Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Τιμούμε την εργατική πρωτομαγιά

Αν και κάποιες γλώσσες λένε πως βγήκαμε από τα μνημόνια, δυστυχώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες τούτης της χώρας καλά κρατούν.
Φτώχεια, ανεργία, υποαπασχόληση, στασιμότητα, εξακολουθούν να αποτελούν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός έθνους που παρά τις προσπάθειες, παρά τις θυσίες, παρά τις υποσχέσεις και παρά το … όραμα που προσπάθησαν να του «επιβάλλουν», παραμένει οικονομικά αδύναμο, παραμένει στριμωγμένο σε σκουριασμένα γρανάζια που φρενάρουν την εξέλιξη, την πρόοδο, την ανάσα ζωής που όλοι περιμένουν.
Ο εορτασμός της εργατικής πρωτομαγιάς αποτελεί μία ιδανική ευκαιρία για να επαναπροσδιορίσουμε τον αγώνα ενάντια στα δεινά και να αναστρέψουμε το αρνητικό κλίμα που έχει καταδικάσει τον Έλληνα, τον εργαζόμενο, τον συνταξιούχο, τον άνεργο, να ζει στη σκιά της αβεβαιότητας και τις μιζέριας. Αρκετά!
Τιμώντας τους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, όλες και όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη, οφείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε αγωνιστικό-απεργιακό παρόν στο κάλεσμα της Τετάρτης 1η Μάη 2019.
1η του Μάη σημαίνει Αγώνας και Αντίσταση γιατί μόνο έτσι μπορούμε να στεκόμαστε όρθιοι
Γι΄αυτό συνεχίζουμε όλοι μαζί: εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι.
Η Εργατική Πρωτομαγιά δεν είναι ημέρα αργίας. Είναι ημέρα απεργίας. Είναι ημέρα ανασύνταξης των δυνάμεων και επικύρωσης της ΕΝΟΤΗΤΑΣ που διαχρονικά χαρακτηρίζει τους αγώνες της εργατιάς, που διαχρονικά χαρακτηρίζει τους αγώνες μας.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τιμά την πρώτη του Μάη με απεργία, με συμμετοχή στις συγκεντρώσεις, στις ομιλίες, στα συλλαλητήρια, γιατί έτσι δίνουμε δύναμη και προοπτική στην συλλογική δράση που καθορίζει και την έκβαση των αγώνων μας.


Γραφείο  Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας