Ανώνυμος είπε...

Ότι γίνεται από οποιαδήποτε Δημοτική αρχή είναι θετικό και καλοδεχούμενο.Αυτό όμως που γίνεται από την σημερινή Δημοτική αρχή να κάνει κάτι και να βγαίνει να λέει για πρώτη φορά ή μετά από 30,40,50 χρόνια ή πριν το χάος,σημαίνει απλά ότι δεν υπάρχει σοβαρότητα ή όπως λέει ο λαός αυτοί που λένε μ'αυτόν τον τρόπο είναι ΦΟΥΡΦΟΎΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοτική αρχή παράγει έργο και αναδεικνύει την προκοπή που γίνεται. Να μην παρουσιάσει τίποτε. Εσείς κάνετε άσκοπη κριτική, χωρίς περιεχόμενο....

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρά 21.05 αν σε πληρώνουν για να τα γράφεις αυτά ...μάλλον σε πληρώνει η αντιπολίτευση!

Ανώνυμος είπε...

Ε, όχι και έργο η επισκευή ποτιστρων. Κάνετε την τρίχα, τριχιά.

Ανώνυμος είπε...

Ρε 21.05 αυτός δεν είναι ο ρόλος της αντιπολιτευσης; να κάνει κριτική; Θα καταργήσουμε και τη δημοκρατία τώρα επειδή δεν τον βολεύει τον δήμαρχο σου; Ή θα μας φιμωσεις κι εμάς όπως κάνετε μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο που κλείνετε τα μικρόφωνα; Θα μας φοβησεις; Θα μας βρίσεις; Θα μας τρομοκρατησεις; Θα μας τραμπουκισεις για να μην λέμε την γνώμη μας; Πες το μας κι αυτο τώρα!

Το Προφίλ μας