Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Στο σωματείο εργαζομένων ΔΕΗ «Ο Σπάρτακος» και στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Εορδαίας ο Παναγιώτης Πλακεντάς.

Συνάντηση με τους εκπροσώπους και το Προεδρείο του Δ.Σ. στο σωματείο εργαζομένων ΔΕΗ «Ο Σπάρτακος», είχε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και ομάδα υποψηφίων του συνδυασμού του, στα πλαίσια του διαλόγου που έχει ξεκινήσει με φορείς, συλλόγους, υπηρεσίες και σωματεία της περιοχής μας, καταγράφοντας τα προβλήματα που απασχολούν στην προσπάθεια σύνταξης ενός σύγχρονου-ρεαλιστικού προγράμματος με στόχο την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας.
Ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε ότι η «Ενωμένη Εορδαία» θα είναι δίπλα στον αγώνα της ΓΕΝΟΠ και των σωματείων της, δίπλα στους εργαζόμενους της ΔΕΗ στα πλαίσια της επίτευξης του κοινού
στόχου, ενώ υπογράμμισε επίσης την απόλυτη ανάγκη της αύξησης των ωρών λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς στις 32.000, προκειμένου να συνεχισθεί από τη ΔΕΤΗΠ  η απρόσκοπτη παροχή ενέργειας προς τους δημότες.
Αργότερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας επισκέφθηκε τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Εορδαίας, όπου συζήτησε μαζί με τα μέλη του τα ζητήματα που τους απασχολούν και ειδικότερα την ανάγκη στελέχωσης του Μποδοσάκειου νοσοκομείου με ιατρούς και το θέμα μόνιμης στέγασης του συλλόγου.
Δέσμευση της «Ενωμένης Εορδαίας»  είναι η στενή συνεργασία και η στήριξη του Δήμου στην υποβοήθηση του έργου συλλόγων και φορέων που εκπροσωπούν ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας, με βασική προτεραιότητα την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής τους .Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας