Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Θέλουν το διάλογο ή προτιμούν τους μονολόγους;

Πριν από μερικές μέρες ο τηλεοπτικός σταθμός West Channel απηύθυνε πρόσκληση σε όλους τους υποψηφίους Περιφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας για να συμμετάσχουν σ’ έναν διάλογο, στον οποίο θα είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις προτάσεις τους για το μέλλον του τόπου μας.
Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου δέχτηκε αμέσως την πρόσκληση. Δυστυχώς όμως ο διάλογος δεν έγινε καθώς οι κ. Καρυπίδης και Κασαπίδης είχαν άλλες υποχρεώσεις, τις οποίες προφανώς δεν μπορούσαν να αναβάλουν έστω και για λίγο!

Στις 9 Μαΐου 2019, η ΕΡΤ έχει προγραμματίσει debate με τη συμμετοχή των υποψηφίων Περιφερειαρχών. Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου αποδέχτηκε ήδη τη σχετική πρόσκληση και θα είναι παρούσα στο διάλογο. Ελπίζουμε το ίδιο να πράξουν και οι κ. Κασαπίδης και Καρυπίδης.
Ένας διάλογος όμως δε φτάνει. Τα προβλήματα της Δυτικής Μακεδονίας είναι πολλά και μεγάλα και οι πολίτες πρέπει να ξέρουν τι λύσεις προτείνονται απ’ όλους για να τις αξιολογήσει και να αποφασίσει αναλόγως.
Γνωρίζουμε πως όλα τα μέσα ενημέρωσης της περιοχής μας πολύ ευχαρίστως θα φιλοξενούσαν διαλόγους μεταξύ των υποψηφίων Περιφερειαρχών και είμαστε σίγουροι πως θα προγραμματίσουν τα δικά τους debates.
Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου θα δώσει το παρόν όποτε και από όποιο μέσο ενημέρωσης κληθεί. Θα πράξουν το ίδιο και οι κ. Κασαπίδης και Καρυπίδης, αποδεικνύοντας στην πράξη πως θέλουν το δημιουργικό διάλογο και όχι τους στείρους μονολόγους;
Θα φανεί πολύ σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας