Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Βιογραφικά 5 υποψηφίων του συνδυασμού Ενωμένη Εορδαία του Παναγιώτη Πλακεντά

Αγγελική Χρήστου

Η  Αγγελική Χρήστου γεννημένη το 1980 στο Άγιο Χριστόφορο, μόνιμη κάτοικος Πτολεμαΐδας, παντρεμένη με τον Αριστοτέλη Ήτσκο και έχουν μια κορούλα την Αναστασία.  Πτυχιούχος Πληροφορικής, έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, διατηρούσε επί σειρά ετών επιχείρηση στον χώρο διοργάνωσης εκδηλώσεων ενώ τώρα απασχολείται στο τεχνικό γραφείο του συζύγου της. Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερμακιάς «Το Φρούριο». Η αγάπη για τον τόπο της την οδήγησε να ασχοληθεί με τα κοινά, με μεράκι, όραμα και ελπίδα για το μέλλον αυτού. Ο βέλτιστος άξονας προόδου της
περιοχής πιστεύει ότι είναι η πλήρης συνεργασία όλων των δυνάμεων της περιοχής. Θεωρεί πως η ανάπτυξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την παραμονή των νέων και για τον λόγο αυτό λαμβάνει μέρος στην προσπάθεια της «Ενωμένης Εορδαίας».


Κιουρτίδης Χρήστος του Γρηγορίου
Δικηγόρος
 
Γεννήθηκε το έτος 1959 στην Πτολεμαΐδα, όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Τσιμπραηλίδου του Γεωργίου και έχει δύο παιδιά, την Βασιλική και τον Γρηγόριο.
Ασκεί ενεργή δικηγορία από το έτος 1985 μέχρι και σήμερα.
μέρος στην προσπάθεια της «Ενωμένης Εορδαίας».Καπουσίδης Παναγιώτης του Φώτιου
Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ, Εργάζεται στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), παράρτημα Πτολεμαΐδας.
Ο Καπουσίδης Παναγιώτης γεννήθηκε το 1978, μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα και έχει καταγωγή από τον Φούφα Εορδαίας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολογίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με μεταπτυχιακό στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Διαχείρισης Ενέργειας Κτιρίων. Είναι γιος του συνταξιούχου Κτηνίατρου Καπουσίδη Φώτιου και της Καπουσίδου-Χάϊτα Ελένης. Είναι παντρεμένος με την Παπαστεργίου Αλεξία Χημικό Μηχανικό ΑΠΘ και πατέρας δύο παιδιών. Το χρονικό διάστημα 2003-2010 εργάστηκε στην εταιρεία τεχνικών έργων «ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ» ως επιβλέπων Μηχανικός, ενώ από το 2010 έως και σήμερα εργάζεται στο παράρτημα του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) στην Πτολεμαΐδα. Επίσης, έχει απασχοληθεί ως εργαστηριακός συνεργάτης τόσο στο ΙΕΚ Πτολεμαΐδας παλαιότερα, όσο και στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Έχει κοινωνικές και περιβαλλοντικές ευαισθησίες. Είναι για πρώτη φορά υποψήφιος, στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου και σκοπεύει να εκπροσωπήσει επάξια την νέα γενιά στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Σολαχίδης Θεόδωρος
Αγρότης – Θεριζοαλωνιστής.
Ο Θεόδωρος Σολαχίδης γεννήθηκε το 1954 στην Άρδασσα Εορδαίας, όπου και διαμένει. Είναι αγρότης-θεριζοαλωνιστής και από το  2010 μέχρι σήμερα είναι Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Άρδασσας.
Είναι παντρεμένος με την Ελένη Παπανθίμου με την οποία απέκτησαν 3 παιδιά τον Νικόλαο, την Καλλιόπη και τον Γεώργιο, ενώ έχουν και 9 εγγόνια.
Τζωβαΐρης Σωτήριος
Μαθηματικός με μεταπτυχιακές σπουδές στη Στατιστική και στην Επιχειρησιακή Έρευνα.
Ο Σωτήριος Τζωβαΐρης γεννήθηκε το 1980 στην Πτολεμαΐδα, όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι παντρεμένος με τη Θεολόγο Νάσια Ασανάκη και έχουν δύο παιδιά. Σπούδασε Μαθηματικός στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Στατιστική και στην Επιχειρησιακή Έρευνα.
Έχει βραβευθεί από το Ελληνικό Δίκτυο Διαχείρισης Έργων για το ερευνητικό του έργο στο Project Management και ήταν συνεργάτης Επιχειρησιακής Έρευνας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.
Από το 2007 ασκεί το επάγγελμα του μαθηματικού τόσο στην ιδιωτική όσο και στην δημόσια εκπαίδευση με συνεχή ενημέρωση σε εκπαιδευτικά θέματα  και έχει εξειδικευθεί στην Ειδική Αγωγή στο πανεπιστήμιο Αιγαίου. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών του αποτέλεσε μέλος συμβουλίου ειδικής σύνθεσης στο τμήμα Μαθηματικών του Α.Π.Θ.. Είναι για πρώτη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας