Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

το ΟνειρόDrama καταφθάνει ο Caveman Χρήστος Χρήστου, σε σκηνοθεσία Γεράσιμου Γεννατά στις 4 και 5 Μαΐου 2019.

Μία ξεκαρδιστική κωμωδία από το Θέατρο Έκφραση σε σκηνοθεσία Γεράσιμου Γεννατά

Πόσα αναπάντητα ερωτήματα δεν υπάρχουν γύρω από τις σχέσεις των δύο φύλων… Άραγε θα τα βρουν ποτέ; Η διαφορετικότητά τους θα ενωθεί «εις σάρκα μία»; Υπάρχει επίσης κανείς που να έλυσε το γυναικείο μυστήριο;
M’ αυτά τα καυτά και διαχρονικά θέματα ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια ο μοναδικός «Caveman», επιχειρώντας να λύσει κάποιες τουλάχιστον από τις απορίες του καθώς μονολογεί έξω απ’ το σπίτι του όπου βρέθηκε μετά από καυγά με τη σύζυγό του, τη Μαίρη. Και μπορεί σαφείς απαντήσεις να μη δίνει, όμως αυτό που καταφέρνει τελικά ο κεντρικός ήρωας της θρυλικής πια κωμωδίας του Rob Becker με τα εκατομμύρια των θεατών είναι τουλάχιστον να κεντρίσει τα δύο φύλα, να τα προβληματίσει και να βγάλει αβίαστο γέλιο διεκτραγωδώντας τη μεταξύ τους σχέση! Εκεί βρίσκεται εξάλλου και το μυστικό της επιτυχίας του!
Η πιο φρέσκια εκδοχή του «Caveman» ανήκει στο Θέατρο Έκφραση σε συμπαραγωγή με το «Mogul Theater» και σκηνοθεσία Γεράσιμου Γεννατά, με τον μοναδικό Χρήστο Χρήστου στον ομώνυμο ρόλο. Μετά τις sold out παραστάσεις στα Ιωάννινα, όπου το κοινό κυριολεκτικά τον αποθέωσε, ο «άνθρωπος των σπηλαίων» ταξιδεύει ανά την Ελλάδα για να… αφηγηθεί τα παθήματά του! Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 4 Μαΐου (ώρα έναρξης 21:15)   & την Κυριακή 5 Μαΐου (ώρα έναρξης 20:00) θα βρεθεί στη Βογατσικού 6 / Ωδείο Δημήτρη Δημόπουλου, στο Θέατρο ΟνειρόDrama  για δύο μοναδικές παραστάσεις!
Οι συντελεστές
Σκηνοθεσία : Γεράσιμος Γεννατάς Μουσική: Σπύρος Γραμμένος. Σκηνικά – Κοστούμια: Γιάννης Κράβαρης. Βοηθός Σκηνοθέτη: Μάρια Φλωράτου. Βίντεο: Κωστής Εμμανουηλίδης. Γραφιστικά – Αφίσα: Αντώνης Χρήστου.

Το άνθρωπο των σπηλαίων ερμηνεύει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας