Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιώργου Σαλτζίδη με το συνδυασμό Στάση Σερβίων

Αγαπητοί συνδημότες
Ως κάτοικος της περιοχής των Σερβίων αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι πως η ανάγκη για ανανέωση και ανάπτυξη στο Δήμο μας είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Η ερημοποίηση του τόπου είναι ένα τραγικό εν εξελίξει φαινόμενο καθώς οι νέοι μας φεύγουν είτε για κάποιο αστικό κέντρο είτε στο εξωτερικό. Ο Δήμος και οι υπηρεσίες του υπολειτουργούν με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών.   Επίσης οι οικονομικές δυσλειτουργίες του Δήμου χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης προτού βρεθούμε σε οριστικό αδιέξοδο. Αποφάσισα λοιπόν , να μην παραμένω  θεατής της όλης  κατάστασης και να θέσω εαυτόν στη διάθεση των δημοτών μας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Η συνδρομή μου στα αναπτυξιακά
δρώμενα της περιοχής των Σερβίων είναι επιβεβλημένη, ενώ η καθημερινότητά μας χρήζει βελτίωσης αλλά και αυτής της ποιότητας που ορίζει ο πολιτισμός που μας αξίζει.
Το όραμα μου είναι να δημιουργήσουμε εκ νέου ένα Δήμο Σερβίων ισχυρό , ένα Δήμο πρότυπο , ένα Δήμο στον οποίο οι άνθρωποι του θα ζούνε μια ευπρεπή καθημερινότητα και οι νεολαίοι του δεν θα θέλουν να τον εγκαταλείψουν. Είναι καθήκον μας να καταστήσουμε πρόσφορο το έδαφος ώστε να ανθίσει η επιχειρηματικότητα και να αναγεννηθεί η οικονομία της περιοχής.
Οι δυνατότητες μας είναι πολλές , διότι ζούμε σε ένα τόπο με τεράστιες προοπτικές και ευκαιρίες. Ωστόσο, για να εκμεταλλευτούμε τις αρετές αυτού του τόπου χρειάζεται προσεκτικό σχεδιασμό , σκληρή δουλειά , θέληση και σύνεση.
Δεν θέλω να κλέψω τις εντυπώσεις υποσχόμενος αόριστα πλάνα και μεγαλόπνοα σχέδια. Σας υπόσχομαι ωστόσο πως με αργά αλλά σταθερά βήματα θα βγάλουμε τον Δήμο από τη μιζέρια που τον καταπνίγει.
Οι εκλογές που έρχονται είναι οι πλέον σημαντικές για τον Δήμο μας , διότι αν υπάρξει μια θητεία αδράνειας και ανικανότητας  οι συνέπειες θα είναι τραγικές και συνάμα οδυνηρές.  Για αυτό αγαπητοί μου φίλοι σας καλώ να αναθεωρήσετε τα κριτήρια σας και να ψηφίσετε αφήνοντας στην άκρη προτιμήσεις και κομματικές αγκυλώσεις. Να να ψηφίσετε με γνώμονα το κοινό καλό του τόπου μας !
Για να κάνουμε τα όνειρα μας πράξη, ζητούμε την εμπιστοσύνη σας στην προσπάθεια που κάνουμε μαζί με την Λαζαρίτσα Σπυρίδου , έτσι ωστε να ανασυγκροτήσουμε τον Δήμο Σερβίων και να τον οδηγήσουμε ξανά στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας !




ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα το  1991 , είμαι γιος του Κωνσταντίνου Σαλτζίδη και της Παρασκευής Χαρακοπούλου. Μεγάλωσα στα Σέρβια και τα τελευταία χρόνια κατοικώ στις Αυλές. Είμαι απόφοιτος του τμήματος  Λογιστικής και  Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Θεσσαλίας , με μεταπτυχιακές σπουδές στη Λογιστική και Ελεγκτική στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας , ενώ γνωρίζω 3 ξένες γλώσσες. Έχω εργαστεί σε λογιστικό γραφείο.  Επί σειρά ετών ασχολούμαι με τον κλάδο της γεωργίας. Έχω έντονη δραστηριότητα στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής των Σερβίων αγωνιζόμενος στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους  του Τιτάν Σερβίων , του Πλατανορεύματος , των Αυλών και των Κρανιδίων.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο πως αισθανεσαι που για ολα αυτα τα προβληματα που σωστα επισημαινεις φταει η δημοτικη αρχη που στηριξες και που οι συμβουλοι/υποστηριχτες αυτης της καταστροφικης αρχης ειναι πλεον συνυποψηφιοι σου?

Σαλτζίδης Γεώργιος είπε...

Είμαι στη διάθεσή σας ώστε να συζητήσουμε τις απορίες και τους προβληματισμους σας.
6973923074

Ανώνυμος είπε...

Αν ήσουν ωραίος το πρώτο που θα έλεγες ήταν ότι μ'αυτούς που κατέστρεψαν τον Δήμο μας και συμμετέχουν στον συνδιασμό εγώ δεν συνεργάζομαι,έτσι είναι Γιωργάκη αυτή είναι η αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Νεαρός υποψήφιος που φαίνεται να έχει όρεξη να προσφέρει, αλλά σε λάθος συνδυασμό. Η Ν.Δ έχει αποδείξει ότι μόνο καταστροφές μπορεί να φέρει όχι μόνο σε δημοτικό, αλλα και σε κρατικό επίπεδο. Παρολαυτα, καλό αγώνα και καλή δύναμη.

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που νέα παιδιά είναι στα κοινά.Γιώργο μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν και χειρότερα. Νεαρός υποψήφιος μπαίνει σε Περιφερειακο Συνδυασμό μόνο για να κάνει σπάσιμο σε άλλον. Αν η νέα γεννιά κάνει παιχνίδια τι απομένει για τους μεγάλους.

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΕΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Συμβουλος στους φιλους ΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους να βγουν μπροστά νέοι άνθρωποι κόντρα στην κακία την καχυποψία και τη μιζέρια της εποχής που ζούμε.

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο έκανες σωστά.Μπραβο για την επιλογή σου στα κοινά και στον συγκεκριμένο συνδιασμό της Κυρίας Σπυρίδου.

Το Προφίλ μας