Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Αναγέννηση Σερβίων: μια πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη για το αντρικό μας τμήμα!

Μια πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη για το αντρικό μας τμήμα!
Αμύντας Σκοπιάς - Αναγέννηση Σερβίων : 72-73
Μετά από την ήττα στην παράταση απο τον Φοίνικα Κοζάνης, η ομάδα μας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να πετύχει μια πολύ σημαντική νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα που την βάζει και πάλι σε τροχιά ανόδου!
Η ομάδα της Σκοπιάς μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και με τον Τούζο να πυροβολεί απο την γραμμή του τριπόντου έκλεισε το πρώτο μέρος προηγούμενη με 24-15. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Αναγέννηση ισορρόπησε περισσότερο το παιχνίδι ψάχνοντας το παιχνίδι στο ποστ, χωρίς όμως να καταφέρνει να περιορίσει τον Τούζο που πέτυχε 7 τρίποντα στο πρώτο μέρος, κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 45-40. Οι παίκτες μας βγήκαν απο τα αποδυτήρια αποφασισμένοι να πετύχουν την ανατροπή, Έσφιξαν την άμυνα τους με τον Πάπιστα να περιορίζει τον Τούζο, Παπαμάρκος και
Ανδρίτσος κυριάρχησαν στην ρακέτα ενώ όλοι οι υπόλοιποι είχαν συνεισφορά σε άμυνα και επίθεση με υπομονή και συνεργασίες, πετυχαίνοντας έτσι ένα επιμέρους 8-19 και έκλεισαν το 3ο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 53-59. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δόθηκε μια πραγματική μάχη, με το σκορ να πηγαίνει πόντο πόντο και το προβάδισμα να αλλάζει σε κάθε κατοχή, με την τελευταία επίθεση να είναι στα χέρια των παικτών του Αμύντα που όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έτσι την ομάδα μας να κατακτά την δίκαιη νίκη σε ένα πολύ όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδι, που σίγουρα αποζημίωσε το κοινό της Φλώρινας που το παρακολούθησε και μέσα σε πολύ αθλητικά πλαίσια μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, με μοναδική εξαίρεση έναν συγκεκριμένο παίκτη της ομάδας της Σκοπιάς που συστηματικά προκαλεί με χυδαίο τρόπο σε κάθε αναμέτρηση.
Πλέον κάθε ματς γίνεται τελικός με τον επόμενο αγώνα να διεξάγεται στα Σέρβια με αντίπαλο τον Φοίνικα Πτολεμαίδας
Τα δεκάλεπτα 24-15 45-40 53-59 72-73.
Αμύντας Σκοπιάς (Βόσδου) Σιδηρόπουλος 12, Αθανασιάδης 5, Ζεγάς 11, Τούζος 32, Αδάμου 4, Παπαδόπουλος 3, Τσίγλης 2, Κακουλίδης 3.
Αναγέννηση (Παρδαλιός): Μπρουσιόβας Σ 4, Πάπιστας 10, Μελαχροινός 5, Γκανάι 7, Κονιτσιώτης 6, Τσιρεκας 3, Παπαμάρκος 19 Ανδρίτσος 19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας