Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιο στον Δήμαρχο Βοΐου Δημήτρη Λαμπρόπουλο

Το νέο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιο υποδέχθηκε σήμερα το μεσημέρι  στο γραφείο του ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος. Η πρώτη, εθιμοτυπικού χαρακτήρα, συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, με τον κ. κ. Αθανάσιο να στέκεται ιδιαίτερα στην εντυπωσιακή  και θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε στην πόλη της Σιάτιστας ο λαός του Βοΐου την ημέρα της ενθρόνισής του.
Ανέφερε επίσης ότι το ίδιο εντυπωσιασμένοι
υπήρξαν τόσο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, όσο και ο μέχρι πρότινος τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης Μητροπολίτης Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ.
Η πρώτη συνάντηση, μετά την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη την περασμένη Παρασκευή, ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική, με τις δυο πλευρές να εκφράζουν τη διάθεση για αμοιβαία συνεργασία προς όφελος της κοινωνίας του Βοΐου. Μάλιστα ο νέος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιος προσέφερε συμβολικά στον δήμαρχο μια κρυστάλλινη φοντανιέρα για το γραφείο του.   Ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι θα είναι πάντα διαθέσιμος οποιαδήποτε στιγμή για τον Δήμο, ενώ από την δική του πλευρά και ο Δήμαρχος Βοΐου ανέφερε ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για θέματα που αφορούν την βοήθεια και την στήριξη των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας